Kép
Hírek:
-A fórum levelezőrendszere újra működik. :-) Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele a továbbiakban titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Megváltozott a fórumba való regisztráció módja.
A továbbiakban már nem kell a regisztrációs e-mail, mivel kiderült, hogy ezt sokszor nem küldte el a fórum motorja. Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

5 találat

Szerző: wacom
2019. október 3., csütörtök 15:09
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Válaszok: 3488
Megtekintve: 1340475

Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék

petymeg írta:
2019. szeptember 30., hétfő 13:39
Eladó Magnum fémkereső. Karbon szárral, legujabb szoftverrel. Gyári DD fejjel. Adok hozzá érmézős kis fejet.Van hozzá pluszban egy akksitaró is.
Érd. :06305185374
Írtam :)
Szerző: wacom
2018. február 10., szombat 10:05
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Új technológiák
Válaszok: 17
Megtekintve: 11237

Re: Új technológiák

Udv! Elvileg mara egy hobbidetektornak egy keresofejbol, egy telefonbol es egy alkalmazasbol kellene allnia. Ugy latszik, hogy ok megcsinaltak. http://airmetaldetectors.com Pontosabban csináltak egy statikus oldalt, 1 db jpg kép beszúrásával. (<body> <img class="air" src="main.jpg" no-repeat> </bod...