Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

1 találat

Szerző: kamep
2019. szeptember 16., hétfő 6:40
Fórum: Fémkeresés
Téma: Külföldi fémkeresés
Válaszok: 100
Megtekintve: 97233

Re: Külföldi fémkeresés

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ausztriában legálisan merre keresőzhetek? Helyileg Innsbruck elött vagyok 30km re Fügenben. Van sok szabadidőm, és kiszeretném használni, de nemigen találtam infót, hogy büntetik-e? Köszi előre is a segìtséget szép napot mindenkinek.