Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
DELTA
-
- Status: Offline
Re: DELTA
Sziasztok,
Nektek mi volt a legmélyebb, ahonnan a kis tárgyakat jó jellel szedte? Próbálom kitapasztalni a delta beállításait és egyelőre 15-20 cm körül látja stabilan a kisebb tárgyakat. Persze ez mind cicergősebbre állítás, alap ground clerance és 7ig feltekert discrimination mellett.
Nektek mi volt a legmélyebb, ahonnan a kis tárgyakat jó jellel szedte? Próbálom kitapasztalni a delta beállításait és egyelőre 15-20 cm körül látja stabilan a kisebb tárgyakat. Persze ez mind cicergősebbre állítás, alap ground clerance és 7ig feltekert discrimination mellett.
Vennék Delta fémkeresőt 20cm es tekercsel,vagy cserébe adnák érte 14 kHz es Deltát 30 as fejjel.
A deltát szerintem át kell hangolni ahhoz,hogy másik fejjel,másik frekin dolgozzon. Nem csak átcseréled és mész vele....
Hát igen igazad van. Minden géphez csak vele legyártott fej passzol. Vagy javítsák ki,ha nem jól tudom.
Ezt én is aláírom. Az at goldom a gyári fejjel 1cm sem tévedett, míg egy nagyobb fejjel az aprót igencsak odébb jelezte a fej közepéhez képest. A nagyobb érmékkel nem volt gond.
Én a cobra nagy tekercsével tapasztaltam hasonlót, de a 30 as deltánál nincs pontatlanság szerintem.
A 30-as fejjel valóban pontos. Ellenben a 41-essel már nem megyek ki pointer nélkül.
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Talán te emlékszel Gombira!
Na ő ment annakidején a kis garett 150 es géppel,meg rajta a hatalmas SEF fejjel! Pointer nélkül.... Ami érdekes,hogy nagyon klasszul össze szoktak. Nem vicc.... Nagyon jól csinálta. Most nem tudom mi lehet vele...
Emlékszem, persze. Mindig büszke volt hogy lekapkodta a felső 10 centit gyorsan, de az alját meghagyta...
talentum ... ókori tömeg, és pénzegység, melynek értéke koronként, és területenként változott...
Sziasztok!
Tegnap keresőzés közben egyszercsak elhallgatott a Deltám.Itthon kipróbáltam másik fülhallgatóval,feltöltöttem az akksikat,de se kép,se hang.Öt év alatt semmi gond nem volt vele.
Előfordult már valakivel hasonló probléma?
Tegnap keresőzés közben egyszercsak elhallgatott a Deltám.Itthon kipróbáltam másik fülhallgatóval,feltöltöttem az akksikat,de se kép,se hang.Öt év alatt semmi gond nem volt vele.
Előfordult már valakivel hasonló probléma?
beleesett a vérus egy idő után a kondik megadják magukat azután az ic.postázhatod Bandinak
Hívtam Bandit,azt mondta küldjem el neki,megnézi.....de nem hagyott nyugodni a dolog,elkezdtem méregetni multiméterrel.
Az elemtartón kimértem a 12 voltot,de a csatlakozón már nem jött ki semmi.
Kőkemény 150 forintért vettem egy másik csatlakozót,ráforrasztottam a kábelre,és jó lett.
Holnap hívhatom Bandit,hogy a szervíz lefújva.
2008 as gép szerintem még az eredeti tápkábel volt rajta.
jól nézd meg hová kötötted a pluszt minuszt mert a deltánál fordítva van mint az összes gyári kábelen.ha fordítva kötöd be és bekapcsolod pukkannak a kondik.már láttam ilyettruck24 írta: ↑2020. március 18., szerda 19:07Hívtam Bandit,azt mondta küldjem el neki,megnézi.....de nem hagyott nyugodni a dolog,elkezdtem méregetni multiméterrel.
Az elemtartón kimértem a 12 voltot,de a csatlakozón már nem jött ki semmi.
Kőkemény 150 forintért vettem egy másik csatlakozót,ráforrasztottam a kábelre,és jó lett.
Holnap hívhatom Bandit,hogy a szervíz lefújva.
2008 as gép szerintem még az eredeti tápkábel volt rajta.
Ilyen volt nekem is.Kiderűlt hogy az elemtartóba forrasztott vezeték engedte el magát.Rá kellett forrasztani kicsit és jó lett.
Sziasztok!
olyan kérdéssel fordulok hozzátok , hogy lenne egy Argus keresöm!
ma bekapcsoltam hoszabb pihenés után és azt csinálja ,hogy 1-2 másodpercig jü és utánna gerjed nagyon , majd egyre folyamatosan sipol erössen és egyszer csak se kép se hang! minden egyes bekapcsolás után.... ezt csinálja! éles folyamatos sipolás és ennyi , emelkedö hangerővel...
halkan kezdi és pár másodperc alatt maximum hangerön sípol és elhalgat és vége se kép se hagng! nem lehet vele keresni!
mi lehet a probléma? valaki tudna segíteni nekem?
köszönettel
mauser
ma bekapcsoltam hoszabb pihenés után és azt csinálja ,hogy 1-2 másodpercig jü és utánna gerjed nagyon , majd egyre folyamatosan sipol erössen és egyszer csak se kép se hang! minden egyes bekapcsolás után.... ezt csinálja! éles folyamatos sipolás és ennyi , emelkedö hangerővel...
halkan kezdi és pár másodperc alatt maximum hangerön sípol és elhalgat és vége se kép se hagng! nem lehet vele keresni!
köszönettel
mauser
Akksi halott.
mauser írta: ↑2020. április 1., szerda 21:28Sziasztok!
köszönettel
mauser
An unidentified coin is a piece of metal. An identified coin is a piece of history.
Kb magyarul: Egy azonosítatlan érme, csak egy darab fém - egy azonosított érme egy darab történelem.
Kb magyarul: Egy azonosítatlan érme, csak egy darab fém - egy azonosított érme egy darab történelem.
köszönöm a segítséget!!allando írta: ↑2020. április 2., csütörtök 12:14Akksi halott.mauser írta: ↑2020. április 1., szerda 21:28Sziasztok!
köszönettel
mauser
kipróbálom majd elemekkel ! remélem jó lesz kb egy hét múlva tudom csak le tesztelni!
üdv mauser
Sziasztok!
1 hete lett végre egy Deltám, a régi 2 potis. Akitől vettem, okésan magyarázott el mindent, de a fele sem maradt meg, mert én eleve azért vettem ezt a típust, mert azt olvastam mindenevő, és nekem pont erre volt szükségem. Vasra kellett elsődlegesen.
Vettem 1 telket, szőlőhegyen, fasza kis földút, csak valami paraszt telibe szórta építési törmelékkel, melynek tartalma már 7 defektet okozott nekem (szegek). A telek jófajta gazos, elhanyagolt, kb. 16 éve ki sem jártak a tulajok, a szögesdrótot, vagyis annak szétrohadt darabkáit repítette mindenfelé a benzines fűkasza, 1 tetanusz is bejátszott, mert sípcsonton talált.
All metal-ban mentem 95%-ban, mert mindent ki akartam szedni a gazból és az útból, de azért 5%-ban próbálgattam is a gépet. Szépen lerecsegi a vasat, ha úgy állítom, de a gép még mindig többet tud rólam, mint én a gépről. Az megmaradt, hogy a piros poti (treasure) a ki-be kapcsoló, és az érzékenység, amit addig tekertem, hogy ne robbantsa szét a fejem az elektromos zaj, a ground is megmaradt a kobakomban, de azt egyáltalán nem tekergettem. A mélységet sem piszkáltam, normálban mentem vele, de még így is kiszedetett velem jó mélyről egy leharcolt kapát.
Szeretnék kicsit jobban érteni ehhez a jó öreg, de mégis szuper géphez. Nincsenek már számok az előlapon, így muszáj a fülemre hagyatkoznom, és szükségem lenne némi extra segítségre tőletek, tapasztalt deltásoktól.
Bandi bá-t majd hívom, ha szükséges, de eddig úgy néz ki jól össze van rakva a masina, csak én vagyok buta hozzá. Főleg úgy, hogy még soha sem volt gépem, de nekem a Delta lett a nagy Ő
Minden megosztott tapasztalatért hálás vagyok előre is.
1 hete lett végre egy Deltám, a régi 2 potis. Akitől vettem, okésan magyarázott el mindent, de a fele sem maradt meg, mert én eleve azért vettem ezt a típust, mert azt olvastam mindenevő, és nekem pont erre volt szükségem. Vasra kellett elsődlegesen.
Vettem 1 telket, szőlőhegyen, fasza kis földút, csak valami paraszt telibe szórta építési törmelékkel, melynek tartalma már 7 defektet okozott nekem (szegek). A telek jófajta gazos, elhanyagolt, kb. 16 éve ki sem jártak a tulajok, a szögesdrótot, vagyis annak szétrohadt darabkáit repítette mindenfelé a benzines fűkasza, 1 tetanusz is bejátszott, mert sípcsonton talált.
All metal-ban mentem 95%-ban, mert mindent ki akartam szedni a gazból és az útból, de azért 5%-ban próbálgattam is a gépet. Szépen lerecsegi a vasat, ha úgy állítom, de a gép még mindig többet tud rólam, mint én a gépről. Az megmaradt, hogy a piros poti (treasure) a ki-be kapcsoló, és az érzékenység, amit addig tekertem, hogy ne robbantsa szét a fejem az elektromos zaj, a ground is megmaradt a kobakomban, de azt egyáltalán nem tekergettem. A mélységet sem piszkáltam, normálban mentem vele, de még így is kiszedetett velem jó mélyről egy leharcolt kapát.
Szeretnék kicsit jobban érteni ehhez a jó öreg, de mégis szuper géphez. Nincsenek már számok az előlapon, így muszáj a fülemre hagyatkoznom, és szükségem lenne némi extra segítségre tőletek, tapasztalt deltásoktól.
Bandi bá-t majd hívom, ha szükséges, de eddig úgy néz ki jól össze van rakva a masina, csak én vagyok buta hozzá. Főleg úgy, hogy még soha sem volt gépem, de nekem a Delta lett a nagy Ő
Minden megosztott tapasztalatért hálás vagyok előre is.
Talált már valaki fémkeresőt fémkeresővel ?
Helo
Nem tudjátok véletlenül hogy a Deltának azt a kis elemtartó szütyőjét hol lehet kapni?
Nem tudjátok véletlenül hogy a Deltának azt a kis elemtartó szütyőjét hol lehet kapni?
Üdv mindenkinek!
Vettem egy Delta Argust. Nincs véletlenül valamilyen használati utasítás hozzá?
Köszönöm előre is.
Vettem egy Delta Argust. Nincs véletlenül valamilyen használati utasítás hozzá?
Köszönöm előre is.
Köszönöm szépen, Zoli!
Azt szeretném még megkérdezni, hogy a Bandi néven emlegetett személy életben van-e még és meg lehetne-e kapni az elérhetőségét.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy a Bandi néven emlegetett személy életben van-e még és meg lehetne-e kapni az elérhetőségét.
- Feri
- Adminisztrátor
- Status: Offline
Nálam is szokták keresni, sőt, néha nálam akarnak Deltát rendelni. Van rá igény.zoli írta: ↑2021. június 16., szerda 21:04
Aktívan éli életet, épp ma is láttam őt .
Küldöm privátban a számát
www.metaldetector.hu
Sziasztok!Bocsánat ,hogy ide írok de nem tudok máshova vagy nem találom...?! SEGÍTSÉG KELLENNE.. leszakadt a régi Deltám fejcsatlakozó dugalljából az összes kábel...tudnátok segíteni benne mit hova kell vissza rakni vagy aki megcsinálná?-gyártó vagy valami lehetőség.....?
Ne haragudjatok előre is köszönöm!
Szia !Gerike írta: ↑2021. szeptember 9., csütörtök 19:30Sziasztok!Bocsánat ,hogy ide írok de nem tudok máshova vagy nem találom...?! SEGÍTSÉG KELLENNE.. leszakadt a régi Deltám fejcsatlakozó dugalljából az összes kábel...tudnátok segíteni benne mit hova kell vissza rakni vagy aki megcsinálná?-gyártó vagy valami lehetőség.....?
Elküldtem Bandi számát, ha van ideje, szerintem biztos megcsinálja.
Sziasztok!
Deltát vennék. Jó állapotú RX is jó esetleg Argus. Szár nem kell. Ajánlatok privben.
Köszi.
Deltát vennék. Jó állapotú RX is jó esetleg Argus. Szár nem kell. Ajánlatok privben.
Köszi.
Elküldenéd nekem is? erdeielek@gmail.com. köszi. Fontos lennezoli írta: ↑2021. június 16., szerda 21:04
Aktívan éli életet, épp ma is láttam őt .
Küldöm privátban a számát
Sziasztok.
Erdőben átlagos kb 19 mm es érmékre milyen tapasztalatok vannak? Keltára pl vagy Rómára?
Erdőben átlagos kb 19 mm es érmékre milyen tapasztalatok vannak? Keltára pl vagy Rómára?
Sziasztok! Valaki meg tudná adni a Bandi telefonszámát? Valamiért a régin nem érem el. Előre is köszönöm.