Hírek:
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Melyik a jobb kereső?
Re: Melyik a jobb kereső?
Üdv mindenkinek.!
Tudom elcsépelt a kérdés, de már szét olvastam magam.
Mit tudnátok ajánlani?
Egy jó megbizható ,mélyre látó,mindenre is használható,jól szelektáló,
gép személyében.
Pillanatnyilag xp gold max pow.van a kezemben.
Tudom a kérdés elnyűtt már. De azért köszönöm ha mondtok pár dolgot.
Mit tudnátok ajánlani?
gép személyében.
SziaGeorge írta: ↑2026. január 4., vasárnap 8:06Üdv mindenkinek.!
Mit tudnátok ajánlani?
gép személyében.
Mindenkinek a sajátja a legjobb
. Vannak itt viszont akik nagyon sok tapasztalattal rendelkeznek, szerintem érdemes meghalgatni a véleményüket ! Én a garrett at golddal kezdtem de hamar lecseréltem, szemetes helyen teljesen megbolondul, lehet vele menni de olyan füled kell legyen mint az őzikének ! Most equinox600-om van. Szeretem, könnyű nyugodt gép még szemetes helyen is jól szelektál de a mélysége lehetne jobb.A deus II -est a manticore-t stb dícsérik sokan, viszont megvan az áruk is ami nem feltétlenül tükrözi a tudást is. A Feri gépét is nagyon dícsérik, amit nagyon meg kell tanulni kezelni. Amúgy meg én is gondokodom rajta, hogy veszek egy teljes szettet a Magnumból ( kézi és mélykereső együtt) s míg élek lessz mivel foglalatoskodjak
. Ha equinoxon gondolkodsz inkább a 800 vagy a 900-ast nézd, mert sokkal jobban személyre szabható. Remélem hasznodra váli e pár sor, na legyen szép napod s sok jótalálatod !
Ezek jók, bár az Eki800-at én nem annyira ajánlanám, de ebből a szériából a Manticore az eléggé ott van. A GMP egy legendásan jó gép, annyira h a Deusokat is sokan GMP módba rakva használják csak. De azok azért már jobbak, az utódai és nagyon kényelmes a kábel mentességük. Kicsit fejnehezek viszont. Szóval azok ajánlhatók ha ez neked bevált. Ha mélyre akarsz menni az új Cobra. Ha mély és kiváló szelektálás és mindenre is jó gép, akkor a Magnum. Nekem ezek a hazaiak vannak, plusz Delta. A Cobra mélységlegenda. A Magnum egy multifrekis kombó gép ami nem csak lengetősnek egyik legjobb hanem a nagy kerettel egyik legjobb mélyre ható kereső is.András76 írta: ↑2026. január 4., vasárnap 9:02SziaGeorge írta: ↑2026. január 4., vasárnap 8:06Üdv mindenkinek.!
Mit tudnátok ajánlani?
gép személyében.
Mindenkinek a sajátja a legjobb. Vannak itt viszont akik nagyon sok tapasztalattal rendelkeznek, szerintem érdemes meghalgatni a véleményüket ! Én a garrett at golddal kezdtem de hamar lecseréltem, szemetes helyen teljesen megbolondul, lehet vele menni de olyan füled kell legyen mint az őzikének ! Most equinox600-om van. Szeretem, könnyű nyugodt gép még szemetes helyen is jól szelektál de a mélysége lehetne jobb.
A deus II -est a manticore-t stb dícsérik sokan, viszont megvan az áruk is ami nem feltétlenül tükrözi a tudást is. A Feri gépét is nagyon dícsérik, amit nagyon meg kell tanulni kezelni. Amúgy meg én is gondokodom rajta, hogy veszek egy teljes szettet a Magnumból ( kézi és mélykereső együtt) s míg élek lessz mivel foglalatoskodjak. Ha equinoxon gondolkodsz inkább a 800 vagy a 900-ast nézd, mert sokkal jobban személyre szabható. Remélem hasznodra váli e pár sor, na legyen szép napod s sok jótalálatod !
![]()
Delta, Cobra, Magnum és lelkesedés
Sziasztok.
Igen hasznos volt.
Igazából amiket eddig néztem..:
Nokta score2
Minelab vanquuist 560
Minelab equinox 600
Xp orx
Xp deus 1
A hazaiakon és a nagyon sok 100 ezereseken még nem gondolkodtam.
Talán valamikor.
Igen hasznos volt.
Igazából amiket eddig néztem..:
Nokta score2
Minelab vanquuist 560
Minelab equinox 600
Xp orx
Xp deus 1
A hazaiakon és a nagyon sok 100 ezereseken még nem gondolkodtam.
Talán valamikor.
A két XP a legjobb ezek közül szerintem.
Delta, Cobra, Magnum és lelkesedés
Nekem nincs tapasztalatom az XP-kel kapcsolatban, viszont én személy szerint jobban preferálom a kábeles eszközöket. Sokat dolgoztam drót nélküli dolgokkal, ....jók, jók, de azért ,...na ! Tudod, kinek a pap kinek a papné ! A lényeg az ,hogy elégedett legyél azzal amit "lengetsz"
!Re: Melyik a jobb kereső?
Ez igaz! Nem bánnám a drótos dolgot..de mi van még ami ennyi lehetőséggel
bir beállitások és minden más terén..+ nem 1m ft.
bir beállitások és minden más terén..+ nem 1m ft.
Aha, a fontos, hogy akármilyen gép is, az be legyen tanulva nagyon. A Goldmaxx kiváló, csak a mélység hagy kívánnivalót. A Deus1 valóban tud GMP módot, tehát azt a legkönnyebb utána betanulni.