Üdv!Most találtam. https://www.jofogas.hu/vas/Femkereso_fe ... 105308.htm
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.
-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.
-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.
Cobra
-
- Status: Offline
Re: Cobra
Még mindig vár a 25 milliós nyomravezetői díjra a férfi, aki lebuktatta a móri mészárosokat
Johnny Cobrával
Egy ember, aki amatőr kincsvadászként megoldotta Magyarország legvéresebb rablótámadását. Ám hiába találta meg a móri bankrabláshoz használt fegyvereket, kitüntetés helyett csak perköltséget akasztottak a nyakába. Soha nem kapott egy fillér nyomravezetői díjat sem! Hogyan lehetséges ez? György Gabriella riportja.
https://www.youtube.com/watch?v=xHux2gLuhFE
Johnny Cobrával
Egy ember, aki amatőr kincsvadászként megoldotta Magyarország legvéresebb rablótámadását. Ám hiába találta meg a móri bankrabláshoz használt fegyvereket, kitüntetés helyett csak perköltséget akasztottak a nyakába. Soha nem kapott egy fillér nyomravezetői díjat sem! Hogyan lehetséges ez? György Gabriella riportja.
https://www.youtube.com/watch?v=xHux2gLuhFE
-
- Hadnagy
- Status: Offline
Van beépített hangszórója és fejhallgató kimenete isSzabó. J. Z. írta: ↑2020. január 23., csütörtök 19:12Sziasztok. A Cobrának van fejhalgatoja vagy kimenete?
Igen, 6,3 jack és járt hozzá 3,5 jack toldó is.Laci5000 írta: ↑2020. január 23., csütörtök 20:04Van beépített hangszórója és fejhallgató kimenete isSzabó. J. Z. írta: ↑2020. január 23., csütörtök 19:12Sziasztok. A Cobrának van fejhalgatoja vagy kimenete?
Delta, Cobra, Magnum és lelkesedés
Sziasztok ! Lenne par kerdesem a cobraval kapcsolatban . Az mennyire normalis , hogy a nagy fej ugyan azokkal a beallitasokkal ( konkretan gyors modban , szelektalas 3-on ) gyengebben szur mint az alap fejjel ? Kb ugy mint ha az alap fej 2-on lenne . Oke , hogy nagyobb feluleten lat , meg melyebbre , de ez a normalis ? ( Most lehet jo hulyeseget kerdeztem.)
A masik ami erdekelne , hogy azt hiszem a hasznalati utasitas kiter ra , hogy ne kapcsoljuk be a gepet a keresofej csatlakoztatasa nelkul . Mi torenik a geppel ha ez megis megtortenne ?
Valaszokat elore is koszi !
A masik ami erdekelne , hogy azt hiszem a hasznalati utasitas kiter ra , hogy ne kapcsoljuk be a gepet a keresofej csatlakoztatasa nelkul . Mi torenik a geppel ha ez megis megtortenne ?
Azt én sem tudom miért nem szabad bekapcsolni fej nélkül.Nezelodo írta: ↑2020. január 30., csütörtök 10:11Sziasztok ! Lenne par kerdesem a cobraval kapcsolatban . Az mennyire normalis , hogy a nagy fej ugyan azokkal a beallitasokkal ( konkretan gyors modban , szelektalas 3-on ) gyengebben szur mint az alap fejjel ? Kb ugy mint ha az alap fej 2-on lenne . Oke , hogy nagyobb feluleten lat , meg melyebbre , de ez a normalis ? ( Most lehet jo hulyeseget kerdeztem.)
A nagy fej több dolgot vesz maga alá. Azt tapasztaltam hogy nagyon jó mélyre, de csak akkor ha nem szemetes a hely. Több dolgot lát egyszerre.
Ezt mondom én is. Alá esik könnyen több lelet. A nagyfej a mélyre jó elsődlegesen, de arra nagyon. Nem gyors módban, hanem large-ban. Akkor a discet viszont jobb levenni. Gyors módban én kis fejjel szeretem. Össze is írtam egy táblázatba, ide beírtam korábban hogy mire milyen beállítások jók szerintem.Timber írta: ↑2020. február 1., szombat 17:13Azt én sem tudom miért nem szabad bekapcsolni fej nélkül.Nezelodo írta: ↑2020. január 30., csütörtök 10:11Sziasztok ! Lenne par kerdesem a cobraval kapcsolatban . Az mennyire normalis , hogy a nagy fej ugyan azokkal a beallitasokkal ( konkretan gyors modban , szelektalas 3-on ) gyengebben szur mint az alap fejjel ? Kb ugy mint ha az alap fej 2-on lenne . Oke , hogy nagyobb feluleten lat , meg melyebbre , de ez a normalis ? ( Most lehet jo hulyeseget kerdeztem.)
A nagy fej több dolgot vesz maga alá. Azt tapasztaltam hogy nagyon jó mélyre, de csak akkor ha nem szemetes a hely. Több dolgot lát egyszerre.
Sziasztok ! Mivel nem talaltam erre infot sehol hat megkerdezem . Letezik a cobrahoz az alap fejhez kepest kisebb keresofej ? Olyan 7"-8"-os meretben kb ... Vagy ami itt a femkereso honlapon lathato a silver starhoz keszitett 8"-os koncentrikus fej az nem kompatibilis a cobraval ?
Felejthetetlen élményeim vannak a Cobrával.De 40cm fejet használtam.Nezelodo írta: ↑2020. augusztus 28., péntek 16:58Sziasztok ! Mivel nem talaltam erre infot sehol hat megkerdezem . Letezik a cobrahoz az alap fejhez kepest kisebb keresofej ? Olyan 7"-8"-os meretben kb ... Vagy ami itt a femkereso honlapon lathato a silver starhoz keszitett 8"-os koncentrikus fej az nem kompatibilis a cobraval ?
Kisebb fejet használtak,de már a dugó bekötést nem tudom.Valaki lehet beleszól,ad tanácsot.
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produ ... 20cm-54#60
Láttam magyar kisebb fejet Cobrához. Kisebb volt még 20 centinél is. Azt hiszem Sárbogárdon csinálta valaki ezeket. Énis úgy tudom hogy az ilyen Advantage fej is jó hozzá csatlakozó csere után.toni írta: ↑2020. augusztus 29., szombat 9:22Felejthetetlen élményeim vannak a Cobrával.De 40cm fejet használtam.Nezelodo írta: ↑2020. augusztus 28., péntek 16:58Sziasztok ! Mivel nem talaltam erre infot sehol hat megkerdezem . Letezik a cobrahoz az alap fejhez kepest kisebb keresofej ? Olyan 7"-8"-os meretben kb ... Vagy ami itt a femkereso honlapon lathato a silver starhoz keszitett 8"-os koncentrikus fej az nem kompatibilis a cobraval ?
Kisebb fejet használtak,de már a dugó bekötést nem tudom.Valaki lehet beleszól,ad tanácsot.
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produ ... 20cm-54#60
Nekem még mindig Cobra van, össze se merem számolni hány éve Nagyon bevált nekem is.
Hali.
A Cobra all metallban a vasat màs hangon jelzi?
Màr nem emlékszek rà.
Ill.szerintetek a Deus nagyfejet kisfrekin veri a Cobra 25 ös fej Rómàn?
A nagyfesz mennyire zavarja a Cobràt?
A Cobra all metallban a vasat màs hangon jelzi?
Màr nem emlékszek rà.
Ill.szerintetek a Deus nagyfejet kisfrekin veri a Cobra 25 ös fej Rómàn?
A nagyfesz mennyire zavarja a Cobràt?

Be lehet állítani diszkriminátort, de úgy nem szól másképp hogy mély hangon hanem vagy nem szól vagy úgy szól, hogy ki lehet hallani. Rómán és roncsozásban mindig ráverek minden Deusosra is a Cobrámmal. Mélységben és találat számban is. Nagyfesz szerintem nem annyira zavarja mint a többit. Large beállításokban sokkal lecsökken a zavarás, Fast Slow erősebb. A nagyobb fejjel jobban hallható a nagyfesz.