A fórum a közeljövőben frissítésre kerül egy újabb, korszerűbb verzióra. Kisebb fennakadások előfordulhatnak emiatt.
Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!

Aranymosás

Avatar
Eugen
Százados
Százados
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2015. június 28., vasárnap 19:26
Status: Offline

Re: Aranymosás

HozzászólásSzerző: Eugen » 2016. április 14., csütörtök 7:26

Régen úgy is volt most pedig elhelyezed a birkabőrt vagy egyéb szőrös bőrt egy olyan helyre ahol van a víznek sodrása és kb. egy hónap múlva kiveszed és a szálak között ott az arany.

HUN73r
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2016. február 5., péntek 14:48
Status: Offline

Re: Aranymosás

HozzászólásSzerző: HUN73r » 2016. április 18., hétfő 22:00

Fémkeresővel talált már valaki Magyarországon aranyrögöket?
A sok köbméter nem hangzik nagyon jól. A higanyozás se nekem való meló.

HUN73r
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2016. február 5., péntek 14:48
Status: Offline

Re: Aranymosás

HozzászólásSzerző: HUN73r » 2016. április 18., hétfő 22:05

tibike írta:Azért ez az aranymosás nem reménytelen dolog......például voltak hellyek a Dunán, ahol több család vagy az egész faluk megéltek ebből a buliból - igaz 60-80 évvel ezelőtt, de mondjuk a felvidéken már nem nagyon gyakorolják ezt a hobbit, DE a víz, meg az özönvíz MINDIG hord le a hegyekből valamit - no meg egy kiss aranyat is....volt már egypár úgynevezett GOLD keresőm, de mind alig látta az aranyat, de a sima Racer egy 0,1g aranyat lát Air teszben kb 5-7cm-re, ez már nagyon jó eredméhy - pár hete kértem tesztett a Magnummal az aranyra - csak viccelődtek a srácok, de senki nem jelentkezet, hogy csináltam ilyen vagy olyan tesztett az aranyra....még most is vannak illetők, akik nem nagyon akarják bevallani, de jócskán megélnek az aranymosásból.... :D

Én tesztelném ha volna rögöm. Az arany karikagyűrűt kb annyiról jelzi mint egy ugyanakkora pénzt. Aranypénzre ugyanaz van. Sörétszemeket kivesz, akkor ugyanakkora aranyrögöt aligha hagy ott. Senki se fogja szétvágni az ékszereit csak azért, hogy tesztelje és akkor még az is van, hogy az nem is termésarany.


Vissza: “Fémkeresés”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég