VISSZA

Elérhetőség


30 981-0364 (Kölcsönzéssel nem foglalkozunk!)
chrenko.ferenc@gmail.com

A honlapon ismertetett fémkereső műszereket (fémdetektorokat) meg lehet vásárolni a lenti címen, kölcsönzéssel viszont nem foglalkozunk.
Természetesen alapos kipróbálásra is mód van ugyanitt és terepen is.
Minden esetben célszerű előzőleg időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Cím: Szigetszentmiklós, Kamilla köz 1/B
Koordináták: ÉSZ: 47º 19,770' KH: 19º 01,726'
Kamilla utcát kell keresni térképeken, ill. GPS navigáció esetén azt kell kijelölni (abból nyílik a Kamilla köz), vagy a fenti koordinátákat. Újabb szoftverek a Kamilla közt is tartalmazzák.
Tömegközlekedés: Könnyen megközelíthető a ráckevei HÉV-vel. A Szigetszentmiklós, József Attila telep nevű állomáson kell leszállni, innen gyalogosan könnyen elérhető.
M0 felől:
Gépkocsival az M0-hoz közel van, a szigetszentmiklósi leágazásnál kell lekanyarodni. Szigetszentmiklóson belül a Szigethalom táblákat kell követni a második derékszögű kanyar (aminél stoptábla van) utáni körforgalomig, ahol balra kell kanyarodni a Csépi útra. Ez az útba eső második körforgalom a városhatáron belül. Ezután a Csépi úton át a vasúti aluljárón, majd egy beton kerítésnél jobbra a Vénusz utca következik a körforgalomtól 850 m-re. A Vénusz utca végén a tégla kerítésnél (350 m) balra a Sas utca következik, itt a harmadik utca jobbra a Kamilla utca (250 m). A Kamilla utcából balra az első utca a Kamilla köz, az első kétszintes ikerház jobbra az 1-es szám.

Budapest felől a Nagykőrösi úton az M5 bevezető szakaszán, a Soroksári úton, vagy a 6-os úton legcélszerűbb az M0-ig hajtani.

Az 51-es út felől a híd után az első utca jobbra a Csépi út, amin kb. 2 km-t kell haladni. A Csépi úton egy beton kerítésnél balra a Vénusz utca. A Vénusz utca végén a tégla kerítésnél (350 m) balra a Sas utca következik, itt a harmadik utca (250 m) jobbra a Kamilla utca. A Kamilla utcából balra az első utca a Kamilla köz, az első kétszintes ikerház jobbra az 1-es szám.

térkép


Nagyobb térképre váltás