zoli87 írta:zoli87 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/161102/20161102_160017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Esetleg érdekel valakit a nagy 40cm-es fej?
Alsó szárral együtt eladó!
30.000ft
zoli87 írta:zoli87 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/161102/20161102_160017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Esetleg érdekel valakit a nagy 40cm-es fej?
zoli87 írta:zoli87 írta:zoli87 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/161102/20161102_160017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Esetleg érdekel valakit a nagy 40cm-es fej?
30.000ft
kopasz79 írta:Üdv mindenkinek! Cobra tulaj lettem én is, és abban kérnék tanácsot, hogy érmézésre milyen beállítást ajánlotok. Csak erdőben megyek, általában tiszta helyen, viszont különféle kőzetek is előfordulnak.
Köszönöm előre is!
Procol Harum írta:PM-ben írtam, de szerintem hasznos lehet másnak is:
A nagy fejet roncsra a LARGE vagy NONMOTION állásban a legjobb alkalmazni. De ugyanúgy lehet érmézni is vele a FAST-ban, de arra a kisebb jobb, kivéve depó vagy nagyezüst.
Én a Ground beállítást mindig megcsinálom ha mélyre megyek, és ha csak bírok, az ALLMETAL discen. Nem mindig lehet mert annyi repesz és hüvely és szemét van sok helyen hogy muszáj vasszűrni. Ha igéretes a hely akkor ezeket is kiveszem, hátha mélyebben alatta van valami. Szokott.
Ha allmetalban vagy és nem jó a talajra beállítás, akkor elkezd szólni a földre is. Ha tégla van sajnos arra is szokott, de ha be van lőve ahogy kell, akkor egy furcsa másmilyen hangot ad.
Ha nincs tiszta hely ahol fémmentes, akkor is érdemes legalább kb. beállítani. Leteszed a Cobrát és egy ásónyomnyi földet mozgatsz a fej előtt és az is jó, ha nincsen benne semmi fém.
zoli87 írta:zoli87 írta:zoli87 írta:http://kepfeltoltes.hu/view/161102/20161102_160017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Esetleg érdekel valakit a nagy 40cm-es fej?
30.000ft
BoRZoS írta:Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladó a Cobra-m, nagy fejjel, akksival együtt. Használtan vettem én is, de vigyáztam rá, mint az előző gazdája, ennek köszönhetően jó állapotú. Postázás megoldható. Amennyiben érdekel, írj privátban.
üdv*BoRZoS*
totya írta:Sziasztok! Valaki volt Cobrával kint már tengervízben? Hogy működött, lehetett használni?
Köszi!
doszo írta:Szia! Én vittem horvátba 2-es grundal be lehet állítani teljesen jól működik mind vízben mind parton.totya írta:Sziasztok! Valaki volt Cobrával kint már tengervízben? Hogy működött, lehetett használni?
Köszi!
a.kezdo írta:doszo írta:Szia! Én vittem horvátba 2-es grundal be lehet állítani teljesen jól működik mind vízben mind parton.totya írta:Sziasztok! Valaki volt Cobrával kint már tengervízben? Hogy működött, lehetett használni?
Köszi!
Kérdés, hogy 2-esen mennyi a mélység úgy általában.
Koppány írta:Már közel éve van Cobrám és ami sok jót olvastam és hallottam felőle, igazolódott. Nem akarom szaporítani a szót, csak azért ragadtam billenytyűt mert ebben a hidegben keresni nemigen lehetés már régóta el akartam mondani
A veleje amit mondanék, hogy már elsőre amikor kézbe adtak egy ilyet, rácsodálkoztam mennyivel mélyebb mint az ACE széria amihez addig nagyon ragaszkodtam. Valóban nagyon durva a mélység amit tud ahhoz képest amit addig megszoktam. Nem tetszett viszont akkor hogy nem digitális, de azóta más lett a véleményem. Ahhoz képest hogy egy ACE 400 alapépnél alig drágább újonnan![]()
Nekem ez a carbonos verzió van egyébként. Nagyon praktikus.
babferi írta:Sziasztok ! Cobrahoz vasarolnek fejhallgatot . Arra lennek kivancsi , hogy lenyegeben akarmilyen fejhallgato megfelel erre a celra , vagy van valami olyan jellemzo ami alkalmasabba tesz mondjuk egyet ? Ha nem muszaj tul sokat nem koltenek ra max 7-8 ezret . Ti milyet hasznaltok cobrahoz ?
babferi írta:Sziasztok ! Cobrahoz vasarolnek fejhallgatot . Arra lennek kivancsi , hogy lenyegeben akarmilyen fejhallgato megfelel erre a celra , vagy van valami olyan jellemzo ami alkalmasabba tesz mondjuk egyet ? Ha nem muszaj tul sokat nem koltenek ra max 7-8 ezret . Ti milyet hasznaltok cobrahoz ?
Vissza: “Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég