gyxxer írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van egy 28cm normál tekercsem, 2016 ban vasaroltam. 4.1- el használom távval. Bekapcsolom, csatlakozik a fej a távval és csörög zörög szinte már zavaróan, nem ilyen volt. Pár hónapja tapasztalom ezt, néha van olyan pillanata amikor elcsendesedik, de fél óra és kezdi megint. Le kell vigyem a senst. 70 re, hogy elcsendesedjen, csak így meg elég sovány a mélység. Álltalában pontos groundal megyek, de ha 90 környékén hagyom a groundok akkor is tapasztalom a "hibát". Van egy 22" HF tekercsem, azzal nem tapasztalok ilyesmit, sens 93, pontos groung és szépen dolgozik. Garis még a tekercs, max visszaküldöm , csak gondoltam hátha találkozott már valaki ilyennel.
Előre is köszi
Szinte ugyanez ,ciripel egyfolytában ,de néha alábbhagyott és újra,fura volt mert 6hónapos a tekercs,elvittem a kereskedőhöz és a lehetséges ok a fülesemben volt nem szólt a jobb hangszóró,lehet azért gondoltam a kereskedő a saját új fülesével próbáltuk nem volt hiba a fejcicergésnek ,de előtte visszatettük a 3. Szoftvert rá,ez 22 tekercs...persze írtad távval használod így azt tanácsolnám egyel előbbi szofit tegyél rá,de előtte vedd le a porvédőt hátha alatta van fémhulladék attól cicereg.
Nekem egyenlőre megszűnt de kicserélem a füles pántot ,és ha baszakodik akkor a fej ...100% ra akkor nyugszok meg,bár lehet semmi köze a szoftver cserének sem hogy jó most ,de ezt tapasztaltam,azért nem izgulok mert magyar garanciával újba vettem magyar kereskedőtől és még van bő 4 év...ha szar kicseréli és addig meg ad cserefejet..ezért jó itthon venni.Bár a régi tekercsnek az nagy ovál volt soha nem tapasztaltam ilyet..na az idő majd kidobja az igazat...