Magus írta:Sziasztok,
Eladó egy Minelab Equinox 800 teljesen új, csak kipróbálva volt, magyar garival.
ár: 250.000.-
ajánlat: Pü.
Elkelt...
Magus írta:Sziasztok,
Eladó egy Minelab Equinox 800 teljesen új, csak kipróbálva volt, magyar garival.
ár: 250.000.-
ajánlat: Pü.
tenkes írta:Eladó itthon vásárolt(2017.04) XP Deus v3.2 fémkereső távirányítóval (füles nélkül), 28cm fejjel, gyári szárral, töltővel, 3,5 év garanciával, számlával, dobozával, nagyon jó állapotban kihasználatlanság miatt.
Ár: 230 e Ft
tenkes7@gmail.com
Triondor írta:Eladó sorba kerül Minelab X-terra 705ösöm Nel hunter 18.75KHz-es fejjel. Kiváló tanulógép volt, de sajnos vízben nem tudok vele lengetni (idegesítő, hogy derékig érő víznél beljebb ha sejti az ember a valamit és nem mehet, mert nem vízálló a ház). Én is használtan vásároltam így csak a gép, a fej, illetve egy 6.3 - 3.5re Jack átalakító foglaltatik a csomagban. Csatlakozó gumiborítása nincs nyúlva, a vezeték nincs törve, csatlakozók épek/tiszták, a fejhez van koptató. A burkolat felületén karcok kopások vannak, igyekeztem a fotón feltüntetni.. a szár festése is kopott illetve az egyik szártag csővégénél egy nagyon apró repedés található. Mindezek az összeszerelhetőséget és a használatot kicsit sem befolyásolják - tökéletesen üzemel, teszi a dolgát. Az utódja már megvan így csere nem érdekel. Használt cikk lévén a személyes megtekintést preferálom ha eladok, ha veszek így posta kizárólag a vevő felelősségére. A vevőnek természetesen örömmel megmutatom amit tud a gép, illetve azt amit én tudok róla, hogy mit tudAz ára pedig 85000 Ft
Hadron írta:Eladó Xp Deus távirányítóval, kicsi(22") és mélykereső(28" ovál.) fejjel, vízí szettel! Érdeklődni PM- ben!
Raro írta:Xp Deus táv eladó. jó állapotban, tokjával, + karpánt. Német nyelvű, de ezt csak pár menüpontban veszed észre. Ára. 125000 Ft
ladmaczi írta:Raro írta:Xp Deus táv eladó. jó állapotban, tokjával, + karpánt. Német nyelvű, de ezt csak pár menüpontban veszed észre. Ára. 125000 Ft
Szia!
Meg van még a Deus táv?
Vissza: “Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég