Óvatosan és nem provokáló vagy vita indító jelleggel veszem a bátorságot és tisztelettel reflektálnék a hét végi szerencsétlen balhéra. Amit admin törölt szerencsére. Inkább nosztalgiával azt idézném, miket írt a híres Cobrás Conan 2012 évben a Cobráról. Az 2004-ben, amikor én kezdtem is igaz volt és most is áll. Olvasható milyen is volt, milyen baráti kör milyen poénokat tolt egymásnak. Mert alapból barátnak számított a másik kolléga. Akkor is volt veszekedés de valahogy emberibb volt a közösség.
A Cobrát ki kell ismerni. És akkor a legkitűnőbb gép. Ha nem veszed a fáradtságot vagy valahogy nincsen érzéked hozzá akkor neked nem való. Ha valaki együtt van a géppel, ráérez és kihallja a jó jelet, akkor a legkitűnőbb gép. Mint az a dobtár megtalálás ami igen jó de nem ritka ennél jóval mélyebb lelés se. De viszont aki nem hallja meg az nem jelenti hogy aki jól boldogul a géppel, az egy csaló és feltétlenül cáfolni kell.
Akkor teljesen más gépek voltak a menők mint ma mint pl. Explorer vagy Fisher 1266. Elavultak. A Cobra akkor is élvonal volt és ma is az ha nem is teljesen az eredeti formájában. Szárat én is cseréltem már, mert úgy könnyebb.
"Zapukám, ne nyaljuk körbe egymást, nem vagyok dealer, de amióta az első, analóg COBRA a kezembe került, nem tudnék mással lengetni. Ezt a gépet úgy összerakta Feri, mint az öreg Enzo az első Ferrari-t. Kuttttyát nem érdekli, hogy Feri a Musiból, vagy honnan szedett hozzá annyi tudást, ennek él, keresős is és megalkotta a szerintem legjobb túrista gépet."
"Nem ezt mondtam? A Cobra nem egy "kapcsold be és menj vele" gép. Ki kell ismerni, mint egy Nőt! Nem tudom, Feri miért rakott rá annyi funkciót, de én még a "FAST"- ról egyiket sem csavartam odébb. Ez egy multifunkcionális gép, ami arra van kitalálva, hogy azt szedj vele, amit akarsz. Ha all metalls-ban haladsz vele és VH mániás vagy, akkor taposó aknától kezdve rohamsisakon keresztül az ekevasig minden szutykot kiszed, méghozzá jó mélyről. Ha nem vasra pályázol, akkor a disc-et 4-re nyomod és néhány tornaóra után megszokod a hangját. A vas kattog, hagyod a toszba. Ha szépen szól, akkor belefuthattál álmaid leletébe, vagy egy széttárcsázott sörösdobozba. Az alura úgy szól, mint egy denariusra, de ez benne a szépség.
Szerintem nem a gépeddel van gond. Láttam már agyontépázott Cobra-kat, de elromlottat soha."
https://web.archive.org/web/20131008115 ... 1067373077

- 20231204_115557.jpg (231.64 KiB) Megtekintve 8677 alkalommal