Kép
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.

-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.

kereso szonda

Fémkereséshez való eszközök
badboy
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2017. december 6., szerda 23:04
Status: Offline

kereso szonda

Hozzászólás Szerző: badboy » 2018. június 24., vasárnap 23:53

Sziasztok!Szeretnem a segitsegeteket,tanacsotokat kerni.Garret At pro,es Garret Ace 250 es gepre milyen keresofejet ajanlanatok,hogy noveljem a gep teljesitmenyet.Sok helyen azt olvasom,hogy nem feltetlenul jobbak a nagyobb meretu fejek.Sokan dicserik az 5X8 as DD fejet.Szeretnek vasarolni mind a ket gepemre egy olyan fejet ami melyebbre lat.Valaszokat,segitseget elore is koszonom!Avatar
Polaris
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2015. december 4., péntek 14:17
Status: Offline

Re: kereso szonda

Hozzászólás Szerző: Polaris » 2018. június 26., kedd 15:04

badboy írta:Sziasztok!Szeretnem a segitsegeteket,tanacsotokat kerni.Garret At pro,es Garret Ace 250 es gepre milyen keresofejet ajanlanatok,hogy noveljem a gep teljesitmenyet.Sok helyen azt olvasom,hogy nem feltetlenul jobbak a nagyobb meretu fejek.Sokan dicserik az 5X8 as DD fejet.Szeretnek vasarolni mind a ket gepemre egy olyan fejet ami melyebbre lat.Valaszokat,segitseget elore is koszonom!
Amikor ilyenem volt, SEF fejjel egészen jó volt. Ez egy kis fej, érmézni szerintem nagyon jó lesz.Válasz küldése Előző témaKövetkező téma