Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Vásárolnék fémkeresőt, tartozékot, kelléket
- Feri
- Adminisztrátor
- Status: Offline
www.metaldetector.hu
Re: Vásárolnék fémkeresőt, tartozékot, kelléket
Deus WS 4 fülest vennék használtan.
Az előző új fórumon hírdetett valaki ilyet.
Vagy Goldmax Power fej is érdekelne
Az előző új fórumon hírdetett valaki ilyet.
Vagy Goldmax Power fej is érdekelne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci5000 2015. június 30., kedd 12:04-kor.
Sziasztok vásárolnék xp vezetékes fülest használtt is érdekel.
Újabb Magnum normál fejjel - esetleg Deus 28-as ajánlatot várok. Az a lényeg jó gép és ne az extra árkategória legyen.
A fémkeresőzés egy hobby - nem bűncselekmény. Ezt csak azok találták ki akik újabb bűnösöket akarnak, pedig így is van belőlük elég - akikre még nem találtak ki törvényeket!
-
- Százados
- Tartózkodási hely: Belfast ui:Egy kávára a vendégeim lehettek, ha erre jártok! :D
Csak rászántad magad???desman írta:Újabb Magnum normál fejjel - esetleg Deus 28-as ajánlatot várok. Az a lényeg jó gép és ne az extra árkategória legyen.
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, és sokan élnek is ezzel a jogukkal.Én is! ;)
-
- Hadnagy
Garrett AT Pro-hoz keresek fejhallgató átalakító kábelt, ha esetleg van valakinek elfekvőben.
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M'XT 2015. december 9., szerda 8:06-kor.
Garrett Euro Ace 350,összes tartozékával:esővédő,hátitáska,füllhallgató,dvd.
Makro pinpointer összes tartozékával.
Válltáskával amibe belefér egybe a kereső,fejen koptatóval.
Mindennek megvan a doboza,garancia levele.
Ajándék kis ásóval,energizer 4db ceruzaelemmel hozzávaló töltővel.
135000ft.
135000ft.
Szia,Lefty írta:Garrett Euro Ace 350,összes tartozékával:esővédő,hátitáska,füllhallgató,dvd.
135000ft.
A makro érdekelne , ha külön is eladó. Mi lenne az ára ? Garis még?
Illetve mi az oka, hogy megválsz a szettől - szigorítás?
Választ jöhet pm-ben.
hello.csak egyben eladó a szett..semmi különös oka nincsen hogy eladom..nem jött be mégse ez a hobbi.
Hi,Lefty írta:hello.csak egyben eladó a szett..semmi különös oka nincsen hogy eladom..nem jött be mégse ez a hobbi.
Továbbra is érdekel a makro külön.
hello
ha találok rá külön vevőt akkor eladom neked a makrot.
MegbeszéltükLefty írta:hello
Hali.
XP Golmaxx Power 38X45 ös fej érdekelne.Ajánlatok PM.
Köszi.
XP Golmaxx Power 38X45 ös fej érdekelne.Ajánlatok PM.
Köszi.
Hali!
Pointert keresek! Ajánlatokat Pm.-ben kérném!
Köszi!
Pointert keresek! Ajánlatokat Pm.-ben kérném!
Köszi!
Kedves mindenki!
Vásárolnék jó állapotú keresőt, kezdőnek valót, de nem vackot. Garrett 250-nél jobbat lehetőleg. Maximum 60.000Ft-ot szánnék rá.
Köszönöm szépen!
Vásárolnék jó állapotú keresőt, kezdőnek valót, de nem vackot. Garrett 250-nél jobbat lehetőleg. Maximum 60.000Ft-ot szánnék rá.
Köszönöm szépen!
-
- Tizedes
Szia!scycah írta:Kedves mindenki!
Köszönöm szépen!
Van 2 gépem is neked való.Megbízható,újszerűek.Megbeszéljük.kérlek privibe küld el a telefonszámod és felhívlak.
Köszi Erdőlakó
Üdv!
Rossz fémkeresőt keresek megvételre reális áron. Kínai nem érdekel!
Ajánlatokat privátba!
Ajánlatokat privátba!
Mennyire legyen rossz?Pitts írta:Üdv!
Ajánlatokat privátba!
-
- Tizedes
Sziasztok
Köszönöm az érdeklődést, a Lezer elkelt,de viszont a Fisher még továbbra is eladó.
Köszönöm az érdeklődést, a Lezer elkelt,de viszont a Fisher még továbbra is eladó.
Re: keresek Garrett euro ace 350 szárat!!!
Erre van egy külön topic: Vásárolnék fémkeresőt, tartozékot, kelléket
Tessék azt használni, ne csesszük szét már az elején a fórumot.
-
- Őrnagy
Rossz keresőt vennék jelképes összegért, lehet kínai is!
Itt van egy olcsón:krampusz írta:Üdv kolégák deus 28x34 mélykereső fejet vásárolnék.
http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom ... tm?first=1
A fémkeresőzés egy hobby - nem bűncselekmény. Ezt csak azok találták ki akik újabb bűnösöket akarnak, pedig így is van belőlük elég - akikre még nem találtak ki törvényeket!
Olcsó , tehát OLCSÓ deltát vagy argust vennék.
100 meg 105 ezreket felejtsétek el!
105 ért csinál a bandi teljesen új gépet!!!!!!!
Van illyen géped? Nem akarsz kockáztatni ebbe a zűrös világba? Add el nekem! Megveszem!
100 meg 105 ezreket felejtsétek el!
105 ért csinál a bandi teljesen új gépet!!!!!!!
Van illyen géped? Nem akarsz kockáztatni ebbe a zűrös világba? Add el nekem! Megveszem!
- Együgyű Károly
- Százados
Na kérem szépen, itt volt ilyen:
"Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
HozzászólásSzerző: Sir Gombóc » 2015.09.06. 01:15
XP DEUS 2.0 kis fej koptatóval eladó .
3 Éves keveset használt.
25000Ft +posta.
Elvileg elkelt."
Ennek tükrében, jó állapotú deus kisfejet keresek ebben az árkategóriában! Tehát az 55ezres ajánlatokat kösz, de nem!
Deus távot is keresek jó árban (nem 120akért...)
Köszi!
Ui.: az se baj ha még garanciás!
"Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
HozzászólásSzerző: Sir Gombóc » 2015.09.06. 01:15
XP DEUS 2.0 kis fej koptatóval eladó .
3 Éves keveset használt.
25000Ft +posta.
Elvileg elkelt."
Ennek tükrében, jó állapotú deus kisfejet keresek ebben az árkategóriában! Tehát az 55ezres ajánlatokat kösz, de nem!
Deus távot is keresek jó árban (nem 120akért...)
Köszi!
Ui.: az se baj ha még garanciás!
.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára M'XT 2015. október 8., csütörtök 16:35-kor.
-
- Hadnagy
Üdvözlet. Érdekelne Garrett 250-hez S.E.F fej ha esetleg tud valaki, írjon privátban.
Köszönöm.
Köszönöm.
-
- Őrnagy
Vennék olcsó 10" keresőfejet, lehet MD, Seben és társai...
Hali!
Xp Deust keresnék! Táv,stb.... 28as fej előny!
Ajánlatot pm-ben.
Köszi!
Xp Deust keresnék! Táv,stb.... 28as fej előny!
Ajánlatot pm-ben.
Köszi!
Eladóvá vált Garrett ACE 250-es gyári fejjel! Amit tudni kell róla, hogy nem kiállításra készült darabról van szó, azonban a működése hibátlan!
A kartámasz sárga része eltörött, de házilag csináltam egy erősebb támaszt. A kereső fejre raktam egy koptatót, diszperzites vödör aljából vágtam ki, és műanyag bilincsel van felfogatva. Akit érdekel írjon bátran, és privátban megbeszéljük! Ha közel laksz akkor kipróbálhatod! ( + adok hozzá 4 elemet is ) Még valami, azt a ronda sárga színt, bevontam barna szalaggal, hogy ne virítson 500 méterről. Ez sem szép, de legalább hasznos!
Az ára: kemény 35-ezer forint + a posta! ( talán még a táskája is meg van valahol, csak keresni kell )
Nem azért adom el, mert szar! Itt a fórumon találtam egy nekem való Deltát! Mert ugye a magyar terméknél nincs jobb!!!! További szép napot, minden kedves tagtársamnak!!!
A kartámasz sárga része eltörött, de házilag csináltam egy erősebb támaszt. A kereső fejre raktam egy koptatót, diszperzites vödör aljából vágtam ki, és műanyag bilincsel van felfogatva. Akit érdekel írjon bátran, és privátban megbeszéljük! Ha közel laksz akkor kipróbálhatod! ( + adok hozzá 4 elemet is ) Még valami, azt a ronda sárga színt, bevontam barna szalaggal, hogy ne virítson 500 méterről. Ez sem szép, de legalább hasznos!
Az ára: kemény 35-ezer forint + a posta! ( talán még a táskája is meg van valahol, csak keresni kell )
Nem azért adom el, mert szar! Itt a fórumon találtam egy nekem való Deltát! Mert ugye a magyar terméknél nincs jobb!!!! További szép napot, minden kedves tagtársamnak!!!
seipai írta:Eladóvá vált Garrett ACE 250-es gyári fejjel! Amit tudni kell róla, hogy nem kiállításra készült darabról van szó, azonban a működése hibátlan!
Ide nem muszáj volt benyomni... itt vásárolni szeretnének....