Kép
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.

-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.

C scope

Fémkereséshez való eszközök
berti
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2019. május 4., szombat 18:19
Status: Offline

C scope

Hozzászólás Szerző: berti » 2020. január 27., hétfő 17:55

Sziasztok !!C scope fémkeresőkről mi a véleményetek ?tibike
Tábornok
Tábornok
Hozzászólások: 697
Csatlakozott: 2015. június 27., szombat 8:35
Status: Offline

Re: C scope

Hozzászólás Szerző: tibike » 2020. január 27., hétfő 18:09

:lol: Jóember, Te már megint nyitottál egy új Topicot - ha már rákérdeztél a Melyik a jobb kereső? Topicba? Na ez mire jó? A C scope angol gyártmány, és az angolok nem arról hiresek hogy tudnak jó keresőt gyártani.... ezt már vedd fel kérlek.... vagy kevés van belőle MO-n, vagy nem akarnak hozzászólni - bármilyen okból....keres egy más márkás keresőt....de először gondold meg, mire mennél....unikornis
Őrnagy
Őrnagy
Hozzászólások: 268
Csatlakozott: 2017. július 30., vasárnap 18:30
Status: Offline

Re: C scope

Hozzászólás Szerző: unikornis » 2020. január 27., hétfő 21:58

berti írta:
2020. január 27., hétfő 17:55
Sziasztok !!C scope fémkeresőkről mi a véleményetek ?
A 6mxi-t ismerem, erősen középkategóriás gép, de nem mondanám rossznak egyáltalán, mélysége is közepes, a szelektálása elég jó, és a hangok is jól kihallhatók, nagyon pozitív, hogy vashang állítható rajta (a 6 mxi-n, a többi fajtán nem biztos). Nagyon vasas terepen viszont nem jó a recovery, maszkol is rendesen kk-on. A jófogáson most van egy eladó 4mx egy jó fülessel, 90-ért, de annyit nem adnék érte. Mondjuk csatlakozom az előttem szólóhoz, tényleg jobb lett volna, ha a "melyik a jobb" - topicban kérdezted volna meg.
https://www.jofogas.hu/baranya/Femkeres ... 511677.htmVálasz küldése Előző témaKövetkező téma