Kép
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.

-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.

2 találat

Szerző: drkovacstamas19
2018. december 17., hétfő 7:57
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Mélykereső
Válaszok: 152
Megtekintve: 27114

Re: Információkon alapuló mélykeresőzés - segítségkérés

Tisztelt Ködmön! Sikerült hozzáértőt találni a felvetett kérdéskörökben? Szerintem rajtam kívül másokat is érdekelne, hogyan orientálódtak méterre pontosan a 2. világháborúban a német katonák szerte a nagyvilágban. Egyébként semmilyen leírást, adatot, megjegyzést nem találtam magyar nyelven az említ...
Szerző: drkovacstamas19
2016. november 16., szerda 19:01
Fórum: Egyéb témák
Téma: Családi legendák
Válaszok: 25
Megtekintve: 7022

Családi legendák

Az interneten böngészve találtam meg idén ezt a rendkívül érdekes fórumot. Engem is felcsigázott egy dolog miatt a téma. Nem foglalkoztam még soha fémkereső detektorokkal, de egy rég elfeledett családi legendánk jutott róla eszembe. Biztos sokaknak, de otthon nekünk is meséltek a nagyszülők régi tör...