A nagy fejjel ez mindent ver mélységben. Ezt mondják a többiek is. Persze hogy jobb mint az ACE

A karbonos szárnak annyi előnye is van még, hogy a nagy fej a régi fém szárra be tudott jelezni. Erre nem. Még a csavar is műanyag.
Chiquita írta:Sziasztok,
hosszas utána olvasás, illetve korábbi Cobra tulajjal való vélemény/tapasztalat megosztás után arra a döntésre jutottam, hogy leváltanám a garett 250-t és erősíteni szeretném a Cobra tulajok táborát, ebből kifolyólag eladó Cobrát keresnék 80körül.
Ha van valakinek ne tartsa magába
zoli87 írta:90èrt van az egyik facebook csoportban.
http://metaldetector.hu/arl.htmlZsolti01 írta:Sziasztok érdeklődnék hogy vadi új Cobrát lehet még venni ,vagy már nem gyártják . És kb mennyibe kerül most az új karbon száras ?
Mi most vettük Januárban vadi újonnan, karbonos. Nagyon jó, nem bántuk meg.kutakodo írta:http://metaldetector.hu/arl.htmlZsolti01 írta:Sziasztok érdeklődnék hogy vadi új Cobrát lehet még venni ,vagy már nem gyártják . És kb mennyibe kerül most az új karbon száras ?
Most már nem tartom magamat kezdőnek, és hát sok sporttárssal ismerkedtem meg, sok mindent láttam, még többet hallottam. Ezt a Cobrámnak is köszönhetem mert egy másik keresővel lehet, elment volna a kedvem.Darwin írta:A Cobrához nem muszáj füles, mert hangszórója is van. Ha mégis muszáj, én is szoktam azért ;)
A nagy fejjel ez mindent ver mélységben. Ezt mondják a többiek is. Persze hogy jobb mint az ACE![]()
A karbonos szárnak annyi előnye is van még, hogy a nagy fej a régi fém szárra be tudott jelezni. Erre nem. Még a csavar is műanyag.
Jó helyen jársz!Balibácsi írta:Ezt a Cobra gépet hol lehet megvenni újonnan? A karbonos változat érdekel.
Köszi!
Köszönöm!00fonix írta:Jó helyen jársz!Balibácsi írta:Ezt a Cobra gépet hol lehet megvenni újonnan? A karbonos változat érdekel.
Köszi!
http://metaldetector.hu
Nekem is ez volt a legnagyobb bajomCobra írta:...mit is mondhatnék...
8 év folyamatos használat után a hét végén óriási problémával szembesültem, az eddigi legnagyobbal a gép életében... ki kellett cserélni az aksikat... kb. 5 perc volt.
Közeli villámlásra becsippan. Szokott. De akkor én már pakolok és megyek. villanypásztorra ha közel megyek csippan. Statikusra nem. Vihar elött kerestem vele de semmi csak villámnál.Vasmacska írta:Üdv!
Kis segítségre volna szükségem! A cobrát zavarja a levegő megváltozott statikus villamossága? Komolyan kérdezem, azt történt, hogy normálisan működött a műszer. Kikapcsoltam, átmentem egy másik helyre és ott már mindenre jelzett bekapcsolás után! A talajt sikerült beállítani, de miközben egyik helyről a másikra mentem elkezdett villámlani és dörögni is. Lehet ez az oka a minden jelzésnek? Előre is köszönöm a választ!
Köszönöm a választ!Timber írta:Közeli villámlásra becsippan. Szokott. De akkor én már pakolok és megyek. villanypásztorra ha közel megyek csippan. Statikusra nem. Vihar elött kerestem vele de semmi csak villámnál.Vasmacska írta:Üdv!
Kis segítségre volna szükségem! A cobrát zavarja a levegő megváltozott statikus villamossága? Komolyan kérdezem, azt történt, hogy normálisan működött a műszer. Kikapcsoltam, átmentem egy másik helyre és ott már mindenre jelzett bekapcsolás után! A talajt sikerült beállítani, de miközben egyik helyről a másikra mentem elkezdett villámlani és dörögni is. Lehet ez az oka a minden jelzésnek? Előre is köszönöm a választ!
Át kell tenni Largéba és kevesebb és kisebb az ilyen fals hang.
Nem rossz gép a Cobra! De ez a 150cm ez kicsit sok neki. Mondjuk ha egy 20l-es benzines kannát keresel az lehet megy neki.viktor122 írta:Üdvözletem mindenkinek!
Még új vagyok itt a fórumban,kérem nézzétek el nekem,ha esetleg hülyeségeket kérdezek!
Pár hónapja kaptam ajándékba egy keresőt,és nagyon megtetszett ez a dolog,találtam is egy pár apróságot!
Most úgy döntöttem hogy szeretnék egy komolyabb keresőre beruházni,és ebben kérném a segítségeteket!
Az egyik Facebook-os fémkeresős csoportban érdeklődtem,hogy kinek mi a véleménye a Cobra-ról(elsősorban ilyet szeretnék),illetve a másik kérdésem az volt,hogy elérhető e vele a 150cm-es mélység?
Hát mit ne mondjak.. Cobrát meg ezeket felejtsd el, ilyen mélységet lehetetlen elérni a buszkormányos Cobrával stb.. Persze érdekes hogy a kommentelő úriember fotóit nézegetve ő is ugyanúgy Cobra-val keresőzik.....
Őszintén szólva nekem nagyon rosszul esett hogy igy lefikázták a gépet,mert itt nagyon jókat olvastam róla,és úgy érzem hogy némelyik emberből csak a rosszindulat árad és csak ezért akarnak lebeszélni róla.
Kaptam egy üzenetet is,hogy van egy eladó Garrett GTI 2500 mélykeresővel együtt 250 ezer forintért! Az eladó is persze azt írta,hogy tapasztalatból tudja,hogy a Cobra-t meg ezeket el kell felejteni!
Persze én sem mondanák mást ha az enyémet akarnám eladni....
Szóval már teljesen tanácstalan vagyok,hogy mégis milyet vegyek,a Garrett-től félek,mert az olvastam róla,hogy bonyolult kezelni,illetve ha esetleg valami elromlik benne,akkor elég nehéz megjavíttatni!
Így én még mindíg a Cobra pártján állok!
Ti, mint tapasztaltabbak mit gondoltok?
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!
Az újnak az az előnye,hogy carbon száras,könnyen ès kicsire összetolható.Ez az aluszáras verzió,nekem mindig szét kellett szednem szállításhoz.viktor122 írta:Köszönöm szépen a segítséget! Szerinted újat vagy használtat lenne jobb venni?
Most ezzel a géppel szemezgetek:https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar ... 162134.htm
Ez eredeti lenne? Mert a többin még nem láttam ezt a Cobra mintát!
Az újnak az az előnye,hogy könnyen összetolható ès kicsire.Ez aluszáras ami nehezebb és nekem mindig szèt kellett szednem szállítàshoz.Ha nagyon mèlyre akarsz menni akkor nagy fejes cobràt vegyèl.viktor122 írta:Köszönöm szépen a segítséget! Szerinted újat vagy használtat lenne jobb venni?
Most ezzel a géppel szemezgetek:https://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar ... 162134.htm
Ez eredeti lenne? Mert a többin még nem láttam ezt a Cobra mintát!
Dolby írta:Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek,hogy melyik szelektál jobban/melyikkel ások több vasat kezdőként:Cobrával v. Deltával/Argussal?!
Átlagos mélysége melyiknek nagyobb?pl.egy átlagos föld,talajkiegyenlitéssel, egy régi 2 forintosra/mai 5 ft-osra,vagyis közepes méretű éremre...
Köszönöm!
viktor122 írta:Üdv Cobrások! Végre én is ennek a családnak a tagja lehetek,megvettem az első Cobrámat! Azt szeretnèm kérdezni,hogy most tettem fel először töltőre a gépet,és 7 óra után már eléggé forrósodott a műszerdoboz alja.ez normális lenne? Én nem mertem tovább tölteni.
Másik kérdésem az,hogy 3 helyen fel van hólyogosodva a műszerdoboz alsó műanyag része,szerintem biztos a töltés miatt.Kérdés hogy ez a hő a műszerben tett/tehetett e kárt?
Nézd meg van e rendes kontakt az akksiknál de szerintem is jobban jársz új akksikkal.tibike írta:viktor122 írta:Üdv Cobrások! Végre én is ennek a családnak a tagja lehetek,megvettem az első Cobrámat! Azt szeretnèm kérdezni,hogy most tettem fel először töltőre a gépet,és 7 óra után már eléggé forrósodott a műszerdoboz alja.ez normális lenne? Én nem mertem tovább tölteni.
Másik kérdésem az,hogy 3 helyen fel van hólyogosodva a műszerdoboz alsó műanyag része,szerintem biztos a töltés miatt.Kérdés hogy ez a hő a műszerben tett/tehetett e kárt?
Ne kel megijedni, csak valamelyik accu már azt mondja - szia, elmegyek......szerintem rakjál belé normális ellemet, vagy cseréld le újj accukra....