Laci5000 írta:Sziasztok
Vízi keresésre használ valaki Magnumot?
Használtam egyszer, de akkor sokat. A nagybátyám a vízben a vastag arany karláncát dobta el labdázás közben. Derékig érő vízben.
Az nem lett meg, pedig nagyon alaposak voltunk. Valaki más előbb megtalálhatta aki látta hogy valami elveszett, de nagyon sokféle mást szedtünk viszont. Aranyat is. Aprópénztől a tubusig minden sz@rt találtuk, mindenfajta horgászholmit, bizsut, hajcsatokat, nyakláncot, egy fejszét, sörös dobozt, egy réz távcső nézőkéjét lencsével. Egy régi gyerek búvárszemüveg is lett alu szegélyes üveggel. Egy riasztópisztolyt is találtunk, ami sajnos nem volt jó. A kis jelekre nem is mentünk mert a karláncra "hangoltunk". A "legjobb" egy csipszes zacskó volt. Arra is jelzett mert fém bevonatos volt, de az mindig arrébb ment ahogy mozogtunk a vízben és szívatott rendesen mire rájöttünk.
Az új Magnum volt már, az alsó két szár volt a fejjel, azzal kutattam én, a nagybátyám hozta a többit becsavarva folpackba.
Jó volt, még fogok menni, de felkészültebben. Kell valami kaparó vagy kanál amivel felvehetők a dolgok az iszapból és nem lyukas reklámszatyorba kell tenni a leletet ahogy mi. Aki ráér és van ilyen kanala, megéri, mert tízezreket érhet az ékszer amit egy nap alatt találtunk. És jó szórakozás mert tényleg sok minden jön. Meg is fagyiztam az apróból, kicsit csúnyán nézték a feketedett pénzre de elfogadták

Viszont le lehet égni könnyen.
HUN73r írta:Ezen nem csodálkozom. Nekem is ez van, én se adnám el
Indy1000 írta:Feltűnően kevesen vannak az eladó Magnumok. Az új lepke fejesek főleg.
Én se. Pontosabban csak akkor ha megint jön egy sokkal újabb Magnum.