ul69 írta:buszos írta:ul69 írta:Ibn írta:azt arulja mar el nekem valaki hogy a magnumnal honet jott ez a 20 cm es porszivozas-miert 20cm er
mert azokat az apróságokat pl töredékek árpi kb 0.2gr alatti dolgokat 10-20cm ről jelzi akár vas mellett is ami fölött a gépek többsége jel nélkül elsiklik.jobbára csak a vas marad utána.gondolom ezért lett elnevezve porszivózásnak
Kövezzetek meg de a 20 cm alatti dolgokat jobban is porszívózhatná !
igen lejárt helyen ahol már a nagyja szemetet összeszedték más gépekkel néha lehet olyan érzése a Magnumosnak hogy minden csak abban a 10-20cm-ben van.esetleg ha elmész másfelé amerre még nem igen jártak rá fogsz jönni hogy áshatsz mélyebbre is

persze ez a gép is akkor a legjobb ha megtanulod használni.az alap program arra van hogy rögtön szaladgálhass vele de nem az a vége.kezdetnek meg kell tanulnod manuálisan beállitani a talajra de az később van először úgy is mindenki vérszemet kap és kirohan vele

Hát én nem karónak meg dióverőnek használom!
Teljesen egyetértek az előttem szólóval! Nekem is az a tapasztalatom vele, hogy ki lehet hozni nagyon jó mélységet a gépből. Cobrám is van, tudom mit beszélek!
Az van, hogy a felső húsz centiben nagyon sok otthagyott dolog van szemetes és lejárt helyen. Ami kicsi vagy szegek vannak vagy rosszul áll ahhoz hogy más gép megtalálja. A magnum különleges és megtalálja azokat is. Ez a porszívó, hogy amin végigmész rendesen, azt a húsz centit a többi géppel elfelejthetik
Multifrekis diszkriminátor. Egyszer elmagyarázták, mi az, de mindegy

A vonalkák azt jelentik, ha a lelet nincs mélyen, akkor begyorsul, nem a frekiket, ahogy hittem ;)
Ez mind nagyon jó, mert sikerélmény ott is ahol más már nem talál. És tud mélyet is, csak valóban nem simán az alapba kell beállítani és kell hozzá a gyakorlat. Nem úgy van hogy kettőt lengetsz és már minden megy. Az alap is nagyon jó porszívózni, de mélyebbre 4-5 vonalka és nem kell a késleltetéstől megijedni. Plusz talajbeállítás, legjobb szerintem is manuálban.
Az enyém még régebbi, de fejet én is vettem újat.
A Cobrát is megtartottam, nagyon megszerettem.