Kép
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.

-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.

Más Fémkeresős oldalak.

Timber
Százados
Százados
Hozzászólások: 125
Csatlakozott: 2016. január 8., péntek 11:26
Status: Offline

Re: Más Fémkeresős oldalak.

Hozzászólás Szerző: Timber » 2016. február 1., hétfő 22:46

Cujo írta:Ha már itt tartunk, mi történt a Sümegh klubos portállal? Olyan hét-nyolc vagy tíz éve egészen jó volt, aztán mostanra totál lepusztultnak látom, semmi élet. A gépemet is ott vettem apróhirdetésből. Az hat éve volt, akkor működött még.
2004-es, 2005-ös beírások vannak, fórum, chat eltűnve :(
Ez halott. Szerintem :( Jó lehetett valaha. De most már képek hiányoznak stb. Ha ház volna, egy romnak mondhatnánk :(
A klub gondolom úgyszintén halott lehet, pedig jó lenne!
Amit előbb bemásoltam viszont élő.Avatar
NighthuNter
Tizedes
Tizedes
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2015. augusztus 31., hétfő 16:25
Status: Offline

Re: Más Fémkeresős oldalak.

Hozzászólás Szerző: NighthuNter » 2016. február 2., kedd 8:11

Egesz jo volt olvasgatni azt az oldalt, femkereso muszerek leirasa, torvenyek leirasa sajatsagos velemenyezessel, de egesz sok tema volt ott., na ok viszont egy kicsit tenyleg cinikusak voltak.Nekem mindeg ugy tunt amikor olvastam, vagy akar odatevedtem az oldalra, hogy ilyen femkeresos monopol helyzetet akarnak letrehozni" ha tagok leszunk kapunk egy kartyat,es sok mindenre feljogosit minket" halva szuletett otletnek tartom mai napig is, jelen torvenyek melett, es egyebkent is a magyar ember hozzaalasa a dolgokhoz neha fura." ha az en tehenem megdoglik dolgoljon mase is" elorebb akarok jutni visszahuzlak. Ha megalkottam valami torveny szent es serthetetlen, ha az esszerutlen is." jozan esznek sokszor se hire se hamva.,de ha mar a femkeresozesnel tartunk es mindeg ott nem olyan fekete ez aminek latszik, vannak konkretumok amit be kell tartani,es alakul mint pupos gyerek pres alatt.meg akkor is igy vagyok vele hogy kaptam hazkutatast, egyebkent sokan megkaptuk mar, szerintem a sumegesek is.eleg visszahuzo ero tud leni. Amint meg sok mad problema is.


:!! "Lengetni késő délutánból éjszakába" ;)) 8-x

Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: Más Fémkeresős oldalak.

Hozzászólás Szerző: Feri » 2016. február 2., kedd 11:11

Timber írta:Aki nem ismeri ezt, NAGYON ajánlom. Kincsesbánya. Fémkereső fórum:
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosi ... 1067373077
image.jpg
Már több mint 16 éve létezik a honlapom, és ahhoz kezdettől volt ún. vendégkönyv, ami ténylegesen fórumként működött. 2003 óta van az, amit felfedeztél és máig működik, 2008 óta volt egy ilyen, mint ez, ez a mostani tavaly nyár óta megy, miután megszüntették az előző tárhelyét.
Ki fogom tenni a régi fórum linkjét ide, mivel használatban van ma is és rengeteg hasznos infót tartalmaz.
Egyébként már 10-15 éve is ugyanezek a problémák vetődtek fel. Szóval kicsit gumicsont jellege is van egy ilyen fórumnak :)

A Sümegh József fémkeresős klub honlapja valóban nagyon hasznos és érdekes volt régen, volt fórum, chat, azután ez redukálódott eladó fémkeresők meghirdetésére.
Mostanra láthatólag teljesen elhagyatott :( Egy lelkes fémkeresős tartotta fenn, az ő véleményét tükrözi a tartalom. A klub tudomásom szerint nem hivatalosan működött.


www.metaldetector.hu

Avatar
Darwin
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 62
Csatlakozott: 2015. október 1., csütörtök 16:23
Status: Offline

Re: Más Fémkeresős oldalak.

Hozzászólás Szerző: Darwin » 2016. február 3., szerda 10:04

NighthuNter írta:Egesz jo volt olvasgatni azt az oldalt, femkereso muszerek leirasa, torvenyek leirasa sajatsagos velemenyezessel, de egesz sok tema volt ott., na ok viszont egy kicsit tenyleg cinikusak voltak.Nekem mindeg ugy tunt amikor olvastam, vagy akar odatevedtem az oldalra, hogy ilyen femkeresos monopol helyzetet akarnak letrehozni" ha tagok leszunk kapunk egy kartyat,es sok mindenre feljogosit minket" halva szuletett otletnek tartom mai napig is, jelen torvenyek melett, es egyebkent is a magyar ember hozzaalasa a dolgokhoz neha fura." ha az en tehenem megdoglik dolgoljon mase is" elorebb akarok jutni visszahuzlak. Ha megalkottam valami torveny szent es serthetetlen, ha az esszerutlen is." jozan esznek sokszor se hire se hamva.,de ha mar a femkeresozesnel tartunk es mindeg ott nem olyan fekete ez aminek latszik, vannak konkretumok amit be kell tartani,es alakul mint pupos gyerek pres alatt.meg akkor is igy vagyok vele hogy kaptam hazkutatast, egyebkent sokan megkaptuk mar, szerintem a sumegesek is.eleg visszahuzo ero tud leni. Amint meg sok mad problema is.
Voltak jó dolgok, de nem szerettem. A cinizmus miatt.


Delta, Cobra, Magnum és lelkesedés

Válasz küldése Előző témaKövetkező téma