kanbagoly írta:Fej újrahangolásra nincs valami okosság, hogy otthon is el lehessen végezni ha bekövetkezik a baj?
Nekem Feri hozta rendbe anno.

kanbagoly írta:Fej újrahangolásra nincs valami okosság, hogy otthon is el lehessen végezni ha bekövetkezik a baj?
lalooohun írta:A 40-es mélykereső fejjel nincs esetleg valakinek videója? Meg erről az újabb összecsukható szárról.
Delta mellé tervezek egy másik gépet és a MAGNUM is durván esélyes.
Feri írta:Vannak képek az új nyélről. Ez az új, karbonszálas nyél, ami három részes, gyorsan és kicsire összecsukható, és sokkal jobb mint az eddigiek.
lalooohun írta:Feri írta:Vannak képek az új nyélről. Ez az új, karbonszálas nyél, ami három részes, gyorsan és kicsire összecsukható, és sokkal jobb mint az eddigiek.
Köszönöm a képeket. Összsúlya mekkora az akkuval együtt?
Feri írta:Vannak képek az új nyélről. Ez az új, karbonszálas teleszkópos nyél, ami három részes, gyorsan és kicsire összecsukható, és sokkal jobb mint az eddigiek. Az anyaga karbonszál és üvegszál erősítésű epoxigyanta, nagyon könnyű, erős és ez a kombináció ütésálló is. Ez nem karbon csövekből és azokra applikált műanyag alkatrészekből van, hanem mindegyik része egyetlen darabból készül. A vezeték az akkumulátortól nem a nyél belsejében megy, hanem a csőfalba van beépítve, hogy rendesen össze lehessen tolni.
Vakond írta:Tegnap-tegnapelőtt kipróbáltam az új Magnumomat. Nem bírtam magammal, már szombat délelőtt elhoztam, eső se érdekelt, kimentem egy titkos, saját helyemre. Csizma, esőköpeny, fel az enduróra, és mire kiértem már nem is esett annyira.
Először is a gép nagyon kicsire összetolható, szétkapni nem kell, hanem csak összenyomás és lazán elfért a hátizsákban.
Nagyon könnyű. A sef fejes Ace250 után is jóval könnyebnek éreztem. Olyan hogy egész nap is bírnám.
Valami frenetikus, hogy mit találtam még szombaton a számtalanszor átkeresett helyemen is! Ez van az egyik legközelebb és nagyon jó dolgok jöttek, szóval mindig ide megyek ha új gép akad a kezembe, de nem nagyon jött már semmi az utóbbi időben.
Megszámoltam, 32 pénz és töredék jött. Többségben kicsik és darabok, ahogy meg is jósolták. A szelektálása a gépnek fantasztikusan jó. Teljesen alap beállításokkal mentem, de radikálisan csökkent a kivett vas aránya már így elsőre is.
Úgy nézett ki hogy mivel vashangot bekapcsoltam, asok mély tónusú hang közben ahol sok vas volt, ott is volt egy-egy becsippanás. Az volt mindig a jó!
Ja, és még hazafelé abevásárló parkolójában is találtam 480 Ft aprót
ul69 írta:Vakond írta:Tegnap-tegnapelőtt kipróbáltam az új Magnumomat. Nem bírtam magammal, már szombat délelőtt elhoztam, eső se érdekelt, kimentem egy titkos, saját helyemre. Csizma, esőköpeny, fel az enduróra, és mire kiértem már nem is esett annyira.
Először is a gép nagyon kicsire összetolható, szétkapni nem kell, hanem csak összenyomás és lazán elfért a hátizsákban.
Nagyon könnyű. A sef fejes Ace250 után is jóval könnyebnek éreztem. Olyan hogy egész nap is bírnám.
Valami frenetikus, hogy mit találtam még szombaton a számtalanszor átkeresett helyemen is! Ez van az egyik legközelebb és nagyon jó dolgok jöttek, szóval mindig ide megyek ha új gép akad a kezembe, de nem nagyon jött már semmi az utóbbi időben.
Megszámoltam, 32 pénz és töredék jött. Többségben kicsik és darabok, ahogy meg is jósolták. A szelektálása a gépnek fantasztikusan jó. Teljesen alap beállításokkal mentem, de radikálisan csökkent a kivett vas aránya már így elsőre is.
Úgy nézett ki hogy mivel vashangot bekapcsoltam, asok mély tónusú hang közben ahol sok vas volt, ott is volt egy-egy becsippanás. Az volt mindig a jó!
az apró az enyém mert megismertem![]()
![]()
Vakond írta:ul69 írta:Vakond írta:Tegnap-tegnapelőtt kipróbáltam az új Magnumomat. Nem bírtam magammal, már szombat délelőtt elhoztam, eső se érdekelt, kimentem egy titkos, saját helyemre. Csizma, esőköpeny, fel az enduróra, és mire kiértem már nem is esett annyira.
![]()
A pénzt én is megismertem, a pénztárca látszott csak idegennek
lalooohun írta:Vakond írta:ul69 írta:Vakond írta:Tegnap-tegnapelőtt kipróbáltam az új Magnumomat. Nem bírtam magammal, már szombat délelőtt elhoztam, eső se érdekelt, kimentem egy titkos, saját helyemre. Csizma, esőköpeny, fel az enduróra, és mire kiértem már nem is esett annyira.
![]()
A korábbi gépeidhez hasonlítva mélységgel kapcsolatban mit tapasztalsz? Korábbi fórumban is írták, hogy nem lát annyira mélyre. Van aki pár centi különbségeket írt van aki többet.
Vakond írta:lalooohun írta:Vakond írta:ul69 írta:Vakond írta:Tegnap-tegnapelőtt kipróbáltam az új Magnumomat. Nem bírtam magammal, már szombat délelőtt elhoztam, eső se érdekelt, kimentem egy titkos, saját helyemre. Csizma, esőköpeny, fel az enduróra, és mire kiértem már nem is esett annyira.
![]()
A korábbi gépeidhez hasonlítva mélységgel kapcsolatban mit tapasztalsz? Korábbi fórumban is írták, hogy nem lát annyira mélyre. Van aki pár centi különbségeket írt van aki többet.
Nekem is mondták, de aztán felhomályosított valaki, aki tudja is használni. Az előbb mértem gyorsba egyet az udvaron. Dénár 38, tálpénz 53 centi, mélykeresőben sokkal több de azt nem mondom mert én se hiszem el43 érzékenység, 5 vonás, zajcsökkentő elvégezve, minden más alap. Kinn 40-42 érzékenységet használtam kezdőként, de 47-ig lehet állítólag jól menni.
A korábbi gépeim az az egy sárga voltTehát átszálltam bicikliről Ferrariba. Kölcsönbe kipróbáltam sokat, a legújabbakt is AT Pro, Gold, Deus, eTrac. Mélységet nem méregettem, persze igy levegőben néztük, de nem mérőszalaggal, de nem csak az számít. Szelektálásba a Magnum magasan ver mindent, vas közül is szed és megkockáztatom, hogy mélységben is egyik legjobb ha nem a legjobb. És amélykeresőt meg csak az előbb kapcsoltam be először
Magnum Force írta:Ez az új szár van már nekem is, de én nem megyek találkozóra. Nekem nagyon bejön a szár is, nagyon meg vagyok elégedve az egésszel. Annyira jó a gép kompletten, hogy teljesen belelkesedtem, valahogy új lendületet adott és mindig megyek keresőzni ha tudok.
Sokkal jobb is mint számítottam, mert én még a régi Magnumot ismertem, de már az is tetszett. Nem az ismertem a jó kifejezés, inkább kipróbáltam egy ismerősét, aki nagyon dicsérte, de amit nemrég vettem, az sokkal jobb. Egyik a szár. Az ismerősé egy fekete fém szár volt felül, alul fehér műanyagból volt, ami nekem van, az olyan ami a képeken van. Karbon a szár és a fej is. Az eléggé nehéz volt, egy kör alakú nehéz fejjel, ez igen könnyű. A régi olyan "bumfordi" volt és nehéz, ez meg szinte száll. Hátizsákba befér, a régi is, de azt kellett szedegetni, ezt az újat csak össze kell nyomni és kész. Úgy mondhatnám, hogy ez a különleges szár már méltó a kereső különleges tudásához.
Ezen van tengeri keresés is, örülök, hogy jól bevált, alig várom, hogy én is kipróbálhassam a horvátoknál. Sajna idén erről lemaradtam.
Ez a "porszívózás" igaz, a felső réteget csutkára kiszedem vele. Ezt úgy értem, hogy ha mások is vannak velem, panaszkodnak hogy semmi nem marad utánam csak a szemét. A másik amit kiemelnék, hogy drasztikusan csökkent a szemétszedés aránya a korábbi gépeimhez képest és hihetetlen kicsi darabokat is találok amin addig simán átsétált mindenki.
Már korábban olvastam a fórumban erről amíg lehetett. Nagyon kár hogy eltűnt, tapasztaltabb kollégák igazán adhatnának beállítási ötleteket az eltűntek helyett. mert csak átfutottam, láttam hogy vannak, de nem másoltam ki![]()
Hadizni milyen beállításokkal lehet legjobban? Mert van a lövészárok beállítás, egy másik, ami a tűpontban van és a mélykereső amit még ki se próbáltam.
Vissza: “Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég