Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

Melyik a jobb kereső?

Fémkereséshez való eszközök
vivid12
Százados
Százados
Status: Offline

Re: Melyik a jobb kereső?

Hozzászólás Szerző: vivid12 » 2024. január 17., szerda 6:19

és mi van azokkkal a kézben fogott antennás távirányítókkal amiket megpörgetnek és a 2kmre lévő sárga érmét kiszedi a 3tonnás kavics alól... faszság tudom de láttam egy pár "komoly" bolt kínálatán.. valamennyire csak működhet .. max az időt mutatja de akkor is .. mert nem hiszem hogy leégetnék magukat a boltok.. mert ha eladnának valami szart közel 1 milláért és még nem is működik akkor elég sok vásárlótól elesnének nem?

toni
Százados
Százados

Hozzászólás Szerző: toni » 2024. január 17., szerda 10:25

vivid12 írta:
2024. január 17., szerda 6:19
és mi van azokkkal a kézben fogott antennás távirányítókkal amiket megpörgetnek és a 2kmre lévő sárga érmét kiszedi a 3tonnás kavics alól... faszság tudom de láttam egy pár "komoly" bolt kínálatán.. valamennyire csak működhet .. max az időt mutatja de akkor is .. mert nem hiszem hogy leégetnék magukat a boltok.. mert ha eladnának valami szart közel 1 milláért és még nem is működik akkor elég sok vásárlótól elesnének nem?
és te úgy gondolod,ha működnének nem tudnák legyártani pl. a Garrett,Minelab,Nexus,XP, Lorenz,Fisher stb. Vagy nem spekulálna vele a Feri Is? Eszükbe sa van. Szeriózis gyártók ilyesmivel nem nézetik le magukat. Nem működnek! Volt nálam egy drága!!"szép külvilági". SEMMI.
Nem nézem le,hogy vizet lehet találni,de víz mindenütt van. A víz keresés se olyan biztos.

Arch Stanton
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Arch Stanton » 2024. január 20., szombat 1:32

toni írta:
2024. január 17., szerda 10:25
vivid12 írta:
és te úgy gondolod,ha működnének nem tudnák legyártani pl. a Garrett,Minelab,Nexus,XP, Lorenz,Fisher stb. Vagy nem spekulálna vele a Feri Is? Eszükbe sa van. Szeriózis gyártók ilyesmivel nem nézetik le magukat. Nem működnek! Volt nálam egy drága!!"szép külvilági". SEMMI.
Nem nézem le,hogy vizet lehet találni,de víz mindenütt van. A víz keresés se olyan biztos.
Ez úgy van, ha megveszel vmi sz@rt sokért, mit tudsz csinálni? Láttam már ilyet, az ember kétmillás gépet vett, török mélykeresőt, nagyra volt vele míg meg nem látta, h a mi "mezei" gépeink is jobbak mélykeresésben. Akkor is azt mondta, h akkor vmit biztos ő nem jól állít be. Aha. Mi se tudtuk a használati alapján jobban beállítani, de mit mondjon? H balek volt? Talált vele, mert működött, de annyi pénzért többet is vehetett volna jobbat. Eladta aztán.

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. január 21., vasárnap 9:43

Arch Stanton írta:
2024. január 20., szombat 1:32
toni írta:
2024. január 17., szerda 10:25
vivid12 írta:
Ez úgy van, ha megveszel vmi sz@rt sokért, mit tudsz csinálni? Láttam már ilyet, az ember kétmillás gépet vett, török mélykeresőt, nagyra volt vele míg meg nem látta, h a mi "mezei" gépeink is jobbak mélykeresésben. Akkor is azt mondta, h akkor vmit biztos ő nem jól állít be. Aha. Mi se tudtuk a használati alapján jobban beállítani, de mit mondjon? H balek volt? Talált vele, mert működött, de annyi pénzért többet is vehetett volna jobbat. Eladta aztán.
Pont nemrég beszélgettünk ilyenekről, talán pont ugyanaz a típus volt. Hatalmas keresőfejek, masszív nyél, nyakba akasztható doboz látványos színes kijelzővel, amin aranyeső videó megy bekapcsolásnál. Török gyártmány. Egyszer hoztak hozzám ilyet, és a legegyszerűbb fémkeresőm, a Silver Star a 20 cm-es keresőfejjel 70 centiről jelezte azt, amit a mélykereső 65-ről. Nagyon hasonlóan működött a két műszer, tulajdonképpen ugyanaz a non-motion megoldás volt. A régebbi Silver Staron még volt egy mutatós műszer és a mélykeresőn is tulajdonképpen ugyanaz volt a kijelző funkciója, ami a filléres alapműszeré, csak színes grafikával látványosan megcsinálva. Ez nem kamugép, csak egy hagyományos közepes gép nagy keresőfejekkel és igen látványos kivitelben, amit így kb. 30-szor drágábban lehetett eladni. Igen tanulságos volt.

Nagy szerepe van az önbecsapásnak is: ha valami drága, high-tech kinézetű, sokat ígér a gyártó, akkor mindig van rá vevő. Mint pl. az a "18 méter mélységig érzékelő földradar", amihez engem kértek fel szakértőnek, hogy megvegyék-e használtan is sok millióért. Semmilyen teszten nem ment át, nem javasoltam, de leugattak és mégis megvették, mert annyira szép képeket csinált. És még hónapokig meg voltak róla győződve, hogy a gép jó, csak rendesen meg kell tanulni a használatát. A "megbízható német gyártó" honlapján még olyan kép is fenn volt, amin egy királysírnak még a lépcsői is látszottak a föld alatt, úgyhogy már csak azért jónak kellett lennie. :D Török kamugép volt, egy gyenge minőségű magnetométer, amibe még egy, a radarok frekvenciáján működő oszcillátort is építettek, ami valójában semmit se csinált, csak megtévesztésből volt ott.

Láttam olyan "röntgenképeket", amelyeken a sziklák mögé, sőt, akár több méter mélyre temetett emberek is jól kivehetően látszottak. Ezt egy sokmiliós kamugép produkálta, "egy professzor titkos találmánya", ami valójában egy pár ezer forintból kihozható trükkös mikroszkóp volt és a sziklák felszínét felnagyítva ábrázolta infravörös spektrumban. A fura képekbe aztán megfelelő fantáziával bármit bele lehetett látni.

Az ún. lengyel pálca és a villás bot régóta ismert, amelyek az ember izomtónusainak változásait teszik láthatóvá és főleg vízerek keresésére használják őket. Természetesen ezek a filléres eszközök is elláthatók mindenféle hig-tech kinézettel is és úgy mindjárt sok pénzért lehet őket eladni.

Van egy olyan megoldás, ami a levegő ionizációját érzékeli egy előrenyúló fémrúdon. Ez állítólag ércek közelében megváltozik és azt hiszik, hogy minél drágább és jobban kinéző a készülék, annál biztosabban fog rámutatni az elásott kincsekre és az aranylelőhelyekre. Időnként megkeresnek ezzel már évtizedek óta, de még sose láttam ebből használhatót.

www.metaldetector.hu

Timber
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: Timber » 2024. január 23., kedd 1:33

vivid12 írta:
Facén pont árulnak egyet a Fémdetektorosok csopiban. Itt a lehetőség a kipróbálásra. Most legalább megtudjuk, mit tud! Ha valóban kisugarazza nekünk a sárgát ahogy az ábra bizonyítja, akkor eldobjuk a fémkeresőket és királyság! És ha még be is volna kapcsolva, akkor hogy sugarazna! :D

Mindenre is jó! Nem csak fémre, de még drágakőre, pl. gyémántra, smaragdra, rubinra is! Még azt is tudja, hogy drága-e a kő vagy csak egy kavics! :D

[Accurate Located] Detectors can identify specific types of metals through frequency modifiers, pinpoint exactly where objects are buried and locate, have long range search systems and precise location detection systems.
[Wide Application] In addition to military applications, detectors are also widely used in security inspections, archaeological treasure exploration, and prospecting.
[Detectable Variety] The detector can detect gold, silver, copper, conventional precious metals, and gemstones, such as diamond, emerald, ruby, etc.

Kép

Kép

vivid12
Százados
Százados

Hozzászólás Szerző: vivid12 » 2024. január 23., kedd 6:33

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vivid12 2024. január 23., kedd 9:36-kor.

Útkaparó
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Útkaparó » 2024. január 23., kedd 9:28

Gold, Silver, Diamond, Copper :D
Gondolom, melyik led gyullad ki, a színe alapján tudod melyik? :D És a kördiagram oda van ragasztva az oldalára, nehogy elfelejtsed. És van egy kijelző ami nem mutat semmit. Legalább bekapcsolhatták volna. Biztos kiírja még az aranypénz korát és pontos nevét is. :D Vagy csak úgy ott van vakításnak. :mrgreen:
Az biztos, hogy most már eldobhatjuk ezeket a vacak fémkeresőket. Még egy darab rubintot se mutatott ki soha, gyémántról nem is beszélve. :mrgreen:

Bobbácsi
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: Bobbácsi » 2024. február 7., szerda 15:30

Útkaparó írta:
2024. január 23., kedd 9:28
Gondolom, melyik led gyullad ki, a színe alapján tudod melyik? :D És a kördiagram oda van ragasztva az oldalára, nehogy elfelejtsed. És van egy kijelző ami nem mutat semmit. Legalább bekapcsolhatták volna. Biztos kiírja még az aranypénz korát és pontos nevét is. :D Vagy csak úgy ott van vakításnak. :mrgreen:
Az biztos, hogy most már eldobhatjuk ezeket a vacak fémkeresőket. Még egy darab rubintot se mutatott ki soha, gyémántról nem is beszélve. :mrgreen:
Ejnye már!!!!! Milyen hozzáállás ez? 😂😂😂
A pudingot is kóstolás után véleményezed. 😂
És mennyien vehetik ezt meg??? Pff.....

Goldfinger
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Goldfinger » 2024. február 16., péntek 17:13

T.Csaba írta:
2023. március 3., péntek 11:25
Krobi írta:
2023. február 26., vasárnap 9:57
Sziasztok! Valaki hasonlított már össze Minelab E-Trac-ot, vagy Safarit egy Magnummal? Kíváncsi lennék a véleményére! Köszi
Kedvencem a témában. :D Ha nem világos ebből, az Equinox az újabb E-Track, és nagy a különbség a Magnum javára. :-h

newage írta: ↑
2019. október 17., csütörtök 7:07
equinox 800 eladó 205eft-

én csak hirdetem
Magnumosoknak nem ajánlom.. nagyon nagy visszalépés lenne.

Üdv!
Érdekelne, hogy miben lenne visszalépés? Mi az amiben az Equinox gyengébb a Magnumnál?

semmi lényeges dolog :
CSAK szelektálás meg mélység kis apróságok :D

főleg KK-s helyen
viewtopic.php?f=2&t=5&p=20259&hilit=equ ... eft#p20254
Az Explorereknél jobb a ETrac, annál jobb a CTX3300, annál jobb az Equinox. Magnum veri mindegyiket. Pàr napja írtam másik témába. Mindhez volt szerencsém.

Goldfinger
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Goldfinger » 2024. február 16., péntek 17:19

Bobbácsi írta:
2024. február 7., szerda 15:30
Útkaparó írta:
2024. január 23., kedd 9:28
Ejnye már!!!!! Milyen hozzáállás ez? 😂😂😂
A pudingot is kóstolás után véleményezed. 😂
És mennyien vehetik ezt meg??? Pff.....
A korábbi linken van számos ilyen long range locator system 2400-15490 dollár áron. Olyanokat vagy hasonlót használt már valaki? 99,99 százalék, hogy kamu, de mi a helyzet ha valamelyik mégis jó valamire? Kutyadobáláson kívül. :))@

https://orientdetectors.com/product-cat ... s-systems/

Polaris
Százados
Százados

Hozzászólás Szerző: Polaris » 2024. február 20., kedd 18:36

Temu. Fémkereső témára keresve találtam. Soul Hunter, Sárkány fantázia neveken.
Kép

Kép

Útkaparó
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Útkaparó » 2024. február 22., csütörtök 11:33

Polaris írta:
2024. február 20., kedd 18:36
Kép

Kép
Folist milyen mélyen látja? :lol:

Charmeur
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: Charmeur » 2024. február 25., vasárnap 11:53

Alin is lehet ilyet rendelni. A kijelző célja is világos, mert videó is van ezúttal hozzá, azon látszik, mit csinál. Azt mutatja, amit az elején lévő kamera vesz. :D
Kép

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. február 27., kedd 23:20

A Geotech honlapon van egy 25 000 dolláros díj kitűzve annak, aki egy ilyen, tesztelhetően, kipróbálhatóan működő Long Range Locatort képes bemutatni, amiről itt szó van több hozzászólásban. Aki ezt felajánlotta, több ilyet is megvizsgált és szerinte nonszensz ez az egész, míg ezekkel szemben a fémkeresőgyártók termékei 100%-ban reagálnak a fémekre. Szóval, akinek van ilyen és tudja demonstrálni az ott felsorolt tesztekkel a készülék tudását, az felmarkolhat 25 000 dollárt. ;-)
A dowsing, vagyis varázsvesszős kutatás kategóriájába tartoznak ezek a szöveg szerint - és szerintem is. Viszont én ismerek olyat személyesen, aki eredményesen használ ilyen eszközt, ami egyszerű, filléres lengyelbot - de természetesen nem az eszközben van a lelőhely megtalálásának képessége, hanem őbenne. Egyébként MAGNUM fémkeresőt is használ, tehát azért kell ehhez a modern technika is. ;-)
Elég sokszor megkerestek ezekkel a "lokátorokkal" engem is. Annak, hogy az ilyeneket mindig el lehet adni jó pénzért és hogy a vevő többnyire saját magát csapja be, megvan a pszichológiai háttere. Pár dolgot írtam ide a kamugépekről nemrégiben én is.

"I have long been skeptical of LRLs, since I opened one up and found it was pure nonsense. I have since obtained quite a few LRLs, and found the same consistent nonsense in each one, and have written a number of reports detailing what I've found. Dowsing-rod-salesman Bob Fitzgerald once challenged me to "put your money where your mouth is," and so I have. If I offered a challenge to metal detector manufacturers to prove that their devices can really detect metal, they would score 100%, and my money would already be long gone. Let's see if any LRL manufacturers really believe in their products, or if they're just wallet mining. "

"The Challenge
I am offering a $25,000 reward to any manufacturer of a "long-range locator" device if they can simply demonstrate that it really works. I am also extending this offer to anyone else, with slight restrictions."

https://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/ ... reward.dat

www.metaldetector.hu

vivid12
Százados
Százados

Hozzászólás Szerző: vivid12 » 2024. február 28., szerda 10:54

Polaris írta:
Kép

Kép
érdekelt ezeknek a varázsvesszőknek, hogy hogyan lehet vízet találni velük, és én pont pár hete botoltam bele egy cikkbe amibe azt taglalták, hogy ezekkel érceket is lehet találni,

volt a még az 1900as évek elején-közepén egy fickó aki annyira megtudta tanulni(az egyik egyetemi professzorától) ezeknek a használatát, hogy az ő szava hihetőségére nyitottak bányákat 100% os sikerrel.. pl: aranybányát
sétálgatott le-fel és szinte centire pontosan megtudta mondani hol milyen fém van..

ott is az volt a lényeg , hogy bárki meg tanulhatja ezeknek a használatát, de vannak emberek akinél sokkal jobban működnek a pálcák, egyszerűen képesek olyan szinten ráhangolódni, ami javít az eszköz hatásfokán

Dexter
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Dexter » 2024. március 1., péntek 14:00

Ez se rossz! 50 méter mélyre lát és 3000 méteres hatótávú. Long Range Locator ez is. Abu Dhabiból lehet megrendelni. Ez lehet a magyarázat rá, honnan az a sok arany ott Dubaiban és az egész emírségben. :lol:
Kép

Korben Dallas
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Korben Dallas » 2024. március 5., kedd 10:41

Újabb gyöngyszem! És a török eladó még meg is van sértődve, hogy kiröhögik. Itt is rá van írva gyengébbek kedvéért nagy betűkkel, hogy SILVER, GOLD és MAGNETIC. Én azért bronzot is szeretek találni... :lol:
Screenshot20240305h78kd_copy_600x498.jpg
Screenshot20240305h78kd_copy_600x498.jpg (89.2 KiB) Megtekintve 3034 alkalommal
Screenshot20240305io9036bcopy_600x334.jpg
Screenshot20240305io9036bcopy_600x334.jpg (63.39 KiB) Megtekintve 3034 alkalommal

Polaris
Százados
Százados

Hozzászólás Szerző: Polaris » 2024. március 19., kedd 21:37

vivid12 írta:
2024. február 28., szerda 10:54
Polaris írta:
Kép

Kép
érdekelt ezeknek a varázsvesszőknek, hogy hogyan lehet vízet találni velük, és én pont pár hete botoltam bele egy cikkbe amibe azt taglalták, hogy ezekkel érceket is lehet találni,

volt a még az 1900as évek elején-közepén egy fickó aki annyira megtudta tanulni(az egyik egyetemi professzorától) ezeknek a használatát, hogy az ő szava hihetőségére nyitottak bányákat 100% os sikerrel.. pl: aranybányát
sétálgatott le-fel és szinte centire pontosan megtudta mondani hol milyen fém van..

ott is az volt a lényeg , hogy bárki meg tanulhatja ezeknek a használatát, de vannak emberek akinél sokkal jobban működnek a pálcák, egyszerűen képesek olyan szinten ráhangolódni, ami javít az eszköz hatásfokán
Vannak különleges képességű emberek. De nekünk, átlagosoknak kell a gép. Mondjuk aki ilyen pálcával fémet talál, aranykincset, bányát, depót, vagy egy-egy pénzt, annak gratula!

Führer
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Führer » 2024. április 2., kedd 12:59

Sziasztok
Mi a velemenyetek errol a két keresorol?
Mélység, gyorsaság, megbizhatóság, stb (főleg rómára illetve kis kk-ra)?
Jelenleg mindkettő 100 alatt van.
Mindenképp új gépben gondolkodom és nem igazán szeretnék egyenlőre többet bele invesztálni.
Esetleg ebben az árban valami más?

Pro es kontra...

Minelab X-TERRA 705
Nokta Simplex LITE
Koszonom

norman
Tábornok
Tábornok

Hozzászólás Szerző: norman » 2024. április 2., kedd 14:16

Führer írta:
2024. április 2., kedd 12:59
Sziasztok
Mindenképp új gépben gondolkodom és nem igazán szeretnék egyenlőre többet bele invesztálni.

Pro es kontra...

Minelab X-TERRA 705
Nokta Simplex LITE
Koszonom
Szia. Kb ugyanaz. Amit viszont hallottam /persze kizárt😉/ hogy a Simplex az azt hiszem a 30 cm es fehér fejjel nagyon jó. Egyszerűbb és jobb mint a Legend.

:?:

Führer
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Führer » 2024. április 2., kedd 15:17

norman írta:
2024. április 2., kedd 14:16
Führer írta:
2024. április 2., kedd 12:59
Sziasztok

Pro es kontra...

Minelab X-TERRA 705
Nokta Simplex LITE
Koszonom
Szia. Kb ugyanaz. Amit viszont hallottam /persze kizárt😉/ hogy a Simplex az azt hiszem a 30 cm es fehér fejjel nagyon jó. Egyszerűbb és jobb mint a Legend.
Köszi

Charmeur
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: Charmeur » 2024. április 22., hétfő 23:14

Cobra metal detector
40m mélység 2500m hatótáv, legújabb német technológiás aranykereső csak 6500 dollárért. A hülyének is megéri. :lol: :lol: :lol:
Nem is értem, mit keres a kezemben egy magyar Cobra. :lol: :lol: :lol:
Kép

Archer
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Archer » 2024. április 23., kedd 13:32

Charmeur írta:
2024. április 22., hétfő 23:14
Cobra metal detector
40m mélység 2500m hatótáv, legújabb német technológiás aranykereső csak 6500 dollárért. A hülyének is megéri. :lol: :lol: :lol:
Nem is értem, mit keres a kezemben egy magyar Cobra. :lol: :lol: :lol:
Kép
Nem ismerek senki olyat, aki ilyennel keres fémet vagy mást, de nem is olvastam sem itt, sem máshol, hogy ilyenekkel találnának. Közben a normál detektorokkal annál többet találnak. Aki meri, persze, megírni.

Feri
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Feri » 2024. április 26., péntek 16:45

Most nálam is volt ilyen Long Range Locator, vagy Metal Locator készülék, AKS típusú, amit megnézhettem közelről. Nagyon kíváncsi voltam már, mert sokszor megkerestek a témában. Bár korábban sem hittem, hogy ez bármit is kijelez, most már tudom is. ;-)
Abból, hogy a "Copper", a "Silver" és a "Gold" mellett "Diam", vagyis gyémánt felirat is van rajta, és hogy ez is több kilométerre lát és több tíz méter mélységet tud, már tudni lehet, hogy miről van szó.
Egy övre akasztható dobozból áll, amin a fenti négyféle céltárgynak megfelelő négy gomb egyikét kell megnyomni, és egy kézben fogható szerkezetből, amin a megnyomott gombnak megfelelő feliratú LED világít. Kb. ennyi az elektronikai rész, ami mást nem is csinál. Szétszedni természetesen tilos "biztonsági okokból" - vagyis nehogy a fémeket és a gyémántot érzékelő elektronika hiányát észlelje valaki. :D A LED-ek és a távvezérlőjük az elektronika. ;-) Természetesen nem reagál a fémekre, "Copper" állásban semmit se csinál réz közelítésére, és csak ütődésre kezd csipogni.

A szerkezet ténylegesen úgy működik, és ez rögtön nyilvánvaló is amint kézbe veszi az ember, hogy a fogantyúban golyóscsapágy van és ezért a felső rész szabadon forog. Vagyis ha közel vízszintesen tartjuk, akkor a kar izomtónusának kisebb változásait is jól láthatjuk a felső rúd elfordulása révén, mivel annak a súlypontja a fogantyú előtt van. Ennyi. Az elektronika csak vakításnak van benne. Ez az ún. lengyel pálca, ami fillérekből előállítható házilag is, és megvehető néhány ezer forintért akár a Temun is, ahogy korábban írtátok. Vagy sok százezer vagy millió forintért is kapható sokféle látványos kamugép formában. ;-)
Természetesen aki képes az egyszerű lengyel pálcával megtalálni a földben lévő vízereket, érceket és tárgyakat, az ezzel képes lesz rá, csakhogy ahhoz LED-ekre, gombokra, távvezérlőre nincs szükség...
20240426_140928_copy_800x600.jpg
20240426_140928_copy_800x600.jpg (88.6 KiB) Megtekintve 2330 alkalommal
20240426_140952_copy_800x600.jpg
20240426_140952_copy_800x600.jpg (105.89 KiB) Megtekintve 2330 alkalommal

www.metaldetector.hu

Timber
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: Timber » 2024. április 27., szombat 13:58

Neked is ilyet kellene gyártani. Gondolom egyszerűbb mint igazi fémkeresőt. ;-)

Útkaparó
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Útkaparó » 2024. május 1., szerda 10:51

Timber írta:
2024. április 27., szombat 13:58
Inkább ne! :pray:

Korben Dallas
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Korben Dallas » 2024. június 1., szombat 17:52

Van egy ilyen csodaizé eladó a FB -on. Ez csak 40000 Ft. Mégse több milla. :lol:
Kép

András76
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: András76 » 2024. június 3., hétfő 17:17

Korben Dallas írta:
2024. június 1., szombat 17:52
Van egy ilyen csodaizé eladó a FB -on. Ez csak 40000 Ft. Mégse több milla. :lol:
Kép
Hány éves vagy, hogy még hiszel a mesébe !

Korben Dallas
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Korben Dallas » 2024. június 3., hétfő 18:03

András76 írta:
2024. június 3., hétfő 17:17
Korben Dallas írta:
Kép
:lol: Ha ezt megveszed, bux 40 000-t. Ha a 6500 dolcsist veszed meg, az 2 321 434,55 Ft. Ugyanazt tudja a negyvenezres. Tehát spóroltam neked 2 281 434,55 Ft-ot. :lol: Tiszta nyereség!

Korben Dallas
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Korben Dallas » 2024. június 3., hétfő 18:40

Útkaparó írta:
2024. május 1., szerda 10:51
Timber írta:
2024. április 27., szombat 13:58
Inkább ne! :pray:
Azt! :lol: Vagy olyan gépet, mint az Ötödik Elemben (Korben Dallas, világjegy! :lol: ) van. A sminkelő gép. Vagy műköröm gép. Bomba üzlet volna, a nő belenéz és egy nyomtató fej ráfesti a sminkelést. Vagy a körmét csinálja meg. Fémkeresőből mennyi kell? Ebből több millió elkelne csak Magyarországon. ;-) Közben párom a háttérben "úgy" néz. Gondolom mert a körmös és fodrász olyan a nőknek, mint nekünk a sörözés a haverokkal. :lol:
"Az Ötödik elem egyik jelenetében Leeloo egy speciális szem-sminkelő dobozt használ. Azt azonban valószínűleg kevesen vették észre, hogy a készüléket a Chanel cég készítette. Kár, hogy a valóságban még nem találtak fel ilyesmit."

Kép

KincskeresőKisködmön
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: KincskeresőKisködmön » 2024. június 8., szombat 22:06

Korben Dallas írta:
2024. június 3., hétfő 18:03
András76 írta:
2024. június 3., hétfő 17:17
Korben Dallas írta:
Kép
:lol: Ha ezt megveszed, bux 40 000-t. Ha a 6500 dolcsist veszed meg, az 2 321 434,55 Ft. Ugyanazt tudja a negyvenezres. Tehát spóroltam neked 2 281 434,55 Ft-ot. :lol: Tiszta nyereség!
Nézegettem ezeket a dolgokat én is, de hamar levettem, hogy nem valós. Elsősorban innen vettem az információkat, de máshol is szóba hozzák és nem jók a vélemények. Videót pedig akármiről lehet csinálni. Olyan kamu videók vannak! :lol: Komolyan elhiszi valaki, hogy kimegy a fószer szűz területre azért hogy bekapcsolt kamerával fémkeresőzzön és pont akkor pont ott véletlenül egy értékes ritka pénzt talál vagy korsó elásott kincset? Legjobb az itt linkelt karácsony előtti (dec. 14.) videó amiben dúsgazdag leszel ha megveszed a kínai biztonsági keresőt mert azzal falban, földben is mindenhol aranyat találsz. Legjobban a kerti mulcsból kiszedett aranyrúdon röhögtem. :lol: Tényleg szoktak aranyrudakat is keverni a mulcsba? :lol:

Goldfinger
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Goldfinger » 2024. július 6., szombat 11:48

Újabb csoda! Dögvadászoknak! :))
6672d794598cb.png
6672d794598cb.png (875.61 KiB) Megtekintve 1405 alkalommal

Darwin
Százados
Százados