Kép
Hírek:
-A fórum levelezőrendszere újra működik. :-) Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele a továbbiakban titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Megváltozott a fórumba való regisztráció módja.
A továbbiakban már nem kell a regisztrációs e-mail, mivel kiderült, hogy ezt sokszor nem küldte el a fórum motorja. Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

2 találat

Szerző: Uazboy
2022. február 14., hétfő 16:00
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Válaszok: 3480
Megtekintve: 1336851

Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék

Sziasztok! Eladó egy karcmentes, keveset használt kb. másfél éves (2020 októberi) Cobra fémkereső. Új szériás, carbon szárral, nagy fejjel. 40cm DD fej. Papírokkal, és garanciával adom. Átvétel személyesen. Jófogáson is hirdetem, képek ott vannak. Köszönöm, hogy elolvastad. Irányár: 170.000ft Érdek...
Szerző: Uazboy
2022. február 9., szerda 18:07
Fórum: Fémkeresők, fémkereső tartozékok, kellékek
Téma: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Válaszok: 3480
Megtekintve: 1336851

Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék

Sziasztok! Eladó egy karcmentes, keveset használt kb. másfél éves (2020 októberi) Cobra fémkereső. Új szériás, carbon szárral, nagy fejjel. 40cm DD fej. Papírokkal, és garanciával adom. Átvétel személyesen. Jófogáson is hirdetem, képek ott vannak. Köszönöm, hogy elolvastad. Irányár: 170.000ft Érdekl...