Kép
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.

-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.

3 találat

Szerző: Kozmosz17
2019. október 8., kedd 22:41
Fórum: Fémkeresés
Téma: Tisztítási receptek
Válaszok: 132
Megtekintve: 34503

Re: Tisztítási receptek

Sziasztok! Már elolvastam elég sok írást a forumról. De lenne egy két kérdésem kezdő érmetisztítóként, a római bronz érmék tisztításával kapcsolatban. A desztillált víz helyett megfelelő-e a kovald féle desztillált víz minőségű többszörösen ioncserélt víz is? Jelenleg csak ezt tudtam beszerezni. Ill...
Szerző: Kozmosz17
2019. augusztus 8., csütörtök 9:43
Fórum: Média, közösségi
Téma: Könyvek
Válaszok: 178
Megtekintve: 23122

Re: Könyvek

Sziasztok! Szeretnék elkérni egy-két könvet pdf formátumban , attól akinek megvan. Többek között a Kincsvadászat alapfokon című könyvet keresném , illetve egy pár éremhatározó is jól jönne (leginkább római illetve magyar érdekelne) ,de igazából bármit szívesen fogadok ami kezdésként jól jöhet :D. Ak...
Szerző: Kozmosz17
2019. június 26., szerda 11:49
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Pinpointerek
Válaszok: 86
Megtekintve: 10835

Re: Pinpointerek

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni van-e itt olyan személy aki Garrett Pro Pointer At-t használ?
Ha igen, akkor lenne tőle pár kérdésem privátban.