Együgyű Károly írta:Archer írta:Simba írta:toni írta:Simba írta:toni írta:Feri írta:Litvániából küldték ezt a képet. Egy általam készített Orion mélykeresőt használnak valahol arrafelé magyar hadszíntérkutatók. Orosz nyelvű fórumokon szokták is emlegetni, szeretnének ilyet beszerezniA kép is egy ilyenről származik.
Mikor még a törvények engedték én is húztam Nivával,vagy kézvel is. Műanyag csövekből ragasztottam össze valami szánkót. A célja főleg az volt,hogy különböző magasságra állíthattam a keret magasságát a földtől. Max. kb. 1m 20cm,mivel diskrimináltam az apró tárgyakat,de a nagyobb és nagy mély tárgyak jeleztek.Ezt a resetvel is lehet "normal" magasságban. Erre a Pulse star a legjobb.De nagy hátránya,hogy a tömörebb bronzra nem nagyon reagál. A Brutusz ezt a fajta keresést,diskriminációt nálam ladírozta.
A Brutust próbáltad kocsival húzni?
Nekünk még ez nem jutott eszünkbe. A keretest igen, de nagyon feltűnő és össze keréknyomozzuk a szántást.
Meglehetne oldani. Csak a resetelőt és hangot kellene az autóba vezetni. De már ma,jó ha gyalog megtudom oldani,nem pedig autóval provokálni. Gyalog amúgy is jobban szeretek,mert sokszor megyünk a szignál mellett,amit érez a Brutus. És ezt ki kell "táncolni".
Nekem jó ötletet adtál. Mi dolgozunk olyan helyeken is ahol full legális. Például ismerős tűzszerészekkel. Van fejhallgató csati a magnumon és a reset is bedugós.
A transzmitterre nem gondoltál? Néhány méterig megy. Hazaérek, lemérem meddig.
Sziasztok!
Miért nem gondolatok arra, hogy magát a műszerdobozt vigyétek be egy árnyékolt vezetékkel a kocsiba? Biztos meg lehet a menetes végeknél oldani valahogy!?
Valahogy megoldjuk. Ez az egész még csak egy felvetődött ötlet.