solidus írta:Üdv.
Fejekkel kapcsolatban lenne kérdésem nálam jártasabb Delta felhasználó(k)hoz.
Létezik a gyári (30-cm) fejnél nagyobb Deltára, olyan 38-40-cm körül? A gyártó foglalkozik egyéb, hasonló méretű fejek gyártásával? Esetleg valaki más? Előny csak az lenne, ha némileg ovál lenne a fej.
Szeretnék készíttetni Deltát (Argust, vagy amelyik a legújabb - már nem tudom követni a szálat -) olyan 8-10-Khz közöttit és ehhez mennél nagyobb opcionális keresőfejet szeretnék.
Kifejezetten mélységi kutatásra szeretném a műszert.
Köszi
Szerintem az Argus a 30-as fejjel a legtökéletesebb , arra lett megtervezve és ahhoz is lett tökéletesítve .
Valamilyen minimális mélységet rátesz a nagy fej is , de az csak centiméterekben mérhető csodákra ne számíts . Nekem ovális filigrán van és a tapasztalatom szerint inkább hatékonysága jobb , nagyobb területet lát egyszerre és így haladósabb a keresés ezzel a fajta fejjel .
Én speciel nagyon szeretem és imádok vele keresőzni nagyon hálás vagyok HG-nek hogy kitalálta ezt a fejszerkezetet .
HG valószínűleg nem készít már több ilyen fejet , legalábbis én úgy tudom , Bandit pedig ha megkérdezed szinte biztos hogy le fog a nagy fejről beszélni , legalábbis én valamiért nagyon úgy érzem így fog történni

.
Végül is mélységben nem olyan rossz ez a gép alapból , All Metallban a nagy vasat elég mélyről tudja jelezni , attól függ mit szeretnél vele keresni

azért mindenképpen próbáld meg Bandit felhívni hátha tud olyan gépet összerakni nagy fej nélkül amilyenre te vágysz

.