seipai írta:Külső hangszórós Delta Argust keresek megvételre!
Én így oldottam meg egy zsebrádió átalakításával, a végerősítő használatával egyszerűen.
seipai írta:Külső hangszórós Delta Argust keresek megvételre!
Gabor írta:Ügyes! Bármilyen kis aktív kihangosítós kütyü is jó lehet ilyenre.
kis-vakond írta:Hali.
Igaz már inkább a deltás topikba való,de az előzőekhez kapcsolódóan.
Nokia autós telefonkihangosító hangszóró,markolatba tűzveés csak úgy tolja az arcomba a jelet
![]()
Igaz,+ 20dkg,de erdőben,bozótosban hasznos.![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/150911/delt ... es.hu_.jpg
--kv--
ul69 írta:kis-vakond írta:Hali.
Nokia autós telefonkihangosító hangszóró,markolatba tűzveés csak úgy tolja az arcomba a jelet
![]()
--kv--
jó ez a barkácsolás de gyártóilag is bele lehetne ezt az apróságot épiteni ennyi pénzért..akkor talán nem kellene még cipelni a szokolrádiót![]()
Eugen írta:ul69 írta:kis-vakond írta:Hali.
![]()
--kv--
jó ez a barkácsolás de gyártóilag is bele lehetne ezt az apróságot épiteni ennyi pénzért..akkor talán nem kellene még cipelni a szokolrádiót![]()
Igazából az érmézéshez jobb a fejhallgató, jobban ki lehet hallani az apró jeleket aminél sok szép dolog jöhet.
Nem érdemes a dobozba beleépíteni a hangszórót, mert a hangszórómágnes befolyásolhatja a stabilitást, elhangolhatja a gépet.
Az egész egység árnyékolt!
A VH-hoz megfelelő így külön is.
Eugen írta:Az írtam, hogy "befolyásolhatja a stabilitást, elhangolhatja a gépet"!
Nem feltételszerű, hogy így legyen. Neked sem a gyári dobozban van a hangszóró és nem az elektronika felett hanem hátrább.
Egy stabilan, néhány tized KHz frenkvenciára már erősen reagáló készülékbe - véleményem szerint - nem szabad az elektronikához túl közel tenni mágneses erőteret. A gyári dobozban nincs elég hely, hogy távolabb legyen a hangszóró. Itt közvetlen a panel felett tudna elhelyezkedni. Ha a Bandi tervezett volna bele, biztos vagyok benne, hogy nagyobb lett volna a doboz. A (Tesco) rádió súlya amit használok (érmézésre nem használom, fejhallgatóval megyek) elenyésző. De lehet, hogy a vékony gyerekeknek ez is számít.
talentum írta:Eugen írta:Az írtam, hogy "befolyásolhatja a stabilitást, elhangolhatja a gépet"!...
Szia Fater!
Én is írtam, hogy a magánvéleményemnek adtam hangot,...
Joe66 írta:Szia Feri,.Egy kérdés.A honlapon látható számon veled lehet kapcsolatba lépni? Ugyanis,van egy gs-4 em,ami sajnos,az én hibámból elromlott.Fordítva kötöttem be az akkut,és sajnos a biztosíték már patkolva volt,és valami ott meg olvadt.Szóval,egy telefonon egyeztetett időpontban,ha neked is megfelel,személyesen vinném el egy szervizelésre.
Vissza: “Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég