Jó régi. Mintegy nosztalgikus. Azt hiszem, a 2010-es évben pont nem voltam, de a 2009 és 2011-esre emlékszem. Valaki még Lorenz keretesnek a kézi fejével is volt a teszt pályán. Jó volt ha nem is valami releváns. Valami táblázat is készült amiben a gépek teljesítménye volt felírva hogy melyik jelezte beásott dolgokat és a Cobra vitte a pálmát. De viszont nagyon amatőrek voltak ezek a tesztek, mindenki csak úgy állogatta hogy lehetőleg csipogjon rájuk a gép maxra felhúzott beállitásban amiben valóban keresni menni nem szokás. Mondjuk ettől még a Cobra valóban a legerősebb volt akkor is és az új változat még erősebb ami már nekem is megvan.Feri írta: ↑2024. december 23., hétfő 14:57Érdekes Youtube-csatorna. A legújabb videó is 14 éves, de hátha valaki nem ismeri. Én nem ismertem...
https://www.youtube.com/@cobrahking/videos
Hírek:
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Cobra
-
- Tizedes
- Status: Offline
Re: Cobra
- Risingsun
- Százados
Azok a tesztek egy vicc volt...
Úgy lett a Cobra az elsők közt, hogy a lényeg elveszett.
Pl. Vasszegek mellett középkori érme, vagy vasas salak alatt érme.
A Cobra all metalsban volt, persze, hogy lelzett, de nem az érmére...
Meg a bemondásra "ásnám" volt a jelszó. Persze mindenki ásnta volna a jelet...
Személy szerint 3 cobrám volt, 2 magnumom, ezek mellett szinte az összes csúcs modell, de mégsem a cobrát vagy a magnumot használom... Nem mondom, hogy nem jelzi mélyről a dolgokat, de nálam sokszor elvérzett mindkettő a terepen más gépekkel szemben.
quote=Falurossza post_id=25260 time=1735298588 user_id=3989]
[/quote]
Személy szerint 3 cobrám volt, 2 magnumom, ezek mellett szinte az összes csúcs modell, de mégsem a cobrát vagy a magnumot használom... Nem mondom, hogy nem jelzi mélyről a dolgokat, de nálam sokszor elvérzett mindkettő a terepen más gépekkel szemben.
quote=Falurossza post_id=25260 time=1735298588 user_id=3989]
Jó régi. Mintegy nosztalgikus. Azt hiszem, a 2010-es évben pont nem voltam, de a 2009 és 2011-esre emlékszem. Valaki még Lorenz keretesnek a kézi fejével is volt a teszt pályán. Jó volt ha nem is valami releváns. Valami táblázat is készült amiben a gépek teljesítménye volt felírva hogy melyik jelezte beásott dolgokat és a Cobra vitte a pálmát. De viszont nagyon amatőrek voltak ezek a tesztek, mindenki csak úgy állogatta hogy lehetőleg csipogjon rájuk a gép maxra felhúzott beállitásban amiben valóban keresni menni nem szokás. Mondjuk ettől még a Cobra valóban a legerősebb volt akkor is és az új változat még erősebb ami már nekem is megvan.Feri írta: ↑2024. december 23., hétfő 14:57Érdekes Youtube-csatorna. A legújabb videó is 14 éves, de hátha valaki nem ismeri. Én nem ismertem...
[/quote]
www.femkereso.eoldal.hu
Valóban nem relevánsak az ilyen tesztek, mert sok tényező számít. Viszont ha "f@szméregetés" van, a Cobra tud meglepetést okozni mert nagyon mélyet lehet belőle kihozni. Rendes keresésben is a nem olyan mély Fastban is kiszed igen mélyről dolgokat. Pl. amit egy ismert kolléga tett fel korábban, Degtyarev dobtár és pénz is olyan mélyről hogy egyesek nem hiszik el.
Nekem bevált ez a gép, jó évem volt. Hadizni és rómára vettem végül is. Nekem az ilyen hagyományosak jönnek be, a régebbi gépem is hagyományos. Kinek a pap, kinek a papsajt (Albert Einstein)
Nekem bevált ez a gép, jó évem volt. Hadizni és rómára vettem végül is. Nekem az ilyen hagyományosak jönnek be, a régebbi gépem is hagyományos. Kinek a pap, kinek a papsajt (Albert Einstein)
[/quote]Risingsun írta: ↑2024. december 28., szombat 13:38Azok a tesztek egy vicc volt...
quote=Falurossza post_id=25260 time=1735298588 user_id=3989]Jó régi. Mintegy nosztalgikus. Azt hiszem, a 2010-es évben pont nem voltam, de a 2009 és 2011-esre emlékszem. Valaki még Lorenz keretesnek a kézi fejével is volt a teszt pályán. Jó volt ha nem is valami releváns. Valami táblázat is készült amiben a gépek teljesítménye volt felírva hogy melyik jelezte beásott dolgokat és a Cobra vitte a pálmát. De viszont nagyon amatőrek voltak ezek a tesztek, mindenki csak úgy állogatta hogy lehetőleg csipogjon rájuk a gép maxra felhúzott beállitásban amiben valóban keresni menni nem szokás. Mondjuk ettől még a Cobra valóban a legerősebb volt akkor is és az új változat még erősebb ami már nekem is megvan.Feri írta: ↑2024. december 23., hétfő 14:57Érdekes Youtube-csatorna. A legújabb videó is 14 éves, de hátha valaki nem ismeri. Én nem ismertem...
-
- Tizedes
Jókat mondott az az Einstein! Azaz más-más embernek mási jön be. Magam részéről pont uj Cobrás korszakomat élem. Ennek a mélység a legnagyobb erőssége és az döntő tud lenni. Depó, Róma, hadizás témában a legjobb szerintem. A régi méregdrága beszélő csúcs Garrett után azért jól meggondolom, mire adok ki és mennyi pénzt. Gyors guglizás ebéd közben és a kezdőknek való Garrett ACE az első magyar boltban épp annyi mint egy új XT Cobra, ami szerintem a legerősebb gép. Ennyi.
[/quote]Hadrianus írta: ↑2024. december 29., vasárnap 16:37Valóban nem relevánsak az ilyen tesztek, mert sok tényező számít. Viszont ha "f@szméregetés" van, a Cobra tud meglepetést okozni mert nagyon mélyet lehet belőle kihozni. Rendes keresésben is a nem olyan mély Fastban is kiszed igen mélyről dolgokat. Pl. amit egy ismert kolléga tett fel korábban, Degtyarev dobtár és pénz is olyan mélyről hogy egyesek nem hiszik el.
Risingsun írta: ↑2024. december 28., szombat 13:38Azok a tesztek egy vicc volt...
quote=Falurossza post_id=25260 time=1735298588 user_id=3989]Jó régi. Mintegy nosztalgikus. Azt hiszem, a 2010-es évben pont nem voltam, de a 2009 és 2011-esre emlékszem. Valaki még Lorenz keretesnek a kézi fejével is volt a teszt pályán. Jó volt ha nem is valami releváns. Valami táblázat is készült amiben a gépek teljesítménye volt felírva hogy melyik jelezte beásott dolgokat és a Cobra vitte a pálmát. De viszont nagyon amatőrek voltak ezek a tesztek, mindenki csak úgy állogatta hogy lehetőleg csipogjon rájuk a gép maxra felhúzott beállitásban amiben valóban keresni menni nem szokás. Mondjuk ettől még a Cobra valóban a legerősebb volt akkor is és az új változat még erősebb ami már nekem is megvan.Feri írta: ↑2024. december 23., hétfő 14:57Érdekes Youtube-csatorna. A legújabb videó is 14 éves, de hátha valaki nem ismeri. Én nem ismertem...
-
- Tizedes
Jól emlékeztem, hogy itt olvastam, mert közben azt az ominózus táblázatot is megkerestem. Meg is lett meg nem is. A melyik jobb kereső rovatban van, azaz volt mert nem lehet megnézni. Hogy miért nem volt az a tesztrlés jó, ki hogyan állogatta rosszul stb, azt sokan írják. Mindegy szerintem mert nem egy komoly valami volt, hanem szórakozás.
- Risingsun
- Százados
Itt kezdődnek a problémák amikor azt hiszik, hogy a Garrett egy jó gép.
Diót verni sem vennék. És ennyi tapasztalattal írnak véleményt. Persze, hogy egy garrett után ég és föld cobrával...
De ide sorolnám a Fischer gépeket és a noktákat is.
Diót verni sem vennék. És ennyi tapasztalattal írnak véleményt. Persze, hogy egy garrett után ég és föld cobrával...
[/quote]Falurossza írta: ↑2024. december 30., hétfő 13:18Jókat mondott az az Einstein! Azaz más-más embernek mási jön be. Magam részéről pont uj Cobrás korszakomat élem. Ennek a mélység a legnagyobb erőssége és az döntő tud lenni. Depó, Róma, hadizás témában a legjobb szerintem. A régi méregdrága beszélő csúcs Garrett után azért jól meggondolom, mire adok ki és mennyi pénzt. Gyors guglizás ebéd közben és a kezdőknek való Garrett ACE az első magyar boltban épp annyi mint egy új XT Cobra, ami szerintem a legerősebb gép. Ennyi.
Hadrianus írta: ↑2024. december 29., vasárnap 16:37Valóban nem relevánsak az ilyen tesztek, mert sok tényező számít. Viszont ha "f@szméregetés" van, a Cobra tud meglepetést okozni mert nagyon mélyet lehet belőle kihozni. Rendes keresésben is a nem olyan mély Fastban is kiszed igen mélyről dolgokat. Pl. amit egy ismert kolléga tett fel korábban, Degtyarev dobtár és pénz is olyan mélyről hogy egyesek nem hiszik el.
Risingsun írta: ↑2024. december 28., szombat 13:38Azok a tesztek egy vicc volt...
www.femkereso.eoldal.hu
-
- Százados
Marketingben nagyon jók azok a cégek és az a döntő. Fischert nem annyira ismerem, de a másik kettőről hasonló a véleményem. De mindkettőnek bődületes marketingje van. Tegnap találtam pont egy angol nyelvű szöveget a jelenségről és a fórumos témába be is másoltam, miszerint a szemetet hypolják ezerrel az internetes marketingben és a kezdők azt nézik ki maguknak a webáruházakban és veszik tömegesen. A Garrettet Kínában másolják is, találkoztam olyannal is, ugyanolyan sárga ACE, de más néven. Valahol olvastam, hogy a belseje is megegyezik, alkatrészek is ugyanazok.
[/quote]Risingsun írta: ↑2024. december 30., hétfő 17:46Itt kezdődnek a problémák amikor azt hiszik, hogy a Garrett egy jó gép.
Falurossza írta: ↑2024. december 30., hétfő 13:18Jókat mondott az az Einstein! Azaz más-más embernek mási jön be. Magam részéről pont uj Cobrás korszakomat élem. Ennek a mélység a legnagyobb erőssége és az döntő tud lenni. Depó, Róma, hadizás témában a legjobb szerintem. A régi méregdrága beszélő csúcs Garrett után azért jól meggondolom, mire adok ki és mennyi pénzt. Gyors guglizás ebéd közben és a kezdőknek való Garrett ACE az első magyar boltban épp annyi mint egy új XT Cobra, ami szerintem a legerősebb gép. Ennyi.
Hadrianus írta: ↑2024. december 29., vasárnap 16:37Valóban nem relevánsak az ilyen tesztek, mert sok tényező számít. Viszont ha "f@szméregetés" van, a Cobra tud meglepetést okozni mert nagyon mélyet lehet belőle kihozni. Rendes keresésben is a nem olyan mély Fastban is kiszed igen mélyről dolgokat. Pl. amit egy ismert kolléga tett fel korábban, Degtyarev dobtár és pénz is olyan mélyről hogy egyesek nem hiszik el.
Boldog új évet mindenkinek!
Én is megfutottam a köreimet, a sárgával a fene evett, mert előtte Cobra volt és valóban ég és föld. Pénzt nem adtam érte, kölcsönbe volt, de lett megint Cobrám, amire nagyon vigyázok. Azóta jól vagyok. Vmi vergődés volt régebben ezen a fórumon azon is már, hogy a csúcs Noktája eladó volt egy sporitársnak, de megjegyezte hozzá, h a Cobrája viszont marad. Na mindegy, úgy van amint Einstein is megmondta , a jó oldala a dolognak, hogy az ezekkel lejárt helyek komolyabb gépekkel még jó helyek.
Jó jeleket kívánok az új esztendőre!
"Itt kezdődnek a problémák amikor azt hiszik, hogy a Garrett egy jó gép.
De ide sorolnám a Fischer gépeket és a noktákat is."
Én is megfutottam a köreimet, a sárgával a fene evett, mert előtte Cobra volt és valóban ég és föld. Pénzt nem adtam érte, kölcsönbe volt, de lett megint Cobrám, amire nagyon vigyázok. Azóta jól vagyok. Vmi vergődés volt régebben ezen a fórumon azon is már, hogy a csúcs Noktája eladó volt egy sporitársnak, de megjegyezte hozzá, h a Cobrája viszont marad. Na mindegy, úgy van amint Einstein is megmondta , a jó oldala a dolognak, hogy az ezekkel lejárt helyek komolyabb gépekkel még jó helyek.
Jó jeleket kívánok az új esztendőre!
"Itt kezdődnek a problémák amikor azt hiszik, hogy a Garrett egy jó gép.
De ide sorolnám a Fischer gépeket és a noktákat is."
- Feri
- Adminisztrátor
Örülök, hogy ilyen sok hozzászólás jött karácsony óta.
Valóban, a Cobra XT egy közepes vagy gyengébb fémkereső árában van, miközben nagyon sokan mélységlegendának és csúcsgépnek tartják régóta.
Már van hozzá 28x22-es keresőfej is, ami kb. a 25 cm-es fej teljesítményét tudja, viszont lényegesen könnyebb és kicsit többet lehet vele haladni egy lengetéssel.
A tárgyalt találkozós teszttáblázatot régebben én is láttam, de ezek szerint a videókhoz tartozik. Vagy tartozott, mert a Postimages képfeltöltő, amire feltöltötték, elfelejtette... Korábban Tinypic feltöltési lehetőség is volt, ami egyszer csak megszűnt és az arra feltöltött fórumos képek elvesztek.
Aki azt akarja, hogy a feltöltött kép megmaradjon, az a hozzászólási ablak alatt a csatolmányok fülön tudja megtenni.
Valóban, a Cobra XT egy közepes vagy gyengébb fémkereső árában van, miközben nagyon sokan mélységlegendának és csúcsgépnek tartják régóta.
Már van hozzá 28x22-es keresőfej is, ami kb. a 25 cm-es fej teljesítményét tudja, viszont lényegesen könnyebb és kicsit többet lehet vele haladni egy lengetéssel.
A tárgyalt találkozós teszttáblázatot régebben én is láttam, de ezek szerint a videókhoz tartozik. Vagy tartozott, mert a Postimages képfeltöltő, amire feltöltötték, elfelejtette... Korábban Tinypic feltöltési lehetőség is volt, ami egyszer csak megszűnt és az arra feltöltött fórumos képek elvesztek.
Aki azt akarja, hogy a feltöltött kép megmaradjon, az a hozzászólási ablak alatt a csatolmányok fülön tudja megtenni.
www.metaldetector.hu
Valóban ég és föld a különbség ugyanazért a pénzért. Különösen mélységet tekintve. A marketing is igaz lehet, mert mégis a Garrett, Nokta és sok más hasonló reklámokat folyton látok, és annak köszönhetően legalább 10x 20x vagy többször is több is van forgalomban. Most is láttam a Facén bombasztikus reklámot ez ügyben. Cobrát sose láttam még reklámozni sehol.
Ezen a vélekedésen se csodálkozom,valóban egyik legjobb gép:
Ezen a vélekedésen se csodálkozom,valóban egyik legjobb gép:
A legjobb gép!
Ahogy telnek az évek az ember feje fölött, megvilágosodik, mi a lényeg, a
letisztult és sallangmentes, a legjobb teljesítménnyel!
A fordított Cobra rejtélye. Eladó a Facén egy, de az is fordított mint a koppintások, a Hunor és Hunter. A szára sem Cobrás. Már el is kelt, ha jól értem.
- Feri
- Adminisztrátor
Nem csoda, hogy ilyen hamar elvitték, mert tökéletesen működik. Ez eredeti Cobra, mégpedig a legrégebbi, 4 gombos változat amiből viszonylag kevés készült. A szára viszont valóban nem eredeti, hanem egy S alakút tettek rá valamikor. A keresőfeje új, azt kellett cserélni rajta, az eredeti keresőfej még szintén egy kezdeti ritka változat volt. Ezen még fordítva voltak a gombok. Egyébként teljesen jó, akkut is cseréltem, igen sok jó leletet hozott a gazdájának, és nyilván az újnak is fog.
A Hunor és Hunter nevű klónozottak is a régi Cobrák alapján készültek, azért fordított négygombosak, mert aki készítette őket, még az egyik legelső Cobrát vette meg.
www.metaldetector.hu
Akkor nem csoda h ilyen hamar elvitték. Nagyot néztem, mi lehet ez? Azért az megnyugtató h van rá szervíz ennyi év után is.
Ilyennel kezdtem a Cobrázást. Jó volt! Megvan még, én sajnálnám eladni annyi év és lelet után. A nagy kereső feje jó az új Cobrámra is.