Kép
Hírek:
- FÉMKERESŐS TALÁLKOZÓ Részletek ITT
- Rövidített MAGNUM beállítási útmutató: Útmutató
- Új Facebook-csoport: Metaldetector.hu
- Új, 36x28 cm-es keresőfej a Cobra és Cobra XT fémkeresőkhöz
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

Melyik a jobb kereső?

Fémkereséshez való eszközök
Tomb Raider
Lengető
Lengető
Status: Offline

Re: Melyik a jobb kereső?

Hozzászólás Szerző: Tomb Raider » 2025. január 11., szombat 14:12

Charlie Firpo írta:
2025. január 9., csütörtök 10:44
Cumulus írta:
2025. január 8., szerda 18:02
Tomb Raider írta:
2025. január 8., szerda 12:57
A Minelab Explorer XS-ről vélemény? Kezdő gépnek jó? Nem túl bonyolult egy kezdőnek? Viszonylag olcsón kínálnak egyet ami jó állapotú és tudom, hogy régen az egy csúcsgép volt. Viszont "discontinued", nem gyártják már és az akkuja nem az igazi, de elemről teljesen jól megy. Vagy helyette inkább egy újabb, de kezdő szintű gép jobb lenne? Nokta, Garrett sokak szerint "dióverő" és anyagilag is korlátozva vagyok.
Ez miatt is tetszik a gép:
"Azt pedig ne felejtsük már el, hogy a sokat fikázott minelab gépek, a mai napig a legmegbízhatóbbak és a legtartósabbak közé tartoznak, az explorer széria lassan 2 évtizede, a mai napig megállja a helyét minden terepen, csak a lassúsága és a súlya miatt lett mára elavult."

Még ezek is tetszenének, de a Delta kap jót és rosszat is, a Cobra meg használtan is drága:
"A cobra az a gép egyedül, amiben soha nem csalódtam, az egyszerűsége és a mélysége is lenyűgöző, szerintem rómára, hadira azóta sincs jobb gép ennyiért, de még drágábban sem. A delta pedig egy erősen középszerű, és ormótlan szerkezet, a haverral, kétszer örültünk neki, mikor megvettük, meg mikor sikerült eladni"
Expi és a Cobra is jó kezdőknek. Azt vedd figyelembe, hogy az Expire nincs szervíz de Cobrára van.
Szerintem is jó mindkét gép. Ha úgy akarsz menni, hogy már kezdőként is elsősorban jó jeleket ásol, de nem mélyről, akkor Expi. Ha mélységet is, akkor Cobra.
Nagyon igaz az idézet, jó okkal választottam én is másodszorra is Cobrát. Számíts plusz költségre is, mert Expinél vagy az akkutartót újíttatod fel, vagy az elemekre költesz annál sokkal többet. Elemtartót annál azért jó használni, hogy amikor az akksi lemerül, legyen tartalék és ne kelljen hazamenni. Akkucsere egy használt Cobránál ugyanúgy benne van a pakliban, de ahhoz olcsó.
Köszönöm!

Válasz küldése Előző témaKövetkező téma