A fórum a közeljövőben frissítésre kerül egy újabb, korszerűbb verzióra. Kisebb fennakadások előfordulhatnak emiatt.
Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!
Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!
DEUS
Re: DEUS
Xp deust vennék! Max 150000-ig
Sziasztok! Nincs valaki Tatabánya környékén aki frissítene nekem egy 2.0-ás fejet 3.2-re? Válasz PÜ.-ben ha kérhetem! Előre is köszönöm!
Robi76 írta:Xp deust vennék! Max 150000-ig
Volna egy.....22-es fejjel, WS4-es füles, V4 verzió, töltő....egy GM4-es karszáron szerelve....felvidéken van, 400,-Eur volna az ára...most még kint vagyok Hollandiába, de októberba jövök és meg lehetne eggyezni
Tibor
Robi76 írta:Xp deust vennék! Max 150000-ig
https://www.jofogas.hu/budapest/Xp_deus ... 823837.htm
Van itt egy

Köszi mindenkinek! De vettem egy újat, ws5 füles 28cm fej
-
- Őrmester
- Status: Offline
Üdv én is újat vettem sw5 28as fej. De nem találják egymást. Coil menübe beírtam a fejen lévő kódot de semmi nem történik. 4.0ás progi van a fülesen. Lehet hogy 3.2 van a fejen és nem látják emiatt egymást? Ha ennyi lenne van itt Pest megye északi részén valakinek távja hogy orvosolja a problémát? Várom Tibor válaszát is..
- templomos
- Ezredes
szigetlako írta:Üdv én is újat vettem sw5 28as fej. De nem találják egymást. Coil menübe beírtam a fejen lévő kódot de semmi nem történik. 4.0ás progi van a fülesen. Lehet hogy 3.2 van a fejen és nem látják emiatt egymást? Ha ennyi lenne van itt Pest megye északi részén valakinek távja hogy orvosolja a problémát? Várom Tibor válaszát is..
Nekem nemrég töltötte 1évet a gép, règebbi verzióval ès nem is akarom frissíteni jó az...ha jó a ruszkiknak akkor nekem is

Én Jàszàrokszàllàsra viszem ha gond lenne vagy tanàcs ,jó az orvos ott

-
- Hadnagy
szigetlako írta:Üdv én is újat vettem sw5 28as fej. De nem találják egymást. Coil menübe beírtam a fejen lévő kódot de semmi nem történik. 4.0ás progi van a fülesen. Lehet hogy 3.2 van a fejen és nem látják emiatt egymást? Ha ennyi lenne van itt Pest megye északi részén valakinek távja hogy orvosolja a problémát? Várom Tibor válaszát is..
Jah, tuti.

-
- Őrmester
draperjozsi írta:szigetlako írta:Üdv én is újat vettem sw5 28as fej. De nem találják egymást. Coil menübe beírtam a fejen lévő kódot de semmi nem történik. 4.0ás progi van a fülesen. Lehet hogy 3.2 van a fejen és nem látják emiatt egymást? Ha ennyi lenne van itt Pest megye északi részén valakinek távja hogy orvosolja a problémát? Várom Tibor válaszát is..
Jah, tuti.Más a szoftver. Én is jártam így.
Visszaküldted vagy távval megoldódott?
-
- Százados
szigi cserélted a deltát
-
- Őrmester
tejesember írta:szigi cserélted a deltát
Nem cseréltem, az árult darab a haveromé volt. A régi RRes Deltám megvan sőt jobb mint új korában. Deust második gépnek vettem.
-
- Hadnagy
szigetlako írta:draperjozsi írta:szigetlako írta:Üdv én is újat vettem sw5 28as fej. De nem találják egymást. Coil menübe beírtam a fejen lévő kódot de semmi nem történik. 4.0ás progi van a fülesen. Lehet hogy 3.2 van a fejen és nem látják emiatt egymást? Ha ennyi lenne van itt Pest megye északi részén valakinek távja hogy orvosolja a problémát? Várom Tibor válaszát is..
Jah, tuti.Más a szoftver. Én is jártam így.
Visszaküldted vagy távval megoldódott?
Frissìtettem a fejet, aztàn megoldòdott. A többi cuccom màr 4es verzio volt, a cserèlt fej meg 3.2.
- templomos
- Ezredes
Üdv urak!
2016 szeptemberben vàsàrolt deushoz nagy ovàl,mèlykereső fej eladó,magyar 4-év garancia dobozàban és ingyen postàval,
Kérésre fotót küldök,89990 forint csere alku nincs,ha nem megy el megtartom és befonom tollasütőnek.
Üdv,halőr és szervmentes lengetést kívànok mindenkinek ès este kerüld a vadàszlest
2016 szeptemberben vàsàrolt deushoz nagy ovàl,mèlykereső fej eladó,magyar 4-év garancia dobozàban és ingyen postàval,
Kérésre fotót küldök,89990 forint csere alku nincs,ha nem megy el megtartom és befonom tollasütőnek.
Üdv,halőr és szervmentes lengetést kívànok mindenkinek ès este kerüld a vadàszlest

- templomos
- Ezredes
templomos írta:Üdv urak!
Kérésre fotót küldök,79000 forint csere alku nincs,ha nem megy el megtartom és befonom tollasütőnek.
Hali.
A Deus fülest csak tàvval lehet fejleszteni,vagy lehet esetleg szàmìtògèpről adatkàbellel is?
Köszi
A Deus fülest csak tàvval lehet fejleszteni,vagy lehet esetleg szàmìtògèpről adatkàbellel is?
Köszi
Deus Lite
Ha a szoftver update-ra gondolsz, ahhoz kell a táv.
norman írta:Hali.
Köszi
Tudna valaki küldeni magyar használati utasítást deushoz 3.2 szoftver előrre is köszönöm.
róbert írta:Tudna valaki küldeni magyar használati utasítást deushoz 3.2 szoftver előrre is köszönöm.
https://translate.google.hu/translate?h ... rev=search
Ez meg a 4.0 frissítés:
http://www.xpmetaldetectors.com/uk_dete ... update.php
An unidentified coin is a piece of metal. An identified coin is a piece of history.
Kb magyarul: Egy azonosítatlan érme, csak egy darab fém - egy azonosított érme egy darab történelem.
Kb magyarul: Egy azonosítatlan érme, csak egy darab fém - egy azonosított érme egy darab történelem.
Sasmut írta:Ha a szoftver update-ra gondolsz, ahhoz kell a táv.
norman írta:Hali.
Köszi
Arra gondolok hogy egyéni keresési programot lehet e táv nélkül feltenni.

Mondjuk elküldik számítógépen és usb ről felrakom a fülesre.
Deus Lite
Vissza: “Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek”