A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!

kereso szonda

Fémkereséshez való eszközök
badboy
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2017. december 6., szerda 23:04
Status: Offline

kereso szonda

Hozzászólás Szerző: badboy » 2018. június 24., vasárnap 23:53

Sziasztok!Szeretnem a segitsegeteket,tanacsotokat kerni.Garret At pro,es Garret Ace 250 es gepre milyen keresofejet ajanlanatok,hogy noveljem a gep teljesitmenyet.Sok helyen azt olvasom,hogy nem feltetlenul jobbak a nagyobb meretu fejek.Sokan dicserik az 5X8 as DD fejet.Szeretnek vasarolni mind a ket gepemre egy olyan fejet ami melyebbre lat.Valaszokat,segitseget elore is koszonom!

Avatar
Polaris
Őrmester
Őrmester
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2015. december 4., péntek 14:17
Status: Offline

Re: kereso szonda

Hozzászólás Szerző: Polaris » 2018. június 26., kedd 15:04

badboy írta:Sziasztok!Szeretnem a segitsegeteket,tanacsotokat kerni.Garret At pro,es Garret Ace 250 es gepre milyen keresofejet ajanlanatok,hogy noveljem a gep teljesitmenyet.Sok helyen azt olvasom,hogy nem feltetlenul jobbak a nagyobb meretu fejek.Sokan dicserik az 5X8 as DD fejet.Szeretnek vasarolni mind a ket gepemre egy olyan fejet ami melyebbre lat.Valaszokat,segitseget elore is koszonom!
Amikor ilyenem volt, SEF fejjel egészen jó volt. Ez egy kis fej, érmézni szerintem nagyon jó lesz.

Válasz küldése