A fórum a közeljövőben frissítésre kerül egy újabb, korszerűbb verzióra. Kisebb fennakadások előfordulhatnak emiatt.
Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!
Az új regisztrációk aktiválásához admin jóváhagyás is kell a spammerek miatt. Ezek külföldiek, tehát a regisztrációt megkönnyíti, ha a regisztrálandó névről vagy e-mailről látszik, hogy magyar. Akié mégsem lett aktiválva, esetleg sürgős, küldjön e-mailt!
Térképek
Re: Térképek
A legnagyobb magyar régi térképgyűjtemény a neten, ha valaki még nem ismeri:
http://maps.hungaricana.hu/hu/
http://maps.hungaricana.hu/hu/
Hálás köszönet érte, ez valami fantasztikus. Például 2311 olasz első világháborús térkép
Kár hogy nem lehet letölteni őket, így marad a Prinscreen.

Légyszi valaki linkelje azt az oldalt, ahol meg lehetett nézni II.VH-s légifelvételeket. Adott volt a térkép és pontokkal jelolve volt a mely területet fedte le a kép. Elég nagy felbontásúak voltak.
lalooohun írta:Légyszi valaki linkelje azt az oldalt, ahol meg lehetett nézni II.VH-s légifelvételeket. Adott volt a térkép és pontokkal jelolve volt a mely területet fedte le a kép. Elég nagy felbontásúak voltak.
Fentrol.hu
A fémkeresőzés egy hobby - nem bűncselekmény. Ezt csak azok találták ki akik újabb bűnösöket akarnak, pedig így is van belőlük elég - akikre még nem találtak ki törvényeket!
desman írta:lalooohun írta:Légyszi valaki linkelje azt az oldalt, ahol meg lehetett nézni II.VH-s légifelvételeket. Adott volt a térkép és pontokkal jelolve volt a mely területet fedte le a kép. Elég nagy felbontásúak voltak.
Fentrol.hu
Ez az. Közben ma megtaláltam!

Hali!
Lehet ,rossz helyen hirdetem a könyvemet:
Földvárak és sírhalmok a Dunántúlon
Valakit érdekel?
Leginkább csere érdekelne.
Választ PM-ben.
Köszi!
Valakit érdekel?
Választ PM-ben.
Köszi!
Leopold írta:Hali!
Valakit érdekel?
Választ PM-ben.
Köszi!
Digitális?
Nem,analóg.Igazi könyv 

Sziasztok!
Régebben olvastam itt, hogy hol lehet utánanézni melyek a régészeti lelőhelyek, amiket el kell kerülni.
Sajnos nem találom a cikket.
Nem szeretnék olyan kérvényt benyújtani majdan, amit egyből vissza is dobnak, ezért kérem, ha valaki tud segítsen.
Köszönöm!
Régebben olvastam itt, hogy hol lehet utánanézni melyek a régészeti lelőhelyek, amiket el kell kerülni.
Nem szeretnék olyan kérvényt benyújtani majdan, amit egyből vissza is dobnak, ezért kérem, ha valaki tud segítsen.
Köszönöm!
- Prowler
- Százados
- Status: Offline
donovan írta:Sziasztok!
Köszönöm!
http://tajertektar.hu
Amit ma meglengethetsz,ne halaszd holnapra!
Prowler írta:donovan írta:Sziasztok!
Köszönöm!
http://tajertektar.hu
Nagyon Köszönöm!!
- templomos
- Ezredes
Valaki használt már katonai f.térképet?Mostanában?Rá lehet már tolni a googlit:)hogy a faszba működik ???
A térkép része bejön a rajzos...a műhold kép nem...

templomos írta:Valaki használt már katonai f.térképet?Mostanában?Rá lehet már tolni a googlit:)hogy a faszba működik ???
Szia megnyitod ezt:
http://mapire.eu/hu/synchron/surveys/?b ... .517920214
2 ablakot látsz egyikben klikk a Térképekre kiválasztod amelyik kell
pl Open stret map vagy műholdkép
Másik ablakban klikk a térképekre,kiválasztod 1-2-3 kat.felmérés
be lehet állítani az átlátszóságot is 0-100 %-ig a csuszkával
ennyi
- templomos
- Ezredes
Berez írta:templomos írta:Valaki használt már katonai f.térképet?Mostanában?Rá lehet már tolni a googlit:)hogy a faszba működik ???
Szia megnyitod ezt:
http://mapire.eu/hu/synchron/surveys/?b ... .517920214
2 ablakot látsz egyikben klikk a Térképekre kiválasztod amelyik kell
pl Open stret map vagy műholdkép
Másik ablakban klikk a térképekre,kiválasztod 1-2-3 kat.felmérés
be lehet állítani az átlátszóságot is 0-100 %-ig a csuszkával
ennyi
Igen már jó,valamit elállítottam .Kösz.

Sziasztok!
Téka megváltozott nem lehet keresni, szűrni? Már rég nem használtam, de ég és föld!
Téka megváltozott nem lehet keresni, szűrni? Már rég nem használtam, de ég és föld!
00fonix írta:Sziasztok!
nekem hetek óta be sem jön...

Baca meg! Azt hittem csak pill. zavar
00fonix írta:Sziasztok!
Nekem se jön be hetek óta, régebben is voltak kihagyásai, de ilyen sokáig még sose. Biztos elfogyott a pályázati pénz...
Az lehet!
Valakinek van infója ne tartsa magába!
Valakinek van infója ne tartsa magába!