Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

Használati útmutató

Fémkereséshez való eszközök
imre65
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2019. május 10., péntek 16:56
Status: Offline

Használati útmutató

Hozzászólás Szerző: imre65 » 2019. május 11., szombat 10:56

:) Sziasztok. Segítséget szerenék kérni, tudna valaki küldeni nekem Duramaxx KT-MD 001 es régi tipusú detektorhoz magyar használati leírást ? A segítséget előre is megköszönöm. Üd. Imre.