4D-t nost 127000-be meg kehet venni. Szoval azt mondod hogy felesleges a Dual?unikornis írta: ↑2020. január 22., szerda 11:13Tényleg jó gép, és jó áron lehet megszerezni, de csak jó hallású és türelmes embereknek ajánlom, akik hajlandóak kiismerni a gépet, és rászánnak pár hetet, hogy kiismerjék. Elég csak a 18 khz változat, a 8 khz szerintem fölösleges, gyakorlatban, alig van különbség a kutatási mélységben, ami egyébként a kis 9 colos fejes deus szintjét hozza kb. (nagyobb tárgyakra valamivel mélyebb) ha átlagolunk a különböző talajok és korszakok terepi tapasztalatát illetően. Most láttam egy olcsó 4-es golden maskot a jófogáson, szerintem kezdésnek tökéletes. Minden évben tavasszal szokott lenni a golden mask honlapon nagy akció, akkor 100 ezer FT körüli áron lehet megkapni a legjobb gépeiket is.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 9:17Szia. gm4 wd-ről tudsz mondani infot? Tényleg olyan jó mint mondják? Az első gépvásárlás előtt állok és sokan ezt ajánlottákunikornis írta: ↑2019. december 18., szerda 1:08Nem sokáig bírtam magammal, azóta volt már 4 gépem, tesoro vakero nagy fejjel, gm4 wd nagy fejjel, feri féle Magnum kis és nagy fejjel, gm 5 + SE nagy fejjel, de mindet eladtam. Beteszteltem megint sorba minden gépet (nem műanyag dobozban mint itt szokás, mert abban azért jóval könnyebb pénzt találni mélyen, mint a terepen, de legalább jókat lehet ezeken a faszságokon röhögni ), meg fejeket, amit jónak gondoltam, voltak jó és rossz tapasztalataim, de sajnos nincsen új a nap alatt, valami faszsággal minden gépnél kompromisszumot kell kötni, és csekély 23 év alatt arra jöttem rá, hogy ez az egy csak, ami az örök szabály - bár most már tényleg eldöntöttem, hogy abbahagyom, csak nem szabad külterületre menni, mert ha megérzi az ember a frissen szántott föld illatát, akkor jönnek az elvonási tünetek - és akkor egy deus mindig jó ha van Ui.: ha tudsz eladó deus távot szóljál légy szíves!
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Vásárolnék fémkeresőt, tartozékot, kelléket
-
- Hadnagy
- Status: Offline
Re: Vásárolnék fémkeresőt, tartozékot, kelléket
Szerintem a 8khz teljesen fölösleges, és pár próba után, már nem használtam, mert a 18KHZ is jó mélységet tudott mindenféle terepen, és sokkal stabilabb volt az apróra, meg a különböző talajokra is. Az akcióban tavaly az 5+ SE gépet vettem 120-ért, az is nagyon jó gép, de azért sokkal nehezebb mint pl. mint egy kis fejes light deus, ez 2-3 óra után már nagyon érezhető, különösen a 12"-os fejjel ezt bele kell kalkulálni. Az 5+SE kijelzője viszont nagyon informatív, a kutatási mélysége pedig pár centivel kisebb csak, mint a 4-esnek. Mindkettőnek az a titka szerintem, hogy nem szabad túlhúzni és nagyon kihegyezni, mert akkor előjönnek a fals jelek, és a mélyebben lévő dolgoknál ez már bezavar, nem segít, mint sokan gondolják. Jó vétel lehet még a 4wd is akciósan 3 fejjel a gyári honlapon, mert ezzel a szettel gyakorlatilag mindenhová lehet menni. A legmélyebb szerintem a gyári 12 colos dd fejjel, de a 9 colos meg sokkal jobb szennyezett terepen, kk-on. Minden esetre ha ilyet veszel, és újat akarsz, akkor ne sajnáld a pénzt a vezeték nélküli fülesre, mert az nagyon megkönnyíti az egész keresést, és a bizonytalan jeleket is jól ki lehet vele hallani, ami viszont a legfontosabb, hogy legyen hozzá jó hallásod meg türelmed a kitapasztalásához, és akkor egy erős középkategóriás géped lesz. Még amit érdemes megfontolni, hogy 100 ezer fölötti kategóriában már kinyílik a lehetőségek tárháza, és használtan is jó gépeket lehet kifogni, más egyéb típusokból és márkákból is. Ha jól láttam a minap, 75 -ért van fenn a jófogáson egy régi tip. gm 4, ha jól működik, annaál olcsóbban jobb gépet nem kapsz.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 11:394D-t nost 127000-be meg kehet venni. Szoval azt mondod hogy felesleges a Dual?unikornis írta: ↑2020. január 22., szerda 11:13Tényleg jó gép, és jó áron lehet megszerezni, de csak jó hallású és türelmes embereknek ajánlom, akik hajlandóak kiismerni a gépet, és rászánnak pár hetet, hogy kiismerjék. Elég csak a 18 khz változat, a 8 khz szerintem fölösleges, gyakorlatban, alig van különbség a kutatási mélységben, ami egyébként a kis 9 colos fejes deus szintjét hozza kb. (nagyobb tárgyakra valamivel mélyebb) ha átlagolunk a különböző talajok és korszakok terepi tapasztalatát illetően. Most láttam egy olcsó 4-es golden maskot a jófogáson, szerintem kezdésnek tökéletes. Minden évben tavasszal szokott lenni a golden mask honlapon nagy akció, akkor 100 ezer FT körüli áron lehet megkapni a legjobb gépeiket is.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 9:17Szia. gm4 wd-ről tudsz mondani infot? Tényleg olyan jó mint mondják? Az első gépvásárlás előtt állok és sokan ezt ajánlottákunikornis írta: ↑2019. december 18., szerda 1:08Nem sokáig bírtam magammal, azóta volt már 4 gépem, tesoro vakero nagy fejjel, gm4 wd nagy fejjel, feri féle Magnum kis és nagy fejjel, gm 5 + SE nagy fejjel, de mindet eladtam. Beteszteltem megint sorba minden gépet (nem műanyag dobozban mint itt szokás, mert abban azért jóval könnyebb pénzt találni mélyen, mint a terepen, de legalább jókat lehet ezeken a faszságokon röhögni ), meg fejeket, amit jónak gondoltam, voltak jó és rossz tapasztalataim, de sajnos nincsen új a nap alatt, valami faszsággal minden gépnél kompromisszumot kell kötni, és csekély 23 év alatt arra jöttem rá, hogy ez az egy csak, ami az örök szabály - bár most már tényleg eldöntöttem, hogy abbahagyom, csak nem szabad külterületre menni, mert ha megérzi az ember a frissen szántott föld illatát, akkor jönnek az elvonási tünetek - és akkor egy deus mindig jó ha van Ui.: ha tudsz eladó deus távot szóljál légy szíves!
-
- Hadnagy
150000-et szánok rá és nindenképpen uj gépet akarok venni de olyat amivel nem csak a felszint kapargatom mert olyan helyen lakom ahol már nem sok az érintetlen terület. Nézegettem az uj minelab vanquish 540-et ami 5-40 khzunikornis írta: ↑2020. január 22., szerda 12:12Szerintem a 8khz teljesen fölösleges, és pár próba után, már nem használtam, mert a 18KHZ is jó mélységet tudott mindenféle terepen, és sokkal stabilabb volt az apróra, meg a különböző talajokra is. Az akcióban tavaly az 5+ SE gépet vettem 120-ért, az is nagyon jó gép, de azért sokkal nehezebb mint pl. mint egy kis fejes light deus, ez 2-3 óra után már nagyon érezhető, különösen a 12"-os fejjel ezt bele kell kalkulálni. Az 5+SE kijelzője viszont nagyon informatív, a kutatási mélysége pedig pár centivel kisebb csak, mint a 4-esnek. Mindkettőnek az a titka szerintem, hogy nem szabad túlhúzni és nagyon kihegyezni, mert akkor előjönnek a fals jelek, és a mélyebben lévő dolgoknál ez már bezavar, nem segít, mint sokan gondolják. Jó vétel lehet még a 4wd is akciósan 3 fejjel a gyári honlapon, mert ezzel a szettel gyakorlatilag mindenhová lehet menni. A legmélyebb szerintem a gyári 12 colos dd fejjel, de a 9 colos meg sokkal jobb szennyezett terepen, kk-on. Minden esetre ha ilyet veszel, és újat akarsz, akkor ne sajnáld a pénzt a vezeték nélküli fülesre, mert az nagyon megkönnyíti az egész keresést, és a bizonytalan jeleket is jól ki lehet vele hallani, ami viszont a legfontosabb, hogy legyen hozzá jó hallásod meg türelmed a kitapasztalásához, és akkor egy erős középkategóriás géped lesz. Még amit érdemes megfontolni, hogy 100 ezer fölötti kategóriában már kinyílik a lehetőségek tárháza, és használtan is jó gépeket lehet kifogni, más egyéb típusokból és márkákból is. Ha jól láttam a minap, 75 -ért van fenn a jófogáson egy régi tip. gm 4, ha jól működik, annaál olcsóbban jobb gépet nem kapsz.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 11:394D-t nost 127000-be meg kehet venni. Szoval azt mondod hogy felesleges a Dual?unikornis írta: ↑2020. január 22., szerda 11:13Tényleg jó gép, és jó áron lehet megszerezni, de csak jó hallású és türelmes embereknek ajánlom, akik hajlandóak kiismerni a gépet, és rászánnak pár hetet, hogy kiismerjék. Elég csak a 18 khz változat, a 8 khz szerintem fölösleges, gyakorlatban, alig van különbség a kutatási mélységben, ami egyébként a kis 9 colos fejes deus szintjét hozza kb. (nagyobb tárgyakra valamivel mélyebb) ha átlagolunk a különböző talajok és korszakok terepi tapasztalatát illetően. Most láttam egy olcsó 4-es golden maskot a jófogáson, szerintem kezdésnek tökéletes. Minden évben tavasszal szokott lenni a golden mask honlapon nagy akció, akkor 100 ezer FT körüli áron lehet megkapni a legjobb gépeiket is.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 9:17Szia. gm4 wd-ről tudsz mondani infot? Tényleg olyan jó mint mondják? Az első gépvásárlás előtt állok és sokan ezt ajánlottákunikornis írta: ↑2019. december 18., szerda 1:08Nem sokáig bírtam magammal, azóta volt már 4 gépem, tesoro vakero nagy fejjel, gm4 wd nagy fejjel, feri féle Magnum kis és nagy fejjel, gm 5 + SE nagy fejjel, de mindet eladtam. Beteszteltem megint sorba minden gépet (nem műanyag dobozban mint itt szokás, mert abban azért jóval könnyebb pénzt találni mélyen, mint a terepen, de legalább jókat lehet ezeken a faszságokon röhögni ), meg fejeket, amit jónak gondoltam, voltak jó és rossz tapasztalataim, de sajnos nincsen új a nap alatt, valami faszsággal minden gépnél kompromisszumot kell kötni, és csekély 23 év alatt arra jöttem rá, hogy ez az egy csak, ami az örök szabály - bár most már tényleg eldöntöttem, hogy abbahagyom, csak nem szabad külterületre menni, mert ha megérzi az ember a frissen szántott föld illatát, akkor jönnek az elvonási tünetek - és akkor egy deus mindig jó ha van Ui.: ha tudsz eladó deus távot szóljál légy szíves!
Vegyél egy új Cobrát,az bivalyerős. 158 000 Ft ha jól emlékszek.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 14:18150000-et szánok rá és nindenképpen uj gépet akarok venni de olyat amivel nem csak a felszint kapargatom mert olyan helyen lakom ahol már nem sok az érintetlen terület. Nézegettem az uj minelab vanquish 540-et ami 5-40 khzunikornis írta: ↑2020. január 22., szerda 12:12Szerintem a 8khz teljesen fölösleges, és pár próba után, már nem használtam, mert a 18KHZ is jó mélységet tudott mindenféle terepen, és sokkal stabilabb volt az apróra, meg a különböző talajokra is. Az akcióban tavaly az 5+ SE gépet vettem 120-ért, az is nagyon jó gép, de azért sokkal nehezebb mint pl. mint egy kis fejes light deus, ez 2-3 óra után már nagyon érezhető, különösen a 12"-os fejjel ezt bele kell kalkulálni. Az 5+SE kijelzője viszont nagyon informatív, a kutatási mélysége pedig pár centivel kisebb csak, mint a 4-esnek. Mindkettőnek az a titka szerintem, hogy nem szabad túlhúzni és nagyon kihegyezni, mert akkor előjönnek a fals jelek, és a mélyebben lévő dolgoknál ez már bezavar, nem segít, mint sokan gondolják. Jó vétel lehet még a 4wd is akciósan 3 fejjel a gyári honlapon, mert ezzel a szettel gyakorlatilag mindenhová lehet menni. A legmélyebb szerintem a gyári 12 colos dd fejjel, de a 9 colos meg sokkal jobb szennyezett terepen, kk-on. Minden esetre ha ilyet veszel, és újat akarsz, akkor ne sajnáld a pénzt a vezeték nélküli fülesre, mert az nagyon megkönnyíti az egész keresést, és a bizonytalan jeleket is jól ki lehet vele hallani, ami viszont a legfontosabb, hogy legyen hozzá jó hallásod meg türelmed a kitapasztalásához, és akkor egy erős középkategóriás géped lesz. Még amit érdemes megfontolni, hogy 100 ezer fölötti kategóriában már kinyílik a lehetőségek tárháza, és használtan is jó gépeket lehet kifogni, más egyéb típusokból és márkákból is. Ha jól láttam a minap, 75 -ért van fenn a jófogáson egy régi tip. gm 4, ha jól működik, annaál olcsóbban jobb gépet nem kapsz.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 11:394D-t nost 127000-be meg kehet venni. Szoval azt mondod hogy felesleges a Dual?unikornis írta: ↑2020. január 22., szerda 11:13Tényleg jó gép, és jó áron lehet megszerezni, de csak jó hallású és türelmes embereknek ajánlom, akik hajlandóak kiismerni a gépet, és rászánnak pár hetet, hogy kiismerjék. Elég csak a 18 khz változat, a 8 khz szerintem fölösleges, gyakorlatban, alig van különbség a kutatási mélységben, ami egyébként a kis 9 colos fejes deus szintjét hozza kb. (nagyobb tárgyakra valamivel mélyebb) ha átlagolunk a különböző talajok és korszakok terepi tapasztalatát illetően. Most láttam egy olcsó 4-es golden maskot a jófogáson, szerintem kezdésnek tökéletes. Minden évben tavasszal szokott lenni a golden mask honlapon nagy akció, akkor 100 ezer FT körüli áron lehet megkapni a legjobb gépeiket is.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 22., szerda 9:17Szia. gm4 wd-ről tudsz mondani infot? Tényleg olyan jó mint mondják? Az első gépvásárlás előtt állok és sokan ezt ajánlottákunikornis írta: ↑2019. december 18., szerda 1:08Nem sokáig bírtam magammal, azóta volt már 4 gépem, tesoro vakero nagy fejjel, gm4 wd nagy fejjel, feri féle Magnum kis és nagy fejjel, gm 5 + SE nagy fejjel, de mindet eladtam. Beteszteltem megint sorba minden gépet (nem műanyag dobozban mint itt szokás, mert abban azért jóval könnyebb pénzt találni mélyen, mint a terepen, de legalább jókat lehet ezeken a faszságokon röhögni ), meg fejeket, amit jónak gondoltam, voltak jó és rossz tapasztalataim, de sajnos nincsen új a nap alatt, valami faszsággal minden gépnél kompromisszumot kell kötni, és csekély 23 év alatt arra jöttem rá, hogy ez az egy csak, ami az örök szabály - bár most már tényleg eldöntöttem, hogy abbahagyom, csak nem szabad külterületre menni, mert ha megérzi az ember a frissen szántott föld illatát, akkor jönnek az elvonási tünetek - és akkor egy deus mindig jó ha van Ui.: ha tudsz eladó deus távot szóljál légy szíves!
-
- Hadnagy
Hát nem tudom.... igy kezdőnek nekem elég bonyolultnak tünik a sok tekerő meg amiket olvastam róla, video is alig van
Sziasztok!
Deltát keresek megvételre! Ajánlatokat pm.ben.
Deltát keresek megvételre! Ajánlatokat pm.ben.
Üdvözletem!
Vásárolnék fémkeresőt!
Ajánlatokat, fényképekkel, árral együtt privátban kérném!
Köszönöm!
Vásárolnék fémkeresőt!
Ajánlatokat, fényképekkel, árral együtt privátban kérném!
Köszönöm!
Szia
...ez így ebben a formában kicsit nehéz lessz !! Valami elképzelésed csak van ( márka, ár,... mekkora a kereted ) ?
Szia! Igazad van pontosítok...
Elsősorban digitális érdekel, kivéve Garrett!
150000HuF
-
- Őrnagy
Üdv!D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 10:00Szia! Igazad van pontosítok...
150000HuF
Mégis mit szeretnél megkeresni vele?
Érméket, hadis cuccot, mélyen fekvő nagyobb dolgokat, strandon elhagyott gyűrűket? Vagy mindenes keresőre gondoltál?
luckyotter írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:07Üdv!D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 10:00Szia! Igazad van pontosítok...
150000HuF
Érméket, hadis cuccot, mélyen fekvő nagyobb dolgokat, strandon elhagyott gyűrűket? Vagy mindenes keresőre gondoltál?
Üdv!
Érmézésre elsősorban!
Hadizás kilőve!
Új vagy használt ?D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:53luckyotter írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:07Üdv!D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 10:00Szia! Igazad van pontosítok...
150000HuF
Üdv!
Érmézésre elsősorban!
Hadizás kilőve!
Új Nokta simplex, Minelab Vanquish
Használt. Minelab etrack, meg jónéhány a jófogáson...
Ha tudsz nekem új Simplex+ fülessel eladót az érdekelne.András76 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 12:00Új vagy használt ?D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:53luckyotter írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:07Üdv!D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 10:00Szia! Igazad van pontosítok...
150000HuF
Üdv!
Érmézésre elsősorban!
Hadizás kilőve!
Új minelab nem tetszik...
E-Track-nak írtam de semmi válasz..
-
- Őrnagy
Nálam szempont a garanciális szervíz, minél többféle fej hozzá elérhető áron. Jó ha multifrekis vagy többfrekvenciás és jól szelektálós. Szűrőprogramok lehetősége. Már a súly is mert kivan a vállam.D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 12:51Ha tudsz nekem új Simplex+ fülessel eladót az érdekelne.András76 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 12:00Új vagy használt ?D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:53luckyotter írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:07Üdv!D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 10:00Szia! Igazad van pontosítok...
150000HuF
Üdv!
Érmézésre elsősorban!
Hadizás kilőve!
https://rodetectors.com/index.php?route ... ption=trueD3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 12:51Ha tudsz nekem új Simplex+ fülessel eladót az érdekelne.András76 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 12:00Új vagy használt ?D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:53luckyotter írta: ↑2020. február 20., csütörtök 11:07Üdv!D3L3T3 írta: ↑2020. február 20., csütörtök 10:00Szia! Igazad van pontosítok...
150000HuF
Üdv!
Érmézésre elsősorban!
Hadizás kilőve!
Én is innen vettem az equinoxomat.
-
- Hadnagy
Üdv, megbíztak, hogy vegyek itt valakitől minelab e-trac-ba, egybefűzött akkupakkot, tartójában, ha lehet töltővel együtt, és-vagy elemtartós akkutartót, amibe a külön-külön nyolc tartós elem, vagy az akkumulátorok mennek. Kellene még a gumi kupak az akkutakaróhoz a nyél végére. Nem értek ezekhez a cuccokhoz, úgyhogy jó lenne, ha jelentkezne, akinek van ilyen eladó.
Itt igy ilyet egybe nem talalsz de ha a neten rakeresel van forgalmazo aki arul tartozekokat de nem olcsounikornis írta: ↑2020. február 29., szombat 21:39Üdv, megbíztak, hogy vegyek itt valakitől minelab e-trac-ba, egybefűzött akkupakkot, tartójában, ha lehet töltővel együtt, és-vagy elemtartós akkutartót, amibe a külön-külön nyolc tartós elem, vagy az akkumulátorok mennek. Kellene még a gumi kupak az akkutakaróhoz a nyél végére. Nem értek ezekhez a cuccokhoz, úgyhogy jó lenne, ha jelentkezne, akinek van ilyen eladó.
Pl akkupakk 28 k, elemtarto haz 15 k...
An unidentified coin is a piece of metal. An identified coin is a piece of history.
Kb magyarul: Egy azonosítatlan érme, csak egy darab fém - egy azonosított érme egy darab történelem.
Kb magyarul: Egy azonosítatlan érme, csak egy darab fém - egy azonosított érme egy darab történelem.
-
- Őrnagy
Üdv!allando írta: ↑2020. március 1., vasárnap 8:07Itt igy ilyet egybe nem talalsz de ha a neten rakeresel van forgalmazo aki arul tartozekokat de nem olcsounikornis írta: ↑2020. február 29., szombat 21:39Üdv, megbíztak, hogy vegyek itt valakitől minelab e-trac-ba, egybefűzött akkupakkot, tartójában, ha lehet töltővel együtt, és-vagy elemtartós akkutartót, amibe a külön-külön nyolc tartós elem, vagy az akkumulátorok mennek. Kellene még a gumi kupak az akkutakaróhoz a nyél végére. Nem értek ezekhez a cuccokhoz, úgyhogy jó lenne, ha jelentkezne, akinek van ilyen eladó.
Nekem a litiumos akku is bevált.
https://md-arena.com/samodelnyj-akkumul ... safari-ex/
Hátha lenne itt valakinek eladó. Néztük ezt az ebay-s fajtát a ruszkiktól, de nem tudom, hogy abban meg benne van-e a védő elektronika, az elemtartó házában, mint az eredetiben, és arra egyáltalán szükség van-e a lithiumos akksiknál, mert az eredeti NiMh.luckyotter írta: ↑2020. március 1., vasárnap 8:36Üdv!allando írta: ↑2020. március 1., vasárnap 8:07Itt igy ilyet egybe nem talalsz de ha a neten rakeresel van forgalmazo aki arul tartozekokat de nem olcsounikornis írta: ↑2020. február 29., szombat 21:39Üdv, megbíztak, hogy vegyek itt valakitől minelab e-trac-ba, egybefűzött akkupakkot, tartójában, ha lehet töltővel együtt, és-vagy elemtartós akkutartót, amibe a külön-külön nyolc tartós elem, vagy az akkumulátorok mennek. Kellene még a gumi kupak az akkutakaróhoz a nyél végére. Nem értek ezekhez a cuccokhoz, úgyhogy jó lenne, ha jelentkezne, akinek van ilyen eladó.
Nekem a litiumos akku is bevált.
https://md-arena.com/samodelnyj-akkumul ... safari-ex/
Szerintem ez az orosz csak egy 3D nyomtatóból készült, biztos nincs benne védő elektronika, de nem lényeges, mert ha minőséges LiOn aksit veszel, abba már benne van a védő elektronika - közvetlenül az aksiba.....
teljesen jól megcsinálták a ruszkik.fele súlyúak a lipo aksik de ezeket nem a pakkban kell tölteni ha nem ki kell venni és lipo töltővel kell tölteni ezért nincs szükség semmi plussz elektronikára.aztán lehet válogatni ki milyet vesz hozzá mennyiért.
Igazad van, azért is szeretem ha külön - külön töltöm az aksikat, mert nem mindeggyik egyforma és lehett, hogy más - más töltési időt vagy mA töltést kiván... de ez csak izlés kérdése.... a pakliba lehett egy gyengéb és 10-15 töltés után elbaxa az egész packot....
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sajnos ezekhez a "villanyszerész" dolgokhoz nem értek. Akkor ez a pakk ezek szerint jó lehet, + a ruszki tartó?
https://www.ebay.com/itm/18650-Battery- ... -zHzGFVI8g
ha a kinaji 3000-ret irt rá jó ha valójában 600-as meg még drága is.legutóbb a vateráról vettem kéket azok kb 1600-asok.Magnum birja vele kb 8 órát.300ft volt darabja de ha szétnézel az árukeresőn lehet kapni ténylegesen 3000-reset kb 500ft körül..meg töltőt is annyiért mint amennyiért ez adja.unikornis írta: ↑2020. március 1., vasárnap 10:02Köszönöm mindenkinek a segítséget, sajnos ezekhez a "villanyszerész" dolgokhoz nem értek. Akkor ez a pakk ezek szerint jó lehet, + a ruszki tartó?
https://www.ebay.com/itm/Universal-Dual ... 2749.l2649
még ez a töltő jó szok lenni.
https://www.ebay.com/itm/6-Pcs-18650-BA ... 2749.l2649
meg ez a lipo is kb 1500-as de ennyiért már adnak itthon jobbat
Annyira nem vagyok otthon a témában, de több ismerősöm is szerelte Li-po akksival a gépét. Pille könnyű, különböző méretben, különböző csatlakozóval, áramerősséggel, kapacitással lehet vásárolni, töltő egység sem drága hozzá és utána sima telefontöltővel tölthető mint a deus vagy a simplex. A deltának utána alig volt súlya.ul69 írta: ↑2020. március 1., vasárnap 14:00ha a kinaji 3000-ret irt rá jó ha valójában 600-as meg még drága is.legutóbb a vateráról vettem kéket azok kb 1600-asok.Magnum birja vele kb 8 órát.300ft volt darabja de ha szétnézel az árukeresőn lehet kapni ténylegesen 3000-reset kb 500ft körül..meg töltőt is annyiért mint amennyiért ez adja.unikornis írta: ↑2020. március 1., vasárnap 10:02Köszönöm mindenkinek a segítséget, sajnos ezekhez a "villanyszerész" dolgokhoz nem értek. Akkor ez a pakk ezek szerint jó lehet, + a ruszki tartó?
Fasza, köszönöm!ul69 írta: ↑2020. március 1., vasárnap 14:00ha a kinaji 3000-ret irt rá jó ha valójában 600-as meg még drága is.legutóbb a vateráról vettem kéket azok kb 1600-asok.Magnum birja vele kb 8 órát.300ft volt darabja de ha szétnézel az árukeresőn lehet kapni ténylegesen 3000-reset kb 500ft körül..meg töltőt is annyiért mint amennyiért ez adja.unikornis írta: ↑2020. március 1., vasárnap 10:02Köszönöm mindenkinek a segítséget, sajnos ezekhez a "villanyszerész" dolgokhoz nem értek. Akkor ez a pakk ezek szerint jó lehet, + a ruszki tartó?
Minelab E-trak-explorer elemtartó továbbra is kerestetik, ha lenne valakinek.unikornis írta: ↑2020. március 1., vasárnap 14:15Fasza, köszönöm!ul69 írta: ↑2020. március 1., vasárnap 14:00ha a kinaji 3000-ret irt rá jó ha valójában 600-as meg még drága is.legutóbb a vateráról vettem kéket azok kb 1600-asok.Magnum birja vele kb 8 órát.300ft volt darabja de ha szétnézel az árukeresőn lehet kapni ténylegesen 3000-reset kb 500ft körül..meg töltőt is annyiért mint amennyiért ez adja.unikornis írta: ↑2020. március 1., vasárnap 10:02Köszönöm mindenkinek a segítséget, sajnos ezekhez a "villanyszerész" dolgokhoz nem értek. Akkor ez a pakk ezek szerint jó lehet, + a ruszki tartó?
G
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci5000 2020. április 11., szombat 20:20-kor.
Vásárolnék minelab sovereign vagy explorer, cobra gépet. Csak szép állapotú érdekel. Ajánlatott itt privát üzenetben várok képpel.
Vásárolnék simplex+ gépet,ha van valakinek elfekvőben jelezzen.
Sziasztok
Mi a velemenyetek errol a keresorol?
Mihez hasonlit?
Pro es kontra...
MINELAB VANQUISH 340
Koszonom
Mi a velemenyetek errol a keresorol?
Mihez hasonlit?
Pro es kontra...
MINELAB VANQUISH 340
Koszonom
An unidentified coin is a piece of metal. An identified coin is a piece of history.
-
Egy darab van jófogáson, igaz, kicsit túl van árazva.
https://www.jofogas.hu/tolna/Nokta_Makr ... 86193.htm
Miért nem rendelsz Ausztriából egyet?
Azt láttam én is,de ennél jóval olcsóbb újonnan, még ilyen euró árfolyam mellett is.Nem vagyok híve az előre fizetésnek,azért nem rendeltem meg külföldi oldalról.sjonna35 írta: ↑2020. április 7., kedd 21:53Egy darab van jófogáson, igaz, kicsit túl van árazva.
Én is kintről rendeltem, úgy tudom hogy utánvéttel is működik.Lómaló írta: ↑2020. április 8., szerda 9:30Azt láttam én is,de ennél jóval olcsóbb újonnan, még ilyen euró árfolyam mellett is.Nem vagyok híve az előre fizetésnek,azért nem rendeltem meg külföldi oldalról.sjonna35 írta: ↑2020. április 7., kedd 21:53Egy darab van jófogáson, igaz, kicsit túl van árazva.
Üdv.
Keresek eladó Deltát.
Ajánlatot privátban kérnék köszönöm.
Keresek eladó Deltát.
Ajánlatot privátban kérnék köszönöm.
Ez jo lesz?
- Csatolmányok
-
- 42223938-B0ED-40B5-996C-28C507565FEB.jpeg (335.94 KiB) Megtekintve 27459 alkalommal