Nagyon megbízható, nagyon jó fémkeresők. Jó a szelektálásuk, de nem egy mélységbajnokok.
Melyik típusa után érdeklődsz?
Nagyon megbízható, nagyon jó fémkeresők. Jó a szelektálásuk, de nem egy mélységbajnokok.
Nem éppen a legjobbat választottad.
A havernak van. Vasúti felsővezeték nagyon zavarja. Lehet váltogatni a frekiket. Kicsit segít rajta. Amúgy jó kis eszköznek tűnik. Következő gépem az lesz erdőzni. Bár pl Dunázni sokkal jobb az E-Trac a szűrőprogramok miatt.
berei írta: ↑2020. január 18., szombat 14:43legis leg eloszor bocsi az ekezetek miat.kerdes melyik gep a leg job ezek kozul?engem a melyiseg erdekel!elore koszi a segitcseget.
MAKRO CF77 COIN FINDER PRO
DETECH Relic Striker
FISHER 1280-X CU SONDA DE 8"
GARRETT GTI 2500 SUPREME PRO
GOLDEN MASK DEEP HUNTER PRO 5
Minelab Equinox 600
Nokta Impact
WHITE'S TDI SL
XP G-MAXX II V4
Blisstool LTC64X PRO
Makro Multi Kruzer
Kitűnő gép,mélység,szelektálás majdnem mint az E-Trac,csak ezt jóval egyszerűbb beállitani.
Szerettem régen nekem is volt és a gyári pókhálós fejjel tényleg porszívó.Én vettem rá Platipus fejet az meg dobott rá..a negatívum amit tapasztaltam..nehéz főleg a Platival,meg lassú..topogni kell vele ,nem nagyon tűrte a magasfeszt sem.Középkorozni egy valag elemet megzabált tehát javasolt a tölthető elem..ha meg merülőben van pl két rublikánál akkor meg szokása fals jelet adni.
Valóban nagyon jó ha nem akrod a beállításokat magtanulni. És valóban elég lassú és nehéz tud lenni. De ha jó áron van, kitűnő választás.templomos írta: ↑2020. január 20., hétfő 12:20Szerettem régen nekem is volt és a gyári pókhálós fejjel tényleg porszívó.Én vettem rá Platipus fejet az meg dobott rá..a negatívum amit tapasztaltam..nehéz főleg a Platival,meg lassú..topogni kell vele ,nem nagyon tűrte a magasfeszt sem.Középkorozni egy valag elemet megzabált tehát javasolt a tölthető elem..ha meg merülőben van pl két rublikánál akkor meg szokása fals jelet adni.
Szia
Vagy az Expinek a Quattro. Ugyanaz a gép egyszerűbb kezelésű butított "aggyal".
Ha hamarabb kérdezted volna nem vetted volna meg a racer2-est.isminek racer2-es van 15-ös mars fejjel az mellé vette a simplexet és letesztelte őket ügyan ott földben.a racer a nagy fejjel kapaszkodva hozta azt a mélységet amit a simplex.ki lehet hallani a vasat..de mán mind1unikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 20:42Üdv, a deus mellé, rendeltem egy makro racer 2 készüléket, mert most akciós, de csak normál fej van hozzá. Mivel mélyebbre is szeretnénk használni, ezért tanácsot kérnék, hogy milyen nagy fejet érdemes rá venni, ami stabil, nem nagyon vasaz mélyről, de mégis megfelelő a szelektálása. A racer 2-vel egyébként is fogadnék jó tanácsot, olyantól, aki huzamosabban használta, mert megnéztem több száz tesztet már róla, és látatlanban nagyon jó véleményem alakult ki róla. Hezitáltunk egy darabig a simplexen is, de beszéltem egy olyan kollégával, aki azt mondta, hogy nem rossz gép, de szerinte mindenben alatta marad a racer 2-nek, csak a vízállósága, kialakítása és az ergonómiája jobb, mint a racereknek. Az külön nem tetsett neki, hogy kihegyezve, mélyről eléggé hajlamos vasazni, jobban mint anno a racer 2, szerinte ez az alacsonyabb működési freki miatt van. Szóval várom a véleményeket, kíváncsi vagyok, mit szóltok a fentiekhez!
Nem mindegy, mert a neten rendeltem, vissza tudom mondani a rendelést....ul69 írta: ↑2020. január 29., szerda 21:19Ha hamarabb kérdezted volna nem vetted volna meg a racer2-est.isminek racer2-es van 15-ös mars fejjel az mellé vette a simplexet és letesztelte őket ügyan ott földben.a racer a nagy fejjel kapaszkodva hozta azt a mélységet amit a simplex.ki lehet hallani a vasat..de mán mind1unikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 20:42Üdv, a deus mellé, rendeltem egy makro racer 2 készüléket, mert most akciós, de csak normál fej van hozzá. Mivel mélyebbre is szeretnénk használni, ezért tanácsot kérnék, hogy milyen nagy fejet érdemes rá venni, ami stabil, nem nagyon vasaz mélyről, de mégis megfelelő a szelektálása. A racer 2-vel egyébként is fogadnék jó tanácsot, olyantól, aki huzamosabban használta, mert megnéztem több száz tesztet már róla, és látatlanban nagyon jó véleményem alakult ki róla. Hezitáltunk egy darabig a simplexen is, de beszéltem egy olyan kollégával, aki azt mondta, hogy nem rossz gép, de szerinte mindenben alatta marad a racer 2-nek, csak a vízállósága, kialakítása és az ergonómiája jobb, mint a racereknek. Az külön nem tetsett neki, hogy kihegyezve, mélyről eléggé hajlamos vasazni, jobban mint anno a racer 2, szerinte ez az alacsonyabb működési freki miatt van. Szóval várom a véleményeket, kíváncsi vagyok, mit szóltok a fentiekhez!
fél meg a darab ferdit is jelezte szépen na meg a sörétet légpuskagolyót.de nem akarlak rábeszélni jó lesz aza racer ne mond visszaunikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 21:29Nem mindegy, mert a neten rendeltem, vissza tudom mondani a rendelést....ul69 írta: ↑2020. január 29., szerda 21:19Ha hamarabb kérdezted volna nem vetted volna meg a racer2-est.isminek racer2-es van 15-ös mars fejjel az mellé vette a simplexet és letesztelte őket ügyan ott földben.a racer a nagy fejjel kapaszkodva hozta azt a mélységet amit a simplex.ki lehet hallani a vasat..de mán mind1unikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 20:42Üdv, a deus mellé, rendeltem egy makro racer 2 készüléket, mert most akciós, de csak normál fej van hozzá. Mivel mélyebbre is szeretnénk használni, ezért tanácsot kérnék, hogy milyen nagy fejet érdemes rá venni, ami stabil, nem nagyon vasaz mélyről, de mégis megfelelő a szelektálása. A racer 2-vel egyébként is fogadnék jó tanácsot, olyantól, aki huzamosabban használta, mert megnéztem több száz tesztet már róla, és látatlanban nagyon jó véleményem alakult ki róla. Hezitáltunk egy darabig a simplexen is, de beszéltem egy olyan kollégával, aki azt mondta, hogy nem rossz gép, de szerinte mindenben alatta marad a racer 2-nek, csak a vízállósága, kialakítása és az ergonómiája jobb, mint a racereknek. Az külön nem tetsett neki, hogy kihegyezve, mélyről eléggé hajlamos vasazni, jobban mint anno a racer 2, szerinte ez az alacsonyabb működési freki miatt van. Szóval várom a véleményeket, kíváncsi vagyok, mit szóltok a fentiekhez!
https://www.detectorshop.it/en/makro/47 ... cer-2.html
de apróra is jó a szelektálás, és a recovery is fasza apróra? - mert legtöbb helyen dollárral, meg 2 euróssal tesztelik a szelektálást meg a recovery-t a simplexen és ez nekem nem sokat mond, mert azzal bármelyik gép jó....szóval a lényeg, hogy középkoron, apróra is jó szemetes helyen, ez a 12 KHZ-s szerkezet, vagy csak inkább a mélység ami jobb? Ketten használnánk, a deus mellett én inkább mélyebbre mennék, az öreg haverom meg inkább bogarászna, és jelenleg csak az alaptekercs van a simplexhez. Ha valakinek van még tapasztalata megköszönném, mert akkor visszamondom a racer 2 rendelést és veszek egy ilyen simplexet.
Jelezni jelzi mindegyik, csak amikor rámegy az ember egy full vasas földre, akkor beszarik rendszerint a tulaj is, meg a gép is. Neked is van simplex, vagy csak az ismerősödnek? Mert legfeljebb módosítom a rendelést egy simplex pro packra.ul69 írta: ↑2020. január 29., szerda 22:04fél meg a darab ferdit is jelezte szépen na meg a sörétet légpuskagolyót.de nem akarlak rábeszélni jó lesz aza racer ne mond visszaunikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 21:29Nem mindegy, mert a neten rendeltem, vissza tudom mondani a rendelést....ul69 írta: ↑2020. január 29., szerda 21:19Ha hamarabb kérdezted volna nem vetted volna meg a racer2-est.isminek racer2-es van 15-ös mars fejjel az mellé vette a simplexet és letesztelte őket ügyan ott földben.a racer a nagy fejjel kapaszkodva hozta azt a mélységet amit a simplex.ki lehet hallani a vasat..de mán mind1unikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 20:42Üdv, a deus mellé, rendeltem egy makro racer 2 készüléket, mert most akciós, de csak normál fej van hozzá. Mivel mélyebbre is szeretnénk használni, ezért tanácsot kérnék, hogy milyen nagy fejet érdemes rá venni, ami stabil, nem nagyon vasaz mélyről, de mégis megfelelő a szelektálása. A racer 2-vel egyébként is fogadnék jó tanácsot, olyantól, aki huzamosabban használta, mert megnéztem több száz tesztet már róla, és látatlanban nagyon jó véleményem alakult ki róla. Hezitáltunk egy darabig a simplexen is, de beszéltem egy olyan kollégával, aki azt mondta, hogy nem rossz gép, de szerinte mindenben alatta marad a racer 2-nek, csak a vízállósága, kialakítása és az ergonómiája jobb, mint a racereknek. Az külön nem tetsett neki, hogy kihegyezve, mélyről eléggé hajlamos vasazni, jobban mint anno a racer 2, szerinte ez az alacsonyabb működési freki miatt van. Szóval várom a véleményeket, kíváncsi vagyok, mit szóltok a fentiekhez!
https://www.detectorshop.it/en/makro/47 ... cer-2.html
de apróra is jó a szelektálás, és a recovery is fasza apróra? - mert legtöbb helyen dollárral, meg 2 euróssal tesztelik a szelektálást meg a recovery-t a simplexen és ez nekem nem sokat mond, mert azzal bármelyik gép jó....szóval a lényeg, hogy középkoron, apróra is jó szemetes helyen, ez a 12 KHZ-s szerkezet, vagy csak inkább a mélység ami jobb? Ketten használnánk, a deus mellett én inkább mélyebbre mennék, az öreg haverom meg inkább bogarászna, és jelenleg csak az alaptekercs van a simplexhez. Ha valakinek van még tapasztalata megköszönném, mert akkor visszamondom a racer 2 rendelést és veszek egy ilyen simplexet.
Én már lassan 2 honapja rá vagyok feküdve hogy megveszem az első gépemet, elkwezdtem nézelődni olvasgatni mert gondoltam van időm rá mivel márciusban lesz meg a pénzem rá (150000ft) sorrendben garet 400i,golden mask 4wd,cobra,és most minelab vanquish 540. Első még a csapbol is folyik másodikat ajánlották hogy az milyen jo csak olvastam 3 olyan posztot is amiben fujtak rá mert hogy garit nem tudták érvényesiteni, a cobrát azért ajánlották mert a környékem már tuti átlengetett, a vanquish-t meg én néztem ki úgy szint mivel nem kell állitgatni csak menni vele. Ugy hogy már olyan szinten belwzavarodtam hogy kezd lankadni a fémdetektorozási szándékom...
Mondjuk ezek közül egyik se kellene az biztos, talán a gm4wd ami érdemleges, de ebben az árban sokkal jobb gépeket is találsz, haszáltan meg mindenképpen.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:31Én már lassan 2 honapja rá vagyok feküdve hogy megveszem az első gépemet, elkwezdtem nézelődni olvasgatni mert gondoltam van időm rá mivel márciusban lesz meg a pénzem rá (150000ft) sorrendben garet 400i,golden mask 4wd,cobra,és most minelab vanquish 540. Első még a csapbol is folyik másodikat ajánlották hogy az milyen jo csak olvastam 3 olyan posztot is amiben fujtak rá mert hogy garit nem tudták érvényesiteni, a cobrát azért ajánlották mert a környékem már tuti átlengetett, a vanquish-t meg én néztem ki úgy szint mivel nem kell állitgatni csak menni vele. Ugy hogy már olyan szinten belwzavarodtam hogy kezd lankadni a fémdetektorozási szándékom...
Mondjuk ezek közül egyik se kellene az biztos, talán a gm4wd ami érdemleges, de ebben az árban sokkal jobb gépeket is találsz, haszáltan meg mindenképpen.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:31Én már lassan 2 honapja rá vagyok feküdve hogy megveszem az első gépemet, elkwezdtem nézelődni olvasgatni mert gondoltam van időm rá mivel márciusban lesz meg a pénzem rá (150000ft) sorrendben garet 400i,golden mask 4wd,cobra,és most minelab vanquish 540. Első még a csapbol is folyik másodikat ajánlották hogy az milyen jo csak olvastam 3 olyan posztot is amiben fujtak rá mert hogy garit nem tudták érvényesiteni, a cobrát azért ajánlották mert a környékem már tuti átlengetett, a vanquish-t meg én néztem ki úgy szint mivel nem kell állitgatni csak menni vele. Ugy hogy már olyan szinten belwzavarodtam hogy kezd lankadni a fémdetektorozási szándékom...
Használt géptől kicsit óckodomunikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 22:34Mondjuk ezek közül egyik se kellene az biztos, talán a gm4wd ami érdemleges, de ebben az árban sokkal jobb gépeket is találsz, haszáltan meg mindenképpen.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:31Én már lassan 2 honapja rá vagyok feküdve hogy megveszem az első gépemet, elkwezdtem nézelődni olvasgatni mert gondoltam van időm rá mivel márciusban lesz meg a pénzem rá (150000ft) sorrendben garet 400i,golden mask 4wd,cobra,és most minelab vanquish 540. Első még a csapbol is folyik másodikat ajánlották hogy az milyen jo csak olvastam 3 olyan posztot is amiben fujtak rá mert hogy garit nem tudták érvényesiteni, a cobrát azért ajánlották mert a környékem már tuti átlengetett, a vanquish-t meg én néztem ki úgy szint mivel nem kell állitgatni csak menni vele. Ugy hogy már olyan szinten belwzavarodtam hogy kezd lankadni a fémdetektorozási szándékom...
Szerintem ez a racer 2 most 350 euroért, amit linkeltem, vagy ez a simplex, amiről beszéltünk mindegyiknél jobb, amit írtál és még olcsóbb is. Esetleg egy használt deus vagy orx szett, abban sose csalódk az ember, 150 - től, már rá lehet csapni. Garettet pl. még az ellenségemnek se!Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:38Használt géptől kicsit óckodomunikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 22:34Mondjuk ezek közül egyik se kellene az biztos, talán a gm4wd ami érdemleges, de ebben az árban sokkal jobb gépeket is találsz, haszáltan meg mindenképpen.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:31Én már lassan 2 honapja rá vagyok feküdve hogy megveszem az első gépemet, elkwezdtem nézelődni olvasgatni mert gondoltam van időm rá mivel márciusban lesz meg a pénzem rá (150000ft) sorrendben garet 400i,golden mask 4wd,cobra,és most minelab vanquish 540. Első még a csapbol is folyik másodikat ajánlották hogy az milyen jo csak olvastam 3 olyan posztot is amiben fujtak rá mert hogy garit nem tudták érvényesiteni, a cobrát azért ajánlották mert a környékem már tuti átlengetett, a vanquish-t meg én néztem ki úgy szint mivel nem kell állitgatni csak menni vele. Ugy hogy már olyan szinten belwzavarodtam hogy kezd lankadni a fémdetektorozási szándékom...
Nagyon bonyolult gépet nem akarok elsőre,de kezdő gépet sem, inkább egy erős közép kategoriát tal@n még 170000-g el tudnék menni
Nem magas a frekie ezeknek?unikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 22:45Szerintem ez a racer 2 most 350 euroért, amit linkeltem, vagy ez a simplex, amiről beszéltünk mindegyiknél jobb, amit írtál és még olcsóbb is. Esetleg egy használt deus vagy orx szett, abban sose csalódk az ember, 150 - től, már rá lehet csapni. Garettet pl. még az ellenségemnek se!Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:38Használt géptől kicsit óckodomunikornis írta: ↑2020. január 29., szerda 22:34Mondjuk ezek közül egyik se kellene az biztos, talán a gm4wd ami érdemleges, de ebben az árban sokkal jobb gépeket is találsz, haszáltan meg mindenképpen.Szabó. J. Z. írta: ↑2020. január 29., szerda 22:31Én már lassan 2 honapja rá vagyok feküdve hogy megveszem az első gépemet, elkwezdtem nézelődni olvasgatni mert gondoltam van időm rá mivel márciusban lesz meg a pénzem rá (150000ft) sorrendben garet 400i,golden mask 4wd,cobra,és most minelab vanquish 540. Első még a csapbol is folyik másodikat ajánlották hogy az milyen jo csak olvastam 3 olyan posztot is amiben fujtak rá mert hogy garit nem tudták érvényesiteni, a cobrát azért ajánlották mert a környékem már tuti átlengetett, a vanquish-t meg én néztem ki úgy szint mivel nem kell állitgatni csak menni vele. Ugy hogy már olyan szinten belwzavarodtam hogy kezd lankadni a fémdetektorozási szándékom...
Nagyon bonyolult gépet nem akarok elsőre,de kezdő gépet sem, inkább egy erős közép kategoriát tal@n még 170000-g el tudnék menni
Ezt még az egyik külföldi minelabos oldalról mentettem le decemberben googleval forditottam le, és azóta átirták, innen veszem a khz-t. A multi iq meg már van aztibike írta: ↑2020. január 30., csütörtök 17:57Mi az hogy magas freki? Egy pár éve Minelab kidobott egy táblát, amelyen 5-től 21-ig ment a freki teszt és csak 4% volt az mélység eltérés - ez semmi.... a Vanquish totál újdonság, még nincs is a piacon, most januárba kezdenek jönni - és álitgatni ezt is kel.... ne vedd be a reklám dumát - még le sem volt a gyerekek közt tesztelve és vakon nekimész? Az 5-40 kHz dumát hol olvastad - a Minelab titkolja a Vanquish frekik számát és hogy mellyi freki ? Szerintem ez a Terra utódja - tehát max 2 frekis lessz.... Nekem sok tesztelés után legjobban bejön a 12-14 kHz freki.... a magasabbak már kezdenek instabillak lenni, az alacsonyabak meg már nem látnak olyan jól....