unikornis írta:draperjozsi írta:unikornis írta:gyxxer írta:Sziasztok!
Elérhető az xpmetaldetectors.com oldalon a új v4.1 es szoftver!
Üdv, érdekelnének a vélemények a szoftververziókról, mert nekem volt már rajta a hármas szoftver, de az a több éves tapasztalatom, hogy a kettes szoftverrel mélyebb a gép, főleg relicben és gmpowerben, így jelenleg is a kettes szoftot használom. A négyessel mi a tapasztalat, érdemes -e frissíteni, vagy nem hoz minőségi változást mélységben, gyorsaságban, elválasztásban?
Hello! Az ùj szoftverben a HOT program a 3.2-es szoftver jelfeldolgozàsàt hasznàlja. A DEEP program meg 2.0-às szoftverèt. Ha van tàvod, az ùj programmal 3 szoftvered van egyszerre. Ha a 3.2-ből akarsz kiindulni,akkor a 9. progit alakitod àt, ha meg a 2.0 jött be, akkor meg a 6.-at.
Ez megnyugtató, jó hír, köszönet! A HOT program a 2.o-ban melyik programnak felel meg, a Deus Fast-nak?
Sajnos nem ismerem a 2.0-át. A 3.2-vel kezdtem. Valaki, mintha azt mondta volna, hogy a 2.0-ban még nem volt deus fast. De az imént olvastam, hogy 2.0-ásban a 4-es react felelt meg a 3.2-es 3-as reactjával. Vagyis meggyorsították a szelektálást.