Kép
Hírek:
-A MAGNUM ezentúl új, jelentősen továbbfejlesztett szoftverrel működik. Részletek és videók a MAGNUM témánál és a videógalériában.

-A fórum frissítésre került a legújabb verzióra.
-Az új regisztrációk aktiválása a továbbiakban e-mailen keresztül történik, mivel új, igen hatékony spammerszűrőt kapott a fórum. Ez a regisztráló adatait a stopforumspam.com számára elküldi ellenőrzésre.
-Fontosabb fórum újdonságok: Postimage gyors képfeltöltés hozzászólásnál, Youtube galéria (Videos, fenn), közösségi megosztás.

2 találat

Szerző: Thomas17
2020. április 24., péntek 16:55
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Minelab
Válaszok: 495
Megtekintve: 182089

Re: Minelab

Sziasztok!Minelab xterra 705 használati ha valakinek kell keressen. Szia! Nekem van magyar nyelvű hasznãlati,PDF ben.Deus meg terra705.Elküldöm ha leírod hová. Üdv. Üdv. A DEUS Magyar használatit ha nem gond valaki nekem is eltudná küldeni. Előre is köszönöm 🙂 o.tomika@totalcar.hu az emailem. 🙂
Szerző: Thomas17
2020. április 21., kedd 15:30
Fórum: Média, közösségi
Téma: XP DEUS Magyar használati utasítást keresek
Válaszok: 0
Megtekintve: 2450

XP DEUS Magyar használati utasítást keresek

Üdv a tagoknak! Régóta foglalkoztat a fémkeresőzés. A napokban sikerült hozzájutnom egy XP DEUS-hoz 3.2 verzió van rajta, most fogom frissíteni 5.2-re ha sikerűl. A gond az hogy nincs hozzá Magyar nyelvű használati utasítás. Valaki tud segítséget adni hol tudnám beszerezni.?Vagy akinek meg van pl PD...