Kép
Hírek:
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
-A fórum levelezőrendszere újra működik. :-) Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele a továbbiakban titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Megváltozott a fórumba való regisztráció módja.
A továbbiakban már nem kell a regisztrációs e-mail, mivel kiderült, hogy ezt sokszor nem küldte el a fórum motorja. Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

Melyik a jobb kereső?

Fémkereséshez való eszközök
Timber
Őrnagy
Őrnagy
Status: Offline

Re: Melyik a jobb kereső?

Hozzászólás Szerző: Timber » 2023. február 27., hétfő 17:25

Krobi írta:
2023. február 26., vasárnap 9:57
Sziasztok! Valaki hasonlított már össze Minelab E-Trac-ot, vagy Safarit egy Magnummal? Kíváncsi lennék a véleményére! Köszi
Szerintem is Magnum, határozottan jobb.

norman
Tábornok
Tábornok

Hozzászólás Szerző: norman » 2023. február 28., kedd 8:29

Timber írta:
2023. február 27., hétfő 17:25
Krobi írta:
Sziasztok! Valaki hasonlított már össze Minelab E-Trac-ot, vagy Safarit egy Magnummal? Kíváncsi lennék a véleményére! Köszi
Szerintem próbáld ki ha lehet. Jó a Magnum ha "tisztességes, világos" oldalon álló keresős vagy. Aki csak heti 5x megy ki.......
Amenyiben az űldözött fajta lennél aki két hétben egyszer kimegy kicsit, és örűl egy két kósza érmének, akkor nem érdemes a Magnum. Kell kb egy év mire minden klappol vele. Nekem is volt. Össze vissza falsolt. A jel nem ott van ahol a cucc. Nyúlik a hang stb stb.
Persze én voltam türelmetlen de max 20 cm en hozta erdei fekete talajban a 20 Ft ost......
Kinek mi.

:?:

Útkaparó
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Útkaparó » 2023. február 28., kedd 11:31

norman írta:
2023. február 28., kedd 8:29
Timber írta:
2023. február 27., hétfő 17:25
Krobi írta:
Szerintem próbáld ki ha lehet. Jó a Magnum ha "tisztességes, világos" oldalon álló keresős vagy. Aki csak heti 5x megy ki.......
Amenyiben az űldözött fajta lennél aki két hétben egyszer kimegy kicsit, és örűl egy két kósza érmének, akkor nem érdemes a Magnum. Kell kb egy év mire minden klappol vele. Nekem is volt. Össze vissza falsolt. A jel nem ott van ahol a cucc. Nyúlik a hang stb stb.
Persze én voltam türelmetlen de max 20 cm en hozta erdei fekete talajban a 20 Ft ost......
Kinek mi.
Akkor ennél még a közkedvelt kis sárga is jobb, nem? :) SEF fej és máris bobcattel áshatsz. :) Kell valmennyi idő és gyykorlás hogy az összes beállítást jól tudjuk használni de akkor nekem egy teljesen más Magnumom van mert az a legalapabb alapban se bír elhagyni egy ilyen húszast. Semmi extra, háromszor a menü gomb, negyven érzékenység oszt jóvan. :)
Az e-Trac jó gép, a Explorer és a Magnum közt van tudásban. A Safari az egy egyszerűbb beállítású butított valami.

tc311
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: tc311 » 2023. február 28., kedd 20:45

Sziasztok. Szerintem a magnum nem "falsol", csak túl sokmindent érzékel. Hogy nem pontos a közepe, van benne valami. A "nyúlik a hang"-ot nem értem. De ha rászánod az időt, szerintem a legjobb.

tc311
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: tc311 » 2023. február 28., kedd 20:47

tc311 írta:
2023. február 28., kedd 20:45
Sziasztok. Szerintem a magnum nem "falsol", csak túl sokmindent érzékel. Hogy nem pontos a közepe, van benne valami. A "nyúlik a hang"-ot nem értem. De ha rászánod az időt, szerintem a legjobb. Ha egyszerű és jó gépet szeretnél, próbáld ki a simplexet.

Koppány
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: Koppány » 2023. március 1., szerda 12:42

Az analóg technikát jobban bírom, most inkább az új Cobrára szavazok, de ha veszek valaha digi gépet, az Magnum lesz. Volt kezemben és nagyon jó, csak a beállítást kellett előbb megcsinálni a gazdájának, mert az nekem kínai.

T.Csaba
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: T.Csaba » 2023. március 3., péntek 11:25

Krobi írta:
Kedvencem a témában. :D Ha nem világos ebből, az Equinox az újabb E-Track, és nagy a különbség a Magnum javára. :-h

newage írta: ↑
2019. október 17., csütörtök 7:07
equinox 800 eladó 205eft-

én csak hirdetem
Magnumosoknak nem ajánlom.. nagyon nagy visszalépés lenne.

Üdv!
Érdekelne, hogy miben lenne visszalépés? Mi az amiben az Equinox gyengébb a Magnumnál?

semmi lényeges dolog :
CSAK szelektálás meg mélység kis apróságok :D

főleg KK-s helyen
viewtopic.php?f=2&t=5&p=20259&hilit=equ ... eft#p20254

Hadrianus
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Hadrianus » 2023. július 6., csütörtök 12:28

Hadizásra szerintetek melyik kereső vált be legjobban?

Dexter
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: Dexter » 2023. július 7., péntek 17:29

Hadrianus írta:
2023. július 6., csütörtök 12:28
Nekem új Cobra XT gépem van, az biztos nagyon jó,mert igen nagy mélységet tud. Nem sokat voltam még árkozni, de egész mélyről is veszek ki dolgokat. Rákerestem itt a fórum keresőjében a hadizni szóra és szinte mindenhol a Cobrát ajánlják. A Cobra XT pedig még jobb.

Timber
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: Timber » 2023. július 10., hétfő 12:11

Dexter írta:
2023. július 7., péntek 17:29
Hadrianus írta:
Nekem új Cobra XT gépem van, az biztos nagyon jó,mert igen nagy mélységet tud. Nem sokat voltam még árkozni, de egész mélyről is veszek ki dolgokat. Rákerestem itt a fórum keresőjében a hadizni szóra és szinte mindenhol a Cobrát ajánlják. A Cobra XT pedig még jobb.
Cobra szerintem is. Roncsosok között nagyon népszerű és én is azt szoktam ha lövészárok van mert ott kell a mélység. Mélykeresőket is megver. A Cobrás csoportba írtam is. Ugyanere a kérdésre a Facén is teszik be a Cobrások a mély gödrös, ásós képeket.

Charlie Firpo
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Charlie Firpo » 2023. július 15., szombat 8:44

Timber írta:
2023. július 10., hétfő 12:11
Dexter írta:
Hadrianus írta:
Cobra szerintem is. Roncsosok között nagyon népszerű és én is azt szoktam ha lövészárok van mert ott kell a mélység. Mélykeresőket is megver. A Cobrás csoportba írtam is. Ugyanere a kérdésre a Facén is teszik be a Cobrások a mély gödrös, ásós képeket.
Szerintem is Cobra. Csakis!

Hadrianus
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Hadrianus » 2023. július 23., vasárnap 13:45

Charlie Firpo írta:
2023. július 15., szombat 8:44
Timber írta:
2023. július 10., hétfő 12:11
Dexter írta:
Hadrianus írta:
Szerintem is Cobra. Csakis!
Köszi szépen! Legkésőbb ősszel az lesz!

csakmester
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: csakmester » 2023. július 23., vasárnap 18:55

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csakmester 2023. augusztus 22., kedd 16:33-kor.

Kokó
Lengető
Lengető

Hozzászólás Szerző: Kokó » 2023. augusztus 13., vasárnap 20:09

Ezekről a sokezer euróba kerülő csoda ketyerékről tud valaki mondani valamit? Semmi érdemi adatot nem találtam. Létezik, hogy 40 méter mélyen megtalál fém dolgokat? Mert most az előbb rendeltem egy otthon összerakható játék fémkeresőt ami jó ha 3 centiről meglel egy arany gyűrűt. :lol: Valaki nálunk elveszítette és még nem lett meg, talán a földbe taposták és onnan az ötlet. A fiamnak nagyon tetszik az ötlet hogy azzal majd ő megtalálja. Egy profi kézi készülék az összeszedett információim szerint olyan 10-30 centiméter mélyről legfeljebb, itt meg 40 méterről van szó és az több mint 100x annyi mélység. Ez létezik?
https://orientdetectors.com/product/gold_vision/
https://orientdetectors.com/product-cat ... s-systems/
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kokó 2023. augusztus 13., vasárnap 23:01-kor.

zeus
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: zeus » 2023. augusztus 13., vasárnap 20:24

Miért nem hiszel az ufók-ban ott már innét a föld túl oldaláról is látják az érmét.

Polaris
Hadnagy
Hadnagy

Hozzászólás Szerző: Polaris » 2023. augusztus 13., vasárnap 21:35

zeus írta:
2023. augusztus 13., vasárnap 20:24
Miért nem hiszel az ufók-ban ott már innét a föld túl oldaláról is látják az érmét.
Sok éve tolom, de ilyet eddig egy gépes ismerősnél se láttam és nem is beszéltem olyannal aki használná vagy élőben látta volna mit tud.
De ha van ilyen kolléga, szóljon mert engem is érdekel!
Bűzlik hogy kamu gép, mert ha működne mindenki ezt használná. Egy ilyesmi volt eladó régebben ebben a fórumban úgy rémlik. A 40 méterrel az is baj, hogy ha azt mutatja, hogy ott van valami, mit tudsz kezdeni? Bányászokat hívsz és liftet építetsz? Nem tudhatod, ott van-e valami valóban.Már 2 métert is komoly meló megásni. ;-)

Cumulus
Tizedes
Tizedes

Hozzászólás Szerző: Cumulus » 2023. augusztus 14., hétfő 19:17

Kokó írta:
2023. augusztus 13., vasárnap 20:09
Ezekről a sokezer euróba kerülő csoda ketyerékről tud valaki mondani valamit? Semmi érdemi adatot nem találtam. Létezik, hogy 40 méter mélyen megtalál fém dolgokat? Mert most az előbb rendeltem egy otthon összerakható játék fémkeresőt ami jó ha 3 centiről meglel egy arany gyűrűt. :lol: Valaki nálunk elveszítette és még nem lett meg, talán a földbe taposták és onnan az ötlet. A fiamnak nagyon tetszik az ötlet hogy azzal majd ő megtalálja. Egy profi kézi készülék az összeszedett információim szerint olyan 10-30 centiméter mélyről legfeljebb, itt meg 40 méterről van szó és az több mint 100x annyi mélység. Ez létezik?
https://orientdetectors.com/product/gold_vision/
https://orientdetectors.com/product-cat ... s-systems/
Kép
Lassan három évtizede gépezek azóta hallok ilyen varázs eszközökről. Hallani csak azt halottam hogy kamu. De ha valaki személyesen próbált ilyet, szívesen venném a beszámolóját! Tényleg UFO. Amit mindig mások látnak én sose! :D

Laci5000
Őrnagy
Őrnagy

Hozzászólás Szerző: Laci5000 » 2023. augusztus 25., péntek 22:27

Melyik a jobb?
Minelab xterra pro vagy a Simplex?

Namsos
Őrmester
Őrmester

Hozzászólás Szerző: Namsos » 2023. augusztus 26., szombat 8:55

Laci5000 írta:
2023. augusztus 25., péntek 22:27
Melyik a jobb?
Minelab xterra pro vagy a Simplex?

A Simplexet venném. Jobb árban van, és még fülest is kapsz hozzá. De ha kiadnál annyit mint amennyi az Xterra, akkor meg már az új Simplexet venném, az ultrát.
Azzal tuti nem fogsz mellé, és többet is tud mindkettőnél.

Válasz küldése Előző témaKövetkező téma