Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

1 találat

Szerző: skylike
2015. július 1., szerda 11:52
Fórum: Fémkeresés
Téma: Külföldi fémkeresés
Válaszok: 100
Megtekintve: 97170

Re: Külföldi fémkeresés

Sziasztok, strandokon szeretnék keresőzni az EU-ban, szeretném megtudni, hogy a különböző országokban ennek milyen feltételei vannak. Magyarán hol szabad, hol nem. Esetleg van valami ezzel témával foglalkozó angol fórum, amit ismertek? A következő országok érdekelnének; Bulgária, Olaszország, Horvát...