norman írta: Goldmaxxom van de gondolkodok Deuson.A sùlya ès a freki vàltàs miatt.Viszont csak a lite verziòn.Azt nem tudom eldönteni hogy jobb-e ez a verzió mint a Goldi.
Nekem is Goldmaxxom volt előtte. Jó kis gép volt, nagyon szerettem. Szintén Deus lite verziót vettem nagy fejjel, és szerintem jobb a Goldmaxxnál. Főleg nagyobb pénzeket, szesztit, béla tálkát ástam vele egyértelműen mélyebbről és többet mint a Goldival. Mondjuk most talán már a 28-as fejjel venném a Deust.
Van azért a Deusnak 1-2 hülyesége is a goldmaxx után. Pl hajlamos eldobni a felemás jeleket néha. Ha alacsonyabb szűrésnél a bizonytalan jelet átrakja vasba, akkor sokszor símán elnémítja a kisvasat, és eltűnik a jel. Te meg nézel hogy volt jel, nincs jel. se a gödörbe, se sehol!

Goldmax ilyenkor is jelezte halk búgó hanggal, hogy ott a vas. Ezt mondjuk az új 4-es szoftverben a negatív disccel lehet orvosolni. Azért mióta megvan a táv, mintha egy új gépet kaptam volna!

Ha most akarsz új könnyű gépet, szerintem várd meg a Minelab új keresőinek az éles tesztjeit is. Én nem hiszem hogy a Deusnál jobbak lennének, de minden lehetséges!