Hm. Mivel ez nekem szól. Valszeg én nem vagyok ennyire anyagias. Volt több gépem is. Mindet olcsóbban baráti áron adtam el ha úgy jött ki. Nem törtem le senki árát. Valszeg egyszerűen nem kellett annyiért senkinek.Minas Tirith írta: ↑2024. március 22., péntek 10:14Most már nekem is van. Magnum mellé második gépnek vettem a régi fém szárast (nem XT) használtan. A gép jó, nekem új és szokatlan, de tesztelésen jól teljesített a Cobrás barát szerint is. "Mélység legenda" Stimmt.
Két dolog:
1. Megvétel előtt rákérdeztem Ferinél, vihetem-e átnézésre? Akár azonnal is és akár hétvégén is! Vittem, átnézés, beállítások, javítások, gyakorlatilag ingyen (cserélt akksi árában). 12 éve lejárt már a garanciája. Hozzáállás: 5* Sima olajcsere a kocsimba már alsó hangon is 50 pénz.
2. Ehhez képest itt valaki veszi a nem kevés fáradságot, hogy keresgélve, képet másolgatva az ugyanilyen vagy hasonló eladó Cobra árát megpróbálja lehúzni egy olcsó ronccsal, beszólogasson, cáfolni próbálja a 25 cm mélyen érmét kivevőt, reklamál hogy miért pont a Magnumot-Cobrát tárgyalják és dicsérik a Magnum-Cobra gyártói fórumban. Nem mondok semmit...
Díler is valóban szintén nyomul Cobra érdeklődés esetén és azt fikázva a saját árut tolja az érdeklődőre (FB) mint Magnumnál is.
Elgondolkoztató...
Amiket a gépekről irtam saját tapasztalatok voltak. Eltüntek már innen akiknek ezért vagy azért nem jöttek be....
Én azt hogy szarok lennének soha nem állítottam.
Ami amúgy tényleg mókás hogy akkor ki is a díller? Bárki bármit kérdez mond stb mindig csak a Cobra, Magnum a jó. Tehát mi ez ha nem reklám. Arra ösztönözni hogy ezeket vegye mindenki? Pedig ez van.
Bármelyik géppel lehet találni ha szerencsés napja van valakinek.
Mindegy nem vitatkozok.
Ja ha kicsit figyelnél ez fémkereső fórum /volt/. Nem pedig Magnum, Cobra gyártói. A lényege pedig az anonimitás volt.