Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.
-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.
-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.
Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Üdv!
Eladó Új Nokta-Makro PulseDive vízálló pinpointer.
2 év Garanciával
35.000 Ft
36 70 226 7630
Eladó Új Nokta-Makro PulseDive vízálló pinpointer.
2 év Garanciával
35.000 Ft
36 70 226 7630
Sziasztok elcserélném Minelab xterra 505 gépemet Tesoro gépre. A gép új csak a kertben próbáltam ki. Nekem nem jött be. A géphez csak az alap fej van, plussz a fejvéddő. Januárban vásárolt. Csak csere és csak Tesoro gépre! Privát üzenetben várom az ajánlatokat. Fejér megye elöny.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Robi76 2022. március 16., szerda 15:45-kor.
Az ara mar csak 850 euro!Stiri írta: ↑2021. december 31., péntek 22:26Sziasztok!
Eladóvá vált XP ORX komplett kereső szettem, kategória váltás miatt!
Megkímélt, szép állapotban! Mindenre nagyon vigyáztam, az akkuk is jó állapotban vannak, sose voltak fullra lemerítve és mikor nem használtam akkor ügye sose fullra feltöltött állapotban tettem el az akku kimélése érdekében! Még minden garanciális!
XP ORX Táv + Füles + Szár WS 2019.04.15 vásárlás
XP ORX HF Ovál 24x13cm, 14-81kHz fej 2021.11.01 vásárlás
XP ORX X35 DD Ovál 28x34cm, 3.7-27.7kHz fej 2021.05.26 Vásárlás
XP ORX/Deus szilikon tok
Xp ORX detektor hátizsák 280 + XP leletgyűjtő táska
Black Ada Bigfoot 570mm ásó
Ezért a szettért szeretnék kérni 920 eurot plusz PK!
A PK árát még pontosan nem tudom megmondani, mert be kell csomagoljak mindent lemérni és utána jön az ár / DHL /!
Bayernből küldeném, kb.: 3-5 munka nap a szállítás, kapsz nyomkövetési számot és érték biztosítást is!
![]()
Re: Goldmaxx power
Goldmaxx ELKELT!!!Lacek75 írta: ↑2022. január 12., szerda 13:37Eladó Goldmaxx power v3 as chippel .gyári fejjel. Adok hozzá plusz egy high energy 27 es fejet 18khz-es ami kb 4 hónapos . (80.000ft volt!! ) ws3 as vezeték nélküli füles is jár hozzá . A 8db 2500ma es akkut is adom a géphez.Meg persze a töltők is hozzá járnak.
A gép hibátlanul működik. Vigyázva vólt rá.
Irány ár:150.000ft.
Én is megszabadúltam tőle . Katasztrofa vokt ez a gép . 1 óra lengetés utàn leszakadt a kezemFeza írta: ↑2022. március 11., péntek 8:36Sziasztok elcserélném Minelab xterra 505 gépemet Tesoro gépre. A gép új csak a kertben próbáltam ki. Nekem nem jött be. A géphez csak az alap fej van, plussz a fejvéddő. Januárban vásárolt. Csak csere és csak Tesoro gépre! Privát üzenetben várom az ajánlatokat. Fejér megye elöny.
Nekem csak annyi bajom van vele hogy a potmeteres gepek jobban bejonnek, mint a digitalis. Meghat 7.5 khz nekem inkabb 10 + os kellene dehat ajandek lonak ne nezd a fogat.berti írta: ↑2022. március 18., péntek 19:12Én is megszabadúltam tőle . Katasztrofa vokt ez a gép . 1 óra lengetés utàn leszakadt a kezemFeza írta: ↑2022. március 11., péntek 8:36Sziasztok elcserélném Minelab xterra 505 gépemet Tesoro gépre. A gép új csak a kertben próbáltam ki. Nekem nem jött be. A géphez csak az alap fej van, plussz a fejvéddő. Januárban vásárolt. Csak csere és csak Tesoro gépre! Privát üzenetben várom az ajánlatokat. Fejér megye elöny.
Ha csak nem xp-d van akkor nem értem a kéz leszakadást, teljesen átlagos a súlya...berti írta: ↑2022. március 18., péntek 19:12Én is megszabadúltam tőle . Katasztrofa vokt ez a gép . 1 óra lengetés utàn leszakadt a kezemFeza írta: ↑2022. március 11., péntek 8:36Sziasztok elcserélném Minelab xterra 505 gépemet Tesoro gépre. A gép új csak a kertben próbáltam ki. Nekem nem jött be. A géphez csak az alap fej van, plussz a fejvéddő. Januárban vásárolt. Csak csere és csak Tesoro gépre! Privát üzenetben várom az ajánlatokat. Fejér megye elöny.
Sziasztok!
Golden Mask Deep Hunter Pro 5, 125*125 keret és 58 cm átmérőjű kerek tekercs karbon szárral!
Golden Mask gyártótól vásárolt.
ELKELT!
Még Eladó:
GDI MAGNASMART 3D professzionális magnetométer, a legnagyobb 80 cm-s szondával (opcionális, ICON DATA logger nélkül, ezzel további 3D-s vizuális funkciókra is képes).
MHE-Detectornál vásárolt (OERAD Italia).
https://www.mhe-detector.com/prodotto/g ... -detector/
A gép makulátlan, hordtáskájával, minden gyári tartozékával, 2x használt (kertben kipróbált)..
Gari: van (Új ára: 1260.-EUR)
Villám Ár: 275 e
Úgy gondolom, ezen az áron ajándék!
Érdeklődni, személyes átvételről pontosítani: Jorub1950@gmail.com e-mail címen!
Golden Mask Deep Hunter Pro 5, 125*125 keret és 58 cm átmérőjű kerek tekercs karbon szárral!
Golden Mask gyártótól vásárolt.
ELKELT!
Még Eladó:
GDI MAGNASMART 3D professzionális magnetométer, a legnagyobb 80 cm-s szondával (opcionális, ICON DATA logger nélkül, ezzel további 3D-s vizuális funkciókra is képes).
MHE-Detectornál vásárolt (OERAD Italia).
https://www.mhe-detector.com/prodotto/g ... -detector/
A gép makulátlan, hordtáskájával, minden gyári tartozékával, 2x használt (kertben kipróbált)..
Gari: van (Új ára: 1260.-EUR)
Villám Ár: 275 e
Úgy gondolom, ezen az áron ajándék!
Érdeklődni, személyes átvételről pontosítani: Jorub1950@gmail.com e-mail címen!
BRUTUS mély kereső keret +1 pótfejjel eladó.
talán 6x-or voltam kint vele.
60eft
érdeklődni üzenetben
talán 6x-or voltam kint vele.
60eft
érdeklődni üzenetben
sziasztok, xp deus 28as x35 fejjel + ws5 fulessel szinte uj allapotban elado 2027.02-ig garanciaval.
249e

249e

delta eladó 75000 ft 06-70-263-79-76
Személyesen 2192 hévízgyörk ( gödöllő és hatvan között, M-3 39.km ).
Vagy posta megoldható.

Személyesen 2192 hévízgyörk ( gödöllő és hatvan között, M-3 39.km ).
Vagy posta megoldható.

Üdv, mindenkinek!
Eladó használt, már régen nem garis Xp Goldmaxx Power V4, gyári fej, még a régi száras... (ha kell küldök képeket) irányár: 100 000 Ft.
email: kpali67@aol.com
tel: 06 20 494 6722
Eladó használt, már régen nem garis Xp Goldmaxx Power V4, gyári fej, még a régi száras... (ha kell küldök képeket) irányár: 100 000 Ft.
ÍrtamStanton írta: ↑2022. május 2., hétfő 13:26Üdv, mindenkinek!
ELADVA! Gyakorlatilag néhány órán belül elvitték (már ne írjon senki) ...Stanton írta: ↑2022. május 2., hétfő 13:26Üdv, mindenkinek!
Cobra fémkereső jó állapotban, 25cm-es fejjel, töltővel eladó.
115000 Fz
115000 Fz
nokta simplex, bluetooth fejhallgató, nokta pointer, doboz, töltők, 2022.12.09.-ig garanciás 125000.ft. 06-70-263-79-76