Belisarius írta: ↑2019. augusztus 10., szombat 21:31
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, na kb. a sjonna35 válaszához hasonlókat reméltem.
Látod bele is estél a csapdába. Idézek tőle és egyúttal köszi neki, gyönyörűen alátámasztja, amire célozgatni próbáltam:
sjonna35 írta: Ezt meg kell védenem Uram.

Nekem előtte egy kölcsön Silverem volt, amivel csak vasat ástam. Mikor megjött a Delta, simán jött az első coin, ugyanott, full szemetes helyen, egy középkori coin ami akkora mint a kisujjamon a köröm. Tegyük azért hozzá, én nagyon vájt fülű vagyok, ettől függetlenül semmi megerőltetőt nem kell tenni, hogy az ember érezze vasat ás e meg, vagy nem."
Akkor elárulom neked és neki is, hogy a kisujjkörme méretű érméken túl még bőven van mindig pont negyed-ötöd akkora. Magyarán ő azt hiszi, hogy jól szed és neki jó füle van, de mint látszik valamelyik, de lehet bizony egyik sem igaz. Továbbra is vakok között félszemű a király. Remélem most már kezded érteni! Vagy például utolsó saját példám, a félmilliós géppel, 3 fejjel, pinpointerrel, még másik 5 mindenféle elektronikus kütyüvel rohangáló srác nagyon tudálékosan és boldogan előadta idén már 15 körül talált római kisbronzot. Micsoda gép, ő is egyre jobban érzi, sokat beszélget a nagy öregekkel(ezen a kifejezésen mondjuk mindig hülyére röhögöm magam). Olyan lelkes volt nem akartam lelombozni, hogy ha én tudnám, hogy csak 15 kisbronz lesz délután ki se mennék.

És az a baj, hogy én mocskosul nem vagyok róla meggyőződve, hogy nincs még ennél is pár szinttel feljebb.
Ne higgy látatlanba senkinek semmit!