Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

MAGNUM

Fémkereséshez való eszközök
zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. június 7., csütörtök 13:33

talentum írta:
zoli87 írta:
zoli87 írta:
talentum írta:
zoli87 írta:
unikornis írta:
kanbagoly írta:Nem mindenkinek jon be. Kitunoen szelektal, de pont a melysege miatt a sarokba allitva pihen nalam. Most a goldmaxxos korszakom elem 27-es fejjel. Minden gepnek megvannak az elonyei es a hatranyai. Olyan gep ami mindenben veri a tobbit nincs. Epp ezert vannak garrett fanok, cobra fanok, delta fanok, magnum fanok xp fanok, deus fanok, expi fanok es meg sorolhatnam. Es mindenki lehurrogja a masik gepet. Tudjuk hogy a magnum kiszed mindent 18 cm-rol meg az elere allitott legyszart is. De mi van azon tul?


Azon túl vannak a nagyobb leletek, amit mindenki szeretne találni, de van aki megelégszik a felső 20 centi fémszemétjének a folyamatos zaklatásával, és beszarik a gyönyörtől, ha megtalálja a tizedik hamis kis középkori vacakot. Ez a szeges teszt ezzel a római ezüsttel ha jól látom, meg több mint vicces, mert ezt a fehér fej a 0.2 grammos árpival is tudja. Engem nem zavar, mert ha tudom, hogy magnumos volt előttem a területen, akkor felteszem a 28-as fejet a deusra, leveszem a groundot 80-ra, felteszem az érzékenységet 94-re, reaktot 3-ra, aztán deus " FAST " a seggetekbe :D :D
Akkor làssuk azt az arpis tesztet mert mindenki csak beszél.En pl Ferdinandal is megcsinaltam.Mar egy marek szeget is szórtam rà ugy is fogta.Akarjátok levideozom de nincs mit bizonygatni.Ellenben masokkal.
Majd ne rá szórd, hanem mellé, fejjel elfelé... Nem hiába lett kitalálva -(nem általam)- ez a szeges tesztpad...Amit a videóban is nyomtam, az azért lett ilyen, hogy aki szeretné, megcsinálhatja otthon is, ugyanolyan körülményeket szimulálva, mint a teszten volt, hogy lássa, az ő gépe hogyan látja...persze lenn a földön, nem kartondobozon... 70-es szeg 20 cm-re egymástól... és most ne jöjjön senki azzal, hogy nem jó az egyforintos... miért, mi jó akkor? A Római dénár, amelyik vagy több ezüstöt tartalmaz, vagy keveset? Amelyik csipkés szélű, vagy nem? amelyik 2 vagy 3,5 gramm? Minek csinálni árpis tesztet, ha nem ugyanaz a föld nálad és nálam?!? Mutatok földet, ahol 5 centire látja csak, meg olyat is, ahol 20...Semmilyen teszt sem ér semmit, csak ha több dekóval nézik ugyanazt az érmét ugyanott...

Egyetértek bagollyal, meg 17653-al, hogy fontos a terepi teszt. De akkor inkább!!! -az ember vizsgázik!... erről tudnák mesélni, meg gondolom sokan még...hogy a semmi, szar géppel hogy vertek ránk, mert ő figyelmes volt, én meg nem...egy biztos, hogy a gép, ami nem lát a steril teszten, az nem látja terepen sem a cuccot, ez az alap...eh, tényleg , mintha óvódában lennénk, olyan ez a veszekedés... könnyű ám eldönteni, kinek a pélója nagyobb... gatyákat le :D lenne meglepi ... úgyis meleg van, meg sok a növény mindenhol, fogjatok össze egy teszt erejéig... :D :D De nem, ti csak élesbe mentek, meg nincs rá idő, meg az úgysem jó, meg mittudom én... de persze temetőt fosztogatni, arra van idő éjjel, meg táborhelyen kapirgálni kisbronzokat, arra szántok időt...Azért van ez a sok bizonytalanság, mert lusták vagytok tesztelni...és így senki nem hisz senkinek...miért is tenné? Hisz mindenki elfogult a gépével, nem is kicsit... és ez a dolog nagyon kedvez a gyártóknak ... hajlandó lennék én is utazni 150 km-t , ha valaki csinálna még ilyet, de keresőzni nem megyek 50 km-t sem... Ne csak a hülyeséget , meg a "hasznot" hajtsátok emberek, hanem az igazságot is egy kicsit... ja, értem már... hogy azt nem lehet, mert az fájna... :|
Üdv Talentum!Melyik az a tesztpad és a videó?Szerintem mèg nem láttam,ezt a bejegyzèst is most olvastam csak.Eddig valamiért elkerülte a figyelmem.
A 30perces videóra gondolsz,Deusok,e-trac,delta,t2ltd?Ott a szelektálós résznél hány cm-re van lent az érme a szegek közt?
Szia igen. A 70-es szegek 20 cm-re egymástól, az alsó állás 4 cm mélyen van. Ezt a padot már kb 5 éve csináltam, és azért nem nagyobb szegekkel, mert akkor meg az volt a baja valakinek, hogy ő nem akar szűrni akkora vasat :D kellenek a nyílhegyek is... Ha az alsó állásban látja a egy gép a réz forintost, akkor az már vállalható szerkezet. Ha egy árpit is, akkor besza-behu...
Deltán meglepődtem,hogy jelzi meg az e-trac-en is,hogy alig.



Avatar
talentum
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 359
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 23:52
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: talentum » 2018. június 7., csütörtök 14:55

Amit elvesztesz a vámon, visszanyersz a réven. Felénk a mélység fontosabb,mint a vas mellől kiszedés.Az az e-trak élőben verhetetlen,pont a nagyfej miatt.Mondjuk nem középkoron. A delta tényleg jó, csak a sok falsolás miatt sokszor nem figyelsz a kisebb jelekre, ha fáradt vagy. De nyugodt ,tiszta terepen jobb, mint a minelab. Ahogy többen írták, több gép kell a különböző terepek miatt...


talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...

Avatar
Darwin
Százados
Százados
Hozzászólások: 88
Csatlakozott: 2015. október 1., csütörtök 16:23
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Darwin » 2018. június 11., hétfő 12:43

Ezt jól megmondtátok :)
Még szerencse hogy sokféle gép van és lehet válogatni és mindenki azt választ amit akar és megengedhet magának.
Hát a "fémszemét zaklatása" szerintem jó hobbi de mi nem nem így, lesajnálóan nevezzük el, és nagyon jól jön a Magnum extra jó szelektálása és a porszívózásnak mondott képessége. Élével kiszedésben sincs párja.
Egyébként gratulálok Zolinak, hogy ezt a sok nagyokos arcába tolta, nagyon hiányzott már ilyen teszt is. Most mit tudnak mondani? :D Van rajt sapka, vagy nincs rajt sapka? :D
Máshol ahol azok jobbak, a többi gépet veszem elő. Az ügyesség odafigyelés is sokat számít, azzal is egyetértek.
Egy hete nagyon "szidtuk" a Magnumot, mert a melegben nem volt olyan jó méter alá ásni. Maradtunk a fél méteres max ásásnál a végén :) Többi ősszel. Mélységi szondát üzemeltük be.


Delta, Cobra, Magnum és lelkesedés

Horka
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2016. február 15., hétfő 9:33
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Horka » 2018. június 14., csütörtök 9:54

Szerintem hasonló méretű fejekkel lenne értelme összehasonlítani a keresőket. A magnum általános DD fej minden apróságra jelez, ez lehet, hogy lényegesen befolyásolja a mélységét. KK-n verhetetlen. Ha egy nagyobb fejen, kisebb lenne a tekercsek közötti átfedés, valószínűleg mélyebbre látna. Ekkor kellene összehasonlítani a nagyfejes e-trackel.
Szerintem, nem csak a keresőn múlik, hanem a fejen is! Bár, laikus vagyok.

Egy vad elképzelés: Egy olyan funkció, hogy mélyebb keresésnél, lehet hogy érdemesebb lenne tiltani a legmagasabb frekiket a Magnumon, hogy ne zavarjon be a felszíni sörét. Tisztább jelet kaphatnánk a mélyebb tárgyakra. Meggyőződésem (Magnumosként), hogy a nem stabil jeleket, amit nem ásunk meg, mélyebben, határon lévő tárgyak adják. De, amíg rengeteg stabil felszínközeli jeled van, a bizonytalannal nem foglakozol.
Szóval, ha ebben van igazság, akkor nagyon kéne egy nagyobb fej, ami annyira nem érzékeny az apróságokra (pl. 3*3mm fólia db), de mélyebbről látna egy fibulát. :?:

talentum írta:Amit elvesztesz a vámon, visszanyersz a réven. Felénk a mélység fontosabb,mint a vas mellől kiszedés.Az az e-trak élőben verhetetlen,pont a nagyfej miatt.Mondjuk nem középkoron. A delta tényleg jó, csak a sok falsolás miatt sokszor nem figyelsz a kisebb jelekre, ha fáradt vagy. De nyugodt ,tiszta terepen jobb, mint a minelab. Ahogy többen írták, több gép kell a különböző terepek miatt...



Avatar
Arch Stanton
Őrmester
Őrmester
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2017. október 15., vasárnap 14:11
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Arch Stanton » 2018. június 17., vasárnap 11:28

Én azt mondom, hogy engem az érdekel hogy mit találok. Nemrég óta vagyok Magnumos, tavasszal vettem és tök jó. Nem akarom túldicsérni se. Nekem valaki akit egyébként sokra tartok, egyenesen azt mondta hogy ez egy plágium, Minelab koppintás másolat. Na most ismerem a Minelabokat SE-m is volt egy ideig és jó vicc.
Azért az élével dénár és szeg alatt dénár dolgot ami a videókon van, nem sok gép csinálja utána. Pontosan: 0
Részemről is nagyon értékelem a kivételes szelekciót, már csak ezért megérte. Nem szeretek sok szemetet ásni :) A porszívó név se érdem nélkül ragadt rá.
Na most a mélység is megvan. Én ki tudom hozni. Még korbban is azt láttam hogy sokan nem használják ki a gépek tudását mert digitális és elföntik hogy az bonyolult és egy gyári alapba teszik és annyi
Viszont szerintem is lehetne olyat, esetleg hogy mély dolgokat ne fedje el a fenti kicsi. Ez egy szuper tulsjdonság hogy az egész kicsit is kijelzi de vannak esetek amikor azt valóban jól jönne egy ilyen beállítási lehetőség is.



Avatar
a.kezdo
Őrnagy
Őrnagy
Hozzászólások: 280
Csatlakozott: 2015. július 11., szombat 10:38
Tartózkodási hely: London
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: a.kezdo » 2018. június 17., vasárnap 18:53

Horka írta:Szerintem hasonló méretű fejekkel lenne értelme összehasonlítani a keresőket. A magnum általános DD fej minden apróságra jelez, ez lehet, hogy lényegesen befolyásolja a mélységét. KK-n verhetetlen. Ha egy nagyobb fejen, kisebb lenne a tekercsek közötti átfedés, valószínűleg mélyebbre látna. Ekkor kellene összehasonlítani a nagyfejes e-trackel.
Szerintem, nem csak a keresőn múlik, hanem a fejen is! Bár, laikus vagyok.

Egy vad elképzelés: Egy olyan funkció, hogy mélyebb keresésnél, lehet hogy érdemesebb lenne tiltani a legmagasabb frekiket a Magnumon, hogy ne zavarjon be a felszíni sörét. Tisztább jelet kaphatnánk a mélyebb tárgyakra. Meggyőződésem (Magnumosként), hogy a nem stabil jeleket, amit nem ásunk meg, mélyebben, határon lévő tárgyak adják. De, amíg rengeteg stabil felszínközeli jeled van, a bizonytalannal nem foglakozol.
Szóval, ha ebben van igazság, akkor nagyon kéne egy nagyobb fej, ami annyira nem érzékeny az apróságokra (pl. 3*3mm fólia db), de mélyebbről látna egy fibulát. :?:

talentum írta:Amit elvesztesz a vámon, visszanyersz a réven. Felénk a mélység fontosabb,mint a vas mellől kiszedés.Az az e-trak élőben verhetetlen,pont a nagyfej miatt.Mondjuk nem középkoron. A delta tényleg jó, csak a sok falsolás miatt sokszor nem figyelsz a kisebb jelekre, ha fáradt vagy. De nyugodt ,tiszta terepen jobb, mint a minelab. Ahogy többen írták, több gép kell a különböző terepek miatt...
Ha jol tudom a tengeri funckio ezt csinalja pont, nem hasznalja a magasabb frekvenciakat. Probald ki pici, vekony dolgokon. Van azt hiszem 3 fokozata.



Horka
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2016. február 15., hétfő 9:33
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Horka » 2018. június 19., kedd 17:51

a.kezdo írta:
Horka írta:Szerintem hasonló méretű fejekkel lenne értelme összehasonlítani a keresőket. A magnum általános DD fej minden apróságra jelez, ez lehet, hogy lényegesen befolyásolja a mélységét. KK-n verhetetlen. Ha egy nagyobb fejen, kisebb lenne a tekercsek közötti átfedés, valószínűleg mélyebbre látna. Ekkor kellene összehasonlítani a nagyfejes e-trackel.
Szerintem, nem csak a keresőn múlik, hanem a fejen is! Bár, laikus vagyok.

Egy vad elképzelés: Egy olyan funkció, hogy mélyebb keresésnél, lehet hogy érdemesebb lenne tiltani a legmagasabb frekiket a Magnumon, hogy ne zavarjon be a felszíni sörét. Tisztább jelet kaphatnánk a mélyebb tárgyakra. Meggyőződésem (Magnumosként), hogy a nem stabil jeleket, amit nem ásunk meg, mélyebben, határon lévő tárgyak adják. De, amíg rengeteg stabil felszínközeli jeled van, a bizonytalannal nem foglakozol.
Szóval, ha ebben van igazság, akkor nagyon kéne egy nagyobb fej, ami annyira nem érzékeny az apróságokra (pl. 3*3mm fólia db), de mélyebbről látna egy fibulát. :?:

talentum írta:Amit elvesztesz a vámon, visszanyersz a réven. Felénk a mélység fontosabb,mint a vas mellől kiszedés.Az az e-trak élőben verhetetlen,pont a nagyfej miatt.Mondjuk nem középkoron. A delta tényleg jó, csak a sok falsolás miatt sokszor nem figyelsz a kisebb jelekre, ha fáradt vagy. De nyugodt ,tiszta terepen jobb, mint a minelab. Ahogy többen írták, több gép kell a különböző terepek miatt...
Ha jol tudom a tengeri funckio ezt csinalja pont, nem hasznalja a magasabb frekvenciakat. Probald ki pici, vekony dolgokon. Van azt hiszem 3 fokozata.
Köszi!
Már más is ajánlotta, de legközelebb nem leszek lusta kipróbálni. :idea:



zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. június 27., szerda 22:47

Üdv!41cm-es fej ès nagy Brutus keret eladó 30-35.000ft
Kép
Kép
Kép



zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. június 28., csütörtök 6:57

zoli87 írta:Üdv!41cm-es fej ès nagy Brutus keret eladó 30-35.000ft
Kép
Kép
Kép
Ha egyben viszed 50.000ft



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. július 1., vasárnap 11:54

Horka írta:
a.kezdo írta:
Horka írta:Szerintem hasonló méretű fejekkel lenne értelme összehasonlítani a keresőket. A magnum általános DD fej minden apróságra jelez, ez lehet, hogy lényegesen befolyásolja a mélységét. KK-n verhetetlen. Ha egy nagyobb fejen, kisebb lenne a tekercsek közötti átfedés, valószínűleg mélyebbre látna. Ekkor kellene összehasonlítani a nagyfejes e-trackel.
Szerintem, nem csak a keresőn múlik, hanem a fejen is! Bár, laikus vagyok.

Egy vad elképzelés: Egy olyan funkció, hogy mélyebb keresésnél, lehet hogy érdemesebb lenne tiltani a legmagasabb frekiket a Magnumon, hogy ne zavarjon be a felszíni sörét. Tisztább jelet kaphatnánk a mélyebb tárgyakra. Meggyőződésem (Magnumosként), hogy a nem stabil jeleket, amit nem ásunk meg, mélyebben, határon lévő tárgyak adják. De, amíg rengeteg stabil felszínközeli jeled van, a bizonytalannal nem foglakozol.
Szóval, ha ebben van igazság, akkor nagyon kéne egy nagyobb fej, ami annyira nem érzékeny az apróságokra (pl. 3*3mm fólia db), de mélyebbről látna egy fibulát. :?:

talentum írta:Amit elvesztesz a vámon, visszanyersz a réven. Felénk a mélység fontosabb,mint a vas mellől kiszedés.Az az e-trak élőben verhetetlen,pont a nagyfej miatt.Mondjuk nem középkoron. A delta tényleg jó, csak a sok falsolás miatt sokszor nem figyelsz a kisebb jelekre, ha fáradt vagy. De nyugodt ,tiszta terepen jobb, mint a minelab. Ahogy többen írták, több gép kell a különböző terepek miatt...
Ha jol tudom a tengeri funckio ezt csinalja pont, nem hasznalja a magasabb frekvenciakat. Probald ki pici, vekony dolgokon. Van azt hiszem 3 fokozata.
Köszi!
Már más is ajánlotta, de legközelebb nem leszek lusta kipróbálni. :idea:
Igen, a tengeri funkció ilyen, csak nem éppen találó az elnevezése ;) Illetve ez lesz még bővítve, hogy méginkább elhagyja az apró dolgokat, ha a felhasználó akarja. Ez akkor jó, ha valaki mélyebbre akar nézni és közben nem örül, ha bejelez egy-egy sörétszemre is. Illetve a mélyebbre látó részeknél, amelyek amúgy se a nagyon apró dolgokra valók, szintén hasznos lehet egy ilyen funkció. Vagyis a MAGNUM használhat egy nagyon széles frekvenciaspektrumot a felszíni, nagyon kicsi dolgok érzékelésére, és minél mélyebbre fókuszál, annál kisebb lehet a sávszélesség. Ez egyben a zavarérzékenységet is csökkenti. Jó, hogy felmerült ez a kérdés, mert új ötleteket adott a fejlesztéshez.


www.metaldetector.hu

Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. július 1., vasárnap 11:58

Időközben elkészült az új fej első példánya. 36x28 cm. Mellétettem a 28x22-est. A súlya csak 41 deka, a kisebbé 28 deka.
36x28fej.jpg
36x28fej.jpg (244.59 KiB) Megtekintve 15335 alkalommal


www.metaldetector.hu

Atomixranger
Százados
Százados
Hozzászólások: 82
Csatlakozott: 2018. március 8., csütörtök 17:14
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Atomixranger » 2018. július 1., vasárnap 19:46

Teszt lett ma Feri?



Horka
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2016. február 15., hétfő 9:33
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Horka » 2018. július 2., hétfő 11:33

Jó, hogy ennyire interaktív a kommunikáció! Egy új kérdés, vagy gondolat és már készül is, vagy már meg is van! :clap:
Ezek szerint aranyat is lehetne keresni, csak a magasabb frekikkel kellene tolni?! Teljesen univerzális, akár egy fejjel. Más gépeken ehhez fejet kell cserélni! minimum.
Feri írta:
Horka írta:
a.kezdo írta:
Horka írta:Szerintem hasonló méretű fejekkel lenne értelme összehasonlítani a keresőket. A magnum általános DD fej minden apróságra jelez, ez lehet, hogy lényegesen befolyásolja a mélységét. KK-n verhetetlen. Ha egy nagyobb fejen, kisebb lenne a tekercsek közötti átfedés, valószínűleg mélyebbre látna. Ekkor kellene összehasonlítani a nagyfejes e-trackel.
Szerintem, nem csak a keresőn múlik, hanem a fejen is! Bár, laikus vagyok.

Egy vad elképzelés: Egy olyan funkció, hogy mélyebb keresésnél, lehet hogy érdemesebb lenne tiltani a legmagasabb frekiket a Magnumon, hogy ne zavarjon be a felszíni sörét. Tisztább jelet kaphatnánk a mélyebb tárgyakra. Meggyőződésem (Magnumosként), hogy a nem stabil jeleket, amit nem ásunk meg, mélyebben, határon lévő tárgyak adják. De, amíg rengeteg stabil felszínközeli jeled van, a bizonytalannal nem foglakozol.
Szóval, ha ebben van igazság, akkor nagyon kéne egy nagyobb fej, ami annyira nem érzékeny az apróságokra (pl. 3*3mm fólia db), de mélyebbről látna egy fibulát. :?:

talentum írta:Amit elvesztesz a vámon, visszanyersz a réven. Felénk a mélység fontosabb,mint a vas mellől kiszedés.Az az e-trak élőben verhetetlen,pont a nagyfej miatt.Mondjuk nem középkoron. A delta tényleg jó, csak a sok falsolás miatt sokszor nem figyelsz a kisebb jelekre, ha fáradt vagy. De nyugodt ,tiszta terepen jobb, mint a minelab. Ahogy többen írták, több gép kell a különböző terepek miatt...
Ha jol tudom a tengeri funckio ezt csinalja pont, nem hasznalja a magasabb frekvenciakat. Probald ki pici, vekony dolgokon. Van azt hiszem 3 fokozata.
Köszi!
Már más is ajánlotta, de legközelebb nem leszek lusta kipróbálni. :idea:
Igen, a tengeri funkció ilyen, csak nem éppen találó az elnevezése ;) Illetve ez lesz még bővítve, hogy méginkább elhagyja az apró dolgokat, ha a felhasználó akarja. Ez akkor jó, ha valaki mélyebbre akar nézni és közben nem örül, ha bejelez egy-egy sörétszemre is. Illetve a mélyebbre látó részeknél, amelyek amúgy se a nagyon apró dolgokra valók, szintén hasznos lehet egy ilyen funkció. Vagyis a MAGNUM használhat egy nagyon széles frekvenciaspektrumot a felszíni, nagyon kicsi dolgok érzékelésére, és minél mélyebbre fókuszál, annál kisebb lehet a sávszélesség. Ez egyben a zavarérzékenységet is csökkenti. Jó, hogy felmerült ez a kérdés, mert új ötleteket adott a fejlesztéshez.



zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. július 3., kedd 14:27

zoli87 írta:
zoli87 írta:Üdv!41cm-es fej ès nagy Brutus keret eladó 30-35.000ft
Kép
Kép
Kép
Ha egyben viszed 50.000ft
25-25.000ft



Sky
Őrmester
Őrmester
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2015. november 24., kedd 23:18
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Sky » 2018. július 4., szerda 13:43

Feri írta:Időközben elkészült az új fej első példánya. 36x28 cm. Mellétettem a 28x22-est. A súlya csak 41 deka, a kisebbé 28 deka.
36x28fej.jpg
Végre! Jól néz ki! Ára?



Nowy
Százados
Százados
Hozzászólások: 143
Csatlakozott: 2015. július 19., vasárnap 22:02
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Nowy » 2018. július 4., szerda 22:41

Meg a tesztre is kíváncsiak lennénk ám. :)
Sky írta:
Feri írta:Időközben elkészült az új fej első példánya. 36x28 cm. Mellétettem a 28x22-est. A súlya csak 41 deka, a kisebbé 28 deka.
36x28fej.jpg
Végre! Jól néz ki! Ára?



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. július 6., péntek 12:24

Egy teszteredmény. A 28x22 és a 36x28 cm-es fej összehasonlítása, hogy milyen távolságokból ad pontosan ugyanolyan erősségű jelzést:

28x22 36x28
10cm 10cm
15cm 15,4cm
20cm 21,5cm
30cm 33,5cm
50cm 57cm
100cm 114cm

Tehát pontosan az előre elvárható teljesítményt produkálja az új fej: kb. 28 %-kal nagyobb az átmérője, és ennek a felével, 14%-kal növeli a maximális mélységet. A nagyon közeli tárgyakat nem jelzi erősebben, de minél mélyebben helyezkedik el a fém, annál nagyobb a különbség.
Ez kizárólag a keresőfej geometriai méreteiből adódó, pontosan lemérhető, beállításoktól és egyebektől független érték. A földben lévő tárgyakra a mélység a beállításoktól is függ, illetve a talajt a nagyobb keresőfejek simábbnak érzékelik a nagyobb felületük miatt (ez 65%-kal nagyobb felületű), és ezektől még további mélységnövekedés várható.
Ára 48 000 Ft, vagyis 3000-rel több, mint az alap 28x22-es keresőfej.
Még csinálok más teszteket is.


www.metaldetector.hu

Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. július 7., szombat 17:28

Feltettem két videót is az új fejjel. Mindkettőn 42-es az érzékenység, 18-as a szűrés és 5 vonalas a váltó beállítás.
Egy levegőteszt tálpénzzel, ezt kb. 55 cm-ig jelezte. Illetve egy 27 cm mélyre ásott 1 Ft-os, amit legtöbbször még jó tárgynak jelzett.
Már így is határozottan jobb az új keresőfejjel, ami egyben nagyon könnyített kivitelű is.

https://www.youtube.com/watch?v=4mk-Odky6FA
https://www.youtube.com/watch?v=qJVJ9EDVWr8
M3628-2.JPG
M3628-2.JPG (242.53 KiB) Megtekintve 14966 alkalommal


www.metaldetector.hu

Útkaparó
Hadnagy
Hadnagy
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2017. április 13., csütörtök 7:31
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Útkaparó » 2018. július 13., péntek 17:52

Feri írta:Feltettem két videót is az új fejjel. Mindkettőn 42-es az érzékenység, 18-as a szűrés és 5 vonalas a váltó beállítás.
Egy levegőteszt tálpénzzel, ezt kb. 55 cm-ig jelezte. Illetve egy 27 cm mélyre ásott 1 Ft-os, amit legtöbbször még jó tárgynak jelzett.
Már így is határozottan jobb az új keresőfejjel, ami egyben nagyon könnyített kivitelű is.

https://www.youtube.com/watch?v=4mk-Odky6FA
https://www.youtube.com/watch?v=qJVJ9EDVWr8
M3628-2.JPG
Ősszel nekem is lesz ;)



Cujo
Tizedes
Tizedes
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2015. november 25., szerda 9:40
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Cujo » 2018. augusztus 6., hétfő 12:39

lada.jpg
lada.jpg (77.08 KiB) Megtekintve 14731 alkalommal
Ezek az elemek, akksik jók a Magnumba? Használja ezt valaki. Ikea. Van egy tartalék tartóm, de üres és ezeket láttam viszonylag olcsón.
Egyébként nekem az eddigi legjobb gépem pedig egy tucat év alatt sokat tartottam kézben, ez is már két éve megvan. Cobra szintén nagyon ott van. Most voltunk kis 'ráncfelvarrató műtéten': Szoftver frissítése, modul berakás.



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. augusztus 8., szerda 9:32

Cujo írta:
lada.jpg
Ezek az elemek, akksik jók a Magnumba? Használja ezt valaki. Ikea. Van egy tartalék tartóm, de üres és ezeket láttam viszonylag olcsón.
Egyébként nekem az eddigi legjobb gépem pedig egy tucat év alatt sokat tartottam kézben, ez is már két éve megvan. Cobra szintén nagyon ott van. Most voltunk kis 'ráncfelvarrató műtéten': Szoftver frissítése, modul berakás.
Szerintem ez jó a Magnumba. Az egyik legjobb a TRONIC, amit a Lidlben lehet kapni, a 2400-as zöld és a 2500-as piros is. Ezek elég jók és olcsók, úgyhogy ezt szoktam ajánlani.
Van egy rakás ilyen kis modul, most már rutinból szerelem be őket.
Egyben megy a szoftverfejlesztés is.


www.metaldetector.hu

toni
Százados
Százados
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2016. január 18., hétfő 6:17
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: toni » 2018. augusztus 9., csütörtök 8:14

A kis Brutus tökéletesen működik. Az ismerősöm nem vette észre,hogy kisebb mélységet tudna.Sőt talán pontosabb a mérése,vas-nem vas.
A szétszerelést összeszerelést nem nagyon használhatja. Mivel többnyire éjjel, sötétben jár. Sötétben,mint bekötött szemmel összeszerelni,szétszerelni semmi kedve.De mivel kisebb,¸összeszerelve is jobban befér az autóba mint a nagy Brutus.
De jól jönne egy átalakítás.Ha megrövidítené a képen megjelölt csöveket 10-15 cm- rel, befolyásolná a működést? Próbálta valaki?
Vagy a Ferit kérném, mit szól hozzá?
Köszönöm.
Csatolmányok
brutus2a.jpg
brutus2a.jpg (73.25 KiB) Megtekintve 15817 alkalommal



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. augusztus 10., péntek 13:27

toni írta:A kis Brutus tökéletesen működik. Az ismerősöm nem vette észre,hogy kisebb mélységet tudna.Sőt talán pontosabb a mérése,vas-nem vas.
A szétszerelést összeszerelést nem nagyon használhatja. Mivel többnyire éjjel, sötétben jár. Sötétben,mint bekötött szemmel összeszerelni,szétszerelni semmi kedve.De mivel kisebb,¸összeszerelve is jobban befér az autóba mint a nagy Brutus.
De jól jönne egy átalakítás.Ha megrövidítené a képen megjelölt csöveket 10-15 cm- rel, befolyásolná a működést? Próbálta valaki?
Vagy a Ferit kérném, mit szól hozzá?
Köszönöm.
Meg lehet rövidíteni, az nem befolyásolja a működést.
De felső vízszintes rúd magassága állítható, lejjebb is lehet csúsztatni, mert nincs fixen rárögzítve a két függőlegesre, csak annyira szorul, hogy magától ne mozduljon el.


www.metaldetector.hu

toni
Százados
Százados
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2016. január 18., hétfő 6:17
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: toni » 2018. augusztus 11., szombat 8:04

Köszönöm a választ.
A vízszintes rúd magasság állíthatósága jó +kiegészítő. Szabályozható a negatív hang.És a kereső saját magasságához állíthatja.
De a Brutus magassága gondolom fix. Ezt a vízszintes rúdval nem szabályozhatom. 10cm-ert kell levágni, hogy összerakva kényelmesen beférjen az autóba.
Csatolmányok
brutus2a – kópia.jpg
brutus2a – kópia.jpg (157.19 KiB) Megtekintve 15711 alkalommal



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. augusztus 11., szombat 11:12

toni írta:Köszönöm a választ.
A vízszintes rúd magasság állíthatósága jó +kiegészítő. Szabályozható a negatív hang.És a kereső saját magasságához állíthatja.
De a Brutus magassága gondolom fix. Ezt a vízszintes rúdval nem szabályozhatom. 10cm-ert kell levágni, hogy összerakva kényelmesen beférjen az autóba.
Le is lehet vágni ezeket rövidebbre, de az a rész levehető, csak két csavar fogja kétoldalról.


www.metaldetector.hu

Warrior
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018. augusztus 16., csütörtök 17:28
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Warrior » 2018. augusztus 19., vasárnap 13:07

Újdonsült és lelkes Magnumosként egy gyors értékelés:
Csak 1x voltam kinn, tegnap este (a kánikulára tekintettel), és több órán át nem tudtam abbahagyni :D Külön jó a többféle világítás, azt azonnal használatba is vettem ahogy sötétedett. Viszont a használati szöveg lehetne rövidebb is, amit vittem magammal :mrgreen: Egyben így kezdeti ismerkedésben a súgó funkció NAGYON hasznos és az is felhasználóbarát, hogy ha valamit nyomok, megjelenik a kijelzőn, mit csináltam.
Első benyomás, hogy az egész gép KÖNNYŰ.
Az előző gépeim után még jól találtam és alig jött vas egy kk területen. Én is aláírom, hogy ennek lehet a legjobb a szelektálása. Kis ezüst és réz töredékek viszont nagyon jöttek néhány egész mellett. Ennek is örültem. Gyakorlatilag a hely minimum 10x lett átnézve korábban csak általam is több géppel.
Nagyon pozitív az első benyomás.



toni
Százados
Százados
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2016. január 18., hétfő 6:17
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: toni » 2018. szeptember 12., szerda 13:39

Mélykeresők közül amit használtam, egyedül a Fisher Gemini 3 mélykereső volt, amely teljesen ellenállt a villamos interferencia zavarásnak. Igaz teljesen más felépítésű mint a Brutus. Két különálló fej. Nem értek a fizikához és a halász feleségét se akarom utánnozni,de ha ezzel a jó tulajdonsággal be lehetne szorozni a Brutust, jó lenne.



zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. szeptember 25., kedd 10:58

Üdv!MAGNUM ELADÓ!Sajnos időhiány miatt el kell,hogy adjam régóta vágyott gépemet.Mivel sok pénzem áll benne ezért olcsóbb lesz helyette,csak ez az eladás oka. https://www.jofogas.hu/zala/Magnum_femk ... 073572.htm



erdosmihaly67
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2018. szeptember 22., szombat 9:12
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: erdosmihaly67 » 2018. szeptember 25., kedd 16:00

Feri írta:MAGNUM fémkereső
Szia Feri!
Érdekelne az eladó Magnum fémkeresőd!
Tel:0670/4263279
Üdv,Misi



zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. szeptember 27., csütörtök 9:37

zoli87 írta:Üdv!MAGNUM ELADÓ!Sajnos időhiány miatt el kell,hogy adjam régóta vágyott gépemet.Mivel sok pénzem áll benne ezért olcsóbb lesz helyette,csak ez az eladás oka. https://www.jofogas.hu/zala/Magnum_femk ... 073572.htm
190000ft



toni
Százados
Százados
Hozzászólások: 145
Csatlakozott: 2016. január 18., hétfő 6:17
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: toni » 2018. szeptember 27., csütörtök 9:47

Vegyük meg közössen, Ha valakit érdekelnék külön a fejek,nyél,aku,akutartó, én megvenném az elektronikát.
zoli87 írta:
zoli87 írta:Üdv!MAGNUM ELADÓ!Sajnos időhiány miatt el kell,hogy adjam régóta vágyott gépemet.Mivel sok pénzem áll benne ezért olcsóbb lesz helyette,csak ez az eladás oka. https://www.jofogas.hu/zala/Magnum_femk ... 073572.htm
190000ft



zoli87
Ezredes
Ezredes
Hozzászólások: 460
Csatlakozott: 2015. július 14., kedd 19:47
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: zoli87 » 2018. szeptember 29., szombat 10:51

toni írta:Vegyük meg közössen, Ha valakit érdekelnék külön a fejek,nyél,aku,akutartó, én megvenném az elektronikát.
zoli87 írta:
zoli87 írta:Üdv!MAGNUM ELADÓ!Sajnos időhiány miatt el kell,hogy adjam régóta vágyott gépemet.Mivel sok pénzem áll benne ezért olcsóbb lesz helyette,csak ez az eladás oka. https://www.jofogas.hu/zala/Magnum_femk ... 073572.htm
190000ft
ELKELT!



Leopold
Őrnagy
Őrnagy
Hozzászólások: 279
Csatlakozott: 2015. július 28., kedd 18:58
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Leopold » 2018. szeptember 29., szombat 11:58

Megkímélt Magnumot keresek .



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. október 29., hétfő 14:47

A kisebbik Brutus szonda legújabb verziója.
A mérete összeszerelve hosszabb, mert volt, aki rövidnek találta és könnyen belerúgott. Szétszerelve viszont sokkal kisebb, akár a képen látható mértékben is szétszedhető.
IMG_20181028_122116-800x600.jpg
IMG_20181028_122116-800x600.jpg (200.71 KiB) Megtekintve 15002 alkalommal
IMG_20181029_143609-800x599.jpg
IMG_20181029_143609-800x599.jpg (211.45 KiB) Megtekintve 15002 alkalommal
IMG_20181029_143733-800x599.jpg
IMG_20181029_143733-800x599.jpg (212.69 KiB) Megtekintve 15002 alkalommal
IMG_20181029_143701-800x599.jpg
IMG_20181029_143701-800x599.jpg (217.87 KiB) Megtekintve 15002 alkalommal


www.metaldetector.hu

Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. október 31., szerda 12:12

A nagy BRUTUS legújabb változata. Középen ennél is kettéválasztható a hosszú rúd, és ugyanúgy szétszedhető, mint a kisebb BRUTUS.
Ez is hosszabb lett összeszerelve és sokkal kisebb szétszedve a korábbihoz képest.
IMG_20181031_113328-800x600.jpg
IMG_20181031_113328-800x600.jpg (229.58 KiB) Megtekintve 14911 alkalommal
Csatolmányok
IMG_20181031_113337-800x600.jpg
IMG_20181031_113337-800x600.jpg (233.92 KiB) Megtekintve 14911 alkalommal


www.metaldetector.hu

Menrot63
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Menrot63 » 2018. október 31., szerda 19:51

Sziasztok,
Tengeri üzemmódhoz kérnék kis segítséget.
Ha beállítja az ember, akkor 0-1-2-3 opció vannak a sávszél. korlátozására.
Mennyi sávszélességet enged meg az 1-es, 2-es, 3-as opció és melyek ezek a frekvenciák?

Magasfesz vagy villanypásztor közelében melyiket ajánlanátok?
Köszönöm!



Avatar
Arch Stanton
Őrmester
Őrmester
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2017. október 15., vasárnap 14:11
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Arch Stanton » 2018. november 6., kedd 9:14

Menrot63 írta:Sziasztok,
Tengeri üzemmódhoz kérnék kis segítséget.
Ha beállítja az ember, akkor 0-1-2-3 opció vannak a sávszél. korlátozására.
Mennyi sávszélességet enged meg az 1-es, 2-es, 3-as opció és melyek ezek a frekvenciák?

Magasfesz vagy villanypásztor közelében melyiket ajánlanátok?
Köszönöm!
Magas fesz közelében tengeri 1-2 csillapít a zavaráson. Utána nyomom a zaj programot (a visszaszámlálást).



Avatar
Arch Stanton
Őrmester
Őrmester
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2017. október 15., vasárnap 14:11
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Arch Stanton » 2018. november 6., kedd 9:17

Feri írta:A nagy BRUTUS legújabb változata. Középen ennél is kettéválasztható a hosszú rúd, és ugyanúgy szétszedhető, mint a kisebb BRUTUS.
Ez is hosszabb lett összeszerelve és sokkal kisebb szétszedve a korábbihoz képest.
IMG_20181031_113328-800x600.jpg
Gratula! Ez már nekem is nagyon érik, mert kipróbáltam egyet, ami a fehér csöves. Ahhoz képest milyen változás van ? A nagyobb érdekelne leginkább.
Milyen méretekkel rendelkezik? Legnagyobb problémának a nagy Brutus szállítása látszott méret gondok miatt.
Szerintem a Magnum magában is nagyon odaver, dea kézi-mély kombó mindent visz!



Menrot63
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Menrot63 » 2018. november 6., kedd 20:48

Arch Stanton írta:
Menrot63 írta:Sziasztok,
Tengeri üzemmódhoz kérnék kis segítséget.
Ha beállítja az ember, akkor 0-1-2-3 opció vannak a sávszél. korlátozására.
Mennyi sávszélességet enged meg az 1-es, 2-es, 3-as opció és melyek ezek a frekvenciák?

Magasfesz vagy villanypásztor közelében melyiket ajánlanátok?
Köszönöm!
Magas fesz közelében tengeri 1-2 csillapít a zavaráson. Utána nyomom a zaj programot (a visszaszámlálást).
Köszi!
Ez meg is oldja a magas fesz problémát, vagy ugyanugy távol kell töle menni? Ugyértem 5méteres körzete mér csendes?
Sajnos utcai oszlopok mellett kell keresnem...



Avatar
Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 418
Csatlakozott: 2015. június 26., péntek 18:41
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
Status: Offline

Re: MAGNUM

Hozzászólás Szerző: Feri » 2018. november 12., hétfő 11:31

Arch Stanton írta:
Feri írta:A nagy BRUTUS legújabb változata. Középen ennél is kettéválasztható a hosszú rúd, és ugyanúgy szétszedhető, mint a kisebb BRUTUS.
Ez is hosszabb lett összeszerelve és sokkal kisebb szétszedve a korábbihoz képest.
IMG_20181031_113328-800x600.jpg
Gratula! Ez már nekem is nagyon érik, mert kipróbáltam egyet, ami a fehér csöves. Ahhoz képest milyen változás van ? A nagyobb érdekelne leginkább.
Milyen méretekkel rendelkezik? Legnagyobb problémának a nagy Brutus szállítása látszott méret gondok miatt.
Szerintem a Magnum magában is nagyon odaver, dea kézi-mély kombó mindent visz!
A fehér csöveshez képest hosszabb összeszerelt állapotban az új nagy szonda, de nem sokkal. Most már nem kell minél rövidebbre venni, hogy jól elférjen szállításnál egyben a hosszú rúd, mert most már szétszedhető. De nem mértem le pontosan centire. Ezek nem maradnak nálam annyi ideig, hogy nagyon méregethessem őket, a nagyobb szondát már a tulajdonos jelenlétében fényképeztem le :)
Ami fontos még, hogy a műszerdobozt és az akkut tartó rész külön levehető, mert nagyon kilóg és szállításnál sérülékeny, különösen ha csak részlegesen van szétszerelve. Teljesen szétszedve viszont most már eléggé barátságos méretűek.
Valaki nemrég ezt írta a Brutusos és kézi Magnumról:
"Csak csendben megjegyzem... semmi közöm hozzá..... de fényévekkel jársz a fémkereső gyártó cégek előtt. Nem gondoltál valami nagyobb reklámra? Egy kis hírverés biztosan nagyot lendítene az üzleteden. Nem tudom most mennyire vagy elhavazva, de biztos megugrana a kereslet. Pláne a külföldi piacon! Mondjuk ehhez lehet, hogy kéne egy segítség sz összeszerelésben :-) "
Hát ez van. Már volt erről szó korábban is.
Menrot63 írta:
Arch Stanton írta:
Menrot63 írta:Sziasztok,
Tengeri üzemmódhoz kérnék kis segítséget.
Ha beállítja az ember, akkor 0-1-2-3 opció vannak a sávszél. korlátozására.
Mennyi sávszélességet enged meg az 1-es, 2-es, 3-as opció és melyek ezek a frekvenciák?

Magasfesz vagy villanypásztor közelében melyiket ajánlanátok?
Köszönöm!
Magas fesz közelében tengeri 1-2 csillapít a zavaráson. Utána nyomom a zaj programot (a visszaszámlálást).
Köszi!
Ez meg is oldja a magas fesz problémát, vagy ugyanugy távol kell töle menni? Ugyértem 5méteres körzete mér csendes?
Sajnos utcai oszlopok mellett kell keresnem...
Ezt érdemes így csinálni, szerintem is ez a leghatékonyabb zavarelhárítás. Nekem benn a házban 36-os érzékenységen megy csak.


www.metaldetector.hu

Válasz küldése Előző témaKövetkező téma