Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!

Vízi keresőzés

Joci
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2016. november 28., hétfő 18:38
Status: Offline

Re: Vízi keresőzés

HozzászólásSzerző: Joci » 2018. március 3., szombat 9:47

Triondor írta:Fogd fel úgy a dolgot, hogy mindig hagynak el új cuccokat. Viszont egy ilyen kis vacakkal véreset fogsz hugyozni... víz nem átlátható, az ilyen szutykok csak all metalt tudnak, szóval söröskupaktól kezdve a rozsdás vasdarabig mindent szedet veled - abszolút semmi visszajelzést nem fogsz kapni amiből amatőrként (feltételezem) értelemszerűen semmilyen információt nem tudsz majd leszűrni. Nem akarlak lelombozni, de ilyet legfeljebb olyan helyen lehet érdemes használni ahol kristálytiszta tengervízben búvárkodsz vagy matatsz és az elsüllyedt Lajos aranyakon kívül semmilyen fém nincs a fenéken.

Köszi a válaszod!
Igaából csak vízben volnék kezdő, illetve próbálkoznék családi fürdőzés alkalmából. A normá álltalánosl kézi detektoraimat nem merem bevinni engedély hiányában na meg a család sem díjazná, hogy már ott is keresőzök. Ezt inkább olyasféle fürdőzés közbeni családi szórakozásnak gondoltam, hátha megkedvelik a hobbimat. Rutinnal nincs gond csa vizi találati arányokat nem ismerem. A barátom anno zacskónyi ékszerrel járt haza, csak az aranyakat tartotta meg, az ezüstökből válogathattam. Mondjuk ez húsz éve volt. De gondolom tófenék is mozog valamilyen szinten mint ha szántanák. Én szárazon tolom azóta is. Az ebayen látta olcsón ezeket a kis PI gépeket és viszonylag olcsón meg lehet venni őket.

Balibácsi
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: 2017. március 13., hétfő 12:36
Status: Offline

Re: Vízi keresőzés

HozzászólásSzerző: Balibácsi » 2018. március 6., kedd 11:55

Sziasztok!
Vízi kereséshez mennyire macera engedélyt szerezni? Illetve van- e olyan tapasztalat, hogy kérik-e? Tavaly voltam balatoni strandon 2x, de senki nem kérte, kérdeztem a pénztárost, de csak a vállát húzogatta, hogy őt nem zavarja hogy keresünk.

Illetve gépek átalakítása vízi keresésre? Ötletek érdekelnének, hogy lehet jól megcsinálni? Mire jön a szezon, szeretnék készen állni.

anno
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2015. június 28., vasárnap 18:41
Status: Offline

Re: Vízi keresőzés

HozzászólásSzerző: anno » 2018. március 10., szombat 12:49

A engedélyhez ha mindent beküldesz gyorsan megkapod, ha nem akkor is készségesek, és segítenek, hogy mit, és hogy kell intézni pótolni.

Előző évben kétszer jutottam le a Balcsira. Engedélyt még senki nem kérte tőlem, pedig ott volt. Fürdőzök érdeklődnek mi az amit csinálsz stb. stb.

Szerintem jobb, ha alapból vízálló géped van.


Vissza: “Fémkeresés”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég