Telefonszámot kérek privátba. Mikori a gép?!
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.
-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.
-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.
Eladó fémkereső, tartozék, kellék
-
- Tizedes
- Status: Offline
Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Eladó XP DEUS!
Eladó a képeken látható XP deus fémkereső, használt,de jó állapotú.
Töltővel,WS4-es fülessel.
ÁR : 165,000 FT
Tel.: 06 30 / 656 3672

Eladó a képeken látható XP deus fémkereső, használt,de jó állapotú.
Töltővel,WS4-es fülessel.
ÁR : 165,000 FT
Tel.: 06 30 / 656 3672

Eladó egy Augusztus 26. án vásárolt Magyar garis Simplex + Szivem szakad meg de hobbi váltásra kényszerülünk a spanommal
A simlex dobozában pöpec állapotában adom át 90 ezer forint.Adok vele egy GP pointert ami a sárgát is látja és egy 2 részre szedhető ásót. A komám Equ 800 asa is eladó ami talán Júliusi Szintén magyar garis gép. érd 06voda52572negyvenhárom A Nokta cserélődhet csigás ijra is akár érték egyeztetve .

A Nokta Simpi elkelt! Az equ 800 még meg van.Ára irány ár 320e Akit érdekel alkudozhat a tulajjal!Priviben oda adom a tel számát!Köszi Sziasztok!
üdv még mindig keresek távval deust és kis fekete fejjel. .
de kérem hülyék ne írjanak már.. b!!!!
ORX-ot akartok eladni 300-320ba? újonnan ugyan az a szett 260-270 hát térjünk már magunkhoz kicsit!!!!
amiért itt keresem az nem azt jelenti hogy hülye vagyok a nethez -_- hát a pofám leszakad...
butított ORX amúgy sem érdekel csak DEUS
és nem kezdő gépnek meg hasonló hanem második gépnek kell a BRUTUS mellé
mert annak ellenére hogy sok helyen lenézik aMAGNUM-ot meg nem is tartják számon mint kereső
érdekes módon jelenleg használtan még sem lehet beszerezni egyet sem -_-
ORX-ot akartok eladni 300-320ba? újonnan ugyan az a szett 260-270 hát térjünk már magunkhoz kicsit!!!!
amiért itt keresem az nem azt jelenti hogy hülye vagyok a nethez -_- hát a pofám leszakad...
mert annak ellenére hogy sok helyen lenézik aMAGNUM-ot meg nem is tartják számon mint kereső
Jaaa,én is észleltem amikor az ACE-ről erősebbre akartam váltani, hogy a Magnumját nem nagyon akarja eladni nekem senki, de XP-t és egyebeket annál inkább. Közben nekem is lett Brutus is, szóval Üdv a Brutus kluban!vivid12 írta: ↑2021. január 19., kedd 7:01üdv még mindig keresek távval deust és kis fekete fejjel. .