A Cobrának néztem utána, én is láttam. A fémkeresős tagok azt is ugyanúgy dicsérik, csak a díler akié a csoport, savazza és próbálja a kérdezőt a saját áru megvételéhez terelni. Magnum is érdekel engem éppen a Brutus miatt. Jó a leírásod róla. De egyenlőre még a Cobrát is be kell tanulni.Kaszáló írta: ↑2024. február 25., vasárnap 17:21Barát mondta, nézzem csak meg a Facebookon, mit mondanak a Magnumról akiknél nem jót szokás, de keressek csak rá a tagok véleményére. Meglepődtem, hogy mi van róla, nem mostanában, de nincs kitörölve. Neveket kisatíroztam mert privát csopi, de aki benne van, látja. Én már írtam a véleményem itt és a mélykereső témában is, azaz a Brutus tapasztalatokat nagyon részletesen megírtam. A kézit nem, de nem is igen kell, mert a véleményem eléggé egyező ezzel a hozzászólással, azért vettem a fáradságot hogy idézzem. Árpi 15 cm élével is kivesz, szemetes helyen is, száraz talajon ez jó marad, legjobb szelektáló, stimmt. Ez a kézi. Depót a Brutussal két méterről is vett ki. Szóval nem meglepő h pont ezt próbálják utánozni.
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
MAGNUM
Re: MAGNUM
Üzlet az üzlet. Más gépekkel is ezt csinálja. Akkor van pénz.
Kedvenc mondatom a Magnumról:"Piacon nincs jobb." Ennyi.
Kedvenc mondatom a Magnumról:"Piacon nincs jobb." Ennyi.
Charmeur írta: ↑2024. február 26., hétfő 11:47A Cobrának néztem utána, én is láttam. A fémkeresős tagok azt is ugyanúgy dicsérik, csak a díler akié a csoport, savazza és próbálja a kérdezőt a saját áru megvételéhez terelni. Magnum is érdekel engem éppen a Brutus miatt. Jó a leírásod róla. De egyenlőre még a Cobrát is be kell tanulni.Kaszáló írta: ↑2024. február 25., vasárnap 17:21Barát mondta, nézzem csak meg a Facebookon, mit mondanak a Magnumról akiknél nem jót szokás, de keressek csak rá a tagok véleményére. Meglepődtem, hogy mi van róla, nem mostanában, de nincs kitörölve. Neveket kisatíroztam mert privát csopi, de aki benne van, látja. Én már írtam a véleményem itt és a mélykereső témában is, azaz a Brutus tapasztalatokat nagyon részletesen megírtam. A kézit nem, de nem is igen kell, mert a véleményem eléggé egyező ezzel a hozzászólással, azért vettem a fáradságot hogy idézzem. Árpi 15 cm élével is kivesz, szemetes helyen is, száraz talajon ez jó marad, legjobb szelektáló, stimmt. Ez a kézi. Depót a Brutussal két méterről is vett ki. Szóval nem meglepő h pont ezt próbálják utánozni.
Kedvenc mondatom a Brutusról:"A Brutus után kő kövön nem marad " Ennyi.
Útkaparó írta: ↑2024. február 27., kedd 13:50Üzlet az üzlet. Más gépekkel is ezt csinálja. Akkor van pénz.
Kedvenc mondatom a Magnumról:"Piacon nincs jobb." Ennyi.Charmeur írta: ↑2024. február 26., hétfő 11:47A Cobrának néztem utána, én is láttam. A fémkeresős tagok azt is ugyanúgy dicsérik, csak a díler akié a csoport, savazza és próbálja a kérdezőt a saját áru megvételéhez terelni. Magnum is érdekel engem éppen a Brutus miatt. Jó a leírásod róla. De egyenlőre még a Cobrát is be kell tanulni.Kaszáló írta: ↑2024. február 25., vasárnap 17:21Barát mondta, nézzem csak meg a Facebookon, mit mondanak a Magnumról akiknél nem jót szokás, de keressek csak rá a tagok véleményére. Meglepődtem, hogy mi van róla, nem mostanában, de nincs kitörölve. Neveket kisatíroztam mert privát csopi, de aki benne van, látja. Én már írtam a véleményem itt és a mélykereső témában is, azaz a Brutus tapasztalatokat nagyon részletesen megírtam. A kézit nem, de nem is igen kell, mert a véleményem eléggé egyező ezzel a hozzászólással, azért vettem a fáradságot hogy idézzem. Árpi 15 cm élével is kivesz, szemetes helyen is, száraz talajon ez jó marad, legjobb szelektáló, stimmt. Ez a kézi. Depót a Brutussal két méterről is vett ki. Szóval nem meglepő h pont ezt próbálják utánozni.
https://www.thingiverse.com/thing:3084407vivid12 írta: ↑2024. január 28., vasárnap 7:08esetleg valaki nem nyomtatott még 3d nyomtatóval valami kis "lábat a magnumra.. hogy ne dőljön el?
nekem az a problémám akárhányszor leteszem hogy megkeressem a kiásott dolgot.. midig eldől oldalra
gondoltam rá hogy már ott tartunk hogy 3d vel simán lehetne nyomtatni ilyet..
Mások a szempontok. Ha jól akarsz találni, akkor "A Brutus után kő kövön nem marad" és "Piacon nincs jobb." Mondják akik keresőznek vele. Ha viszont eladni akarsz más gépeket akkor nem jó ha a konkurens gép annyira jó és dicsérik. Ennyi.
toni írta: ↑2024. február 27., kedd 14:45Kedvenc mondatom a Brutusról:"A Brutus után kő kövön nem marad " Ennyi.Útkaparó írta: ↑2024. február 27., kedd 13:50Üzlet az üzlet. Más gépekkel is ezt csinálja. Akkor van pénz.
Kedvenc mondatom a Magnumról:"Piacon nincs jobb." Ennyi.Charmeur írta: ↑2024. február 26., hétfő 11:47A Cobrának néztem utána, én is láttam. A fémkeresős tagok azt is ugyanúgy dicsérik, csak a díler akié a csoport, savazza és próbálja a kérdezőt a saját áru megvételéhez terelni. Magnum is érdekel engem éppen a Brutus miatt. Jó a leírásod róla. De egyenlőre még a Cobrát is be kell tanulni.Kaszáló írta: ↑2024. február 25., vasárnap 17:21Barát mondta, nézzem csak meg a Facebookon, mit mondanak a Magnumról akiknél nem jót szokás, de keressek csak rá a tagok véleményére. Meglepődtem, hogy mi van róla, nem mostanában, de nincs kitörölve. Neveket kisatíroztam mert privát csopi, de aki benne van, látja. Én már írtam a véleményem itt és a mélykereső témában is, azaz a Brutus tapasztalatokat nagyon részletesen megírtam. A kézit nem, de nem is igen kell, mert a véleményem eléggé egyező ezzel a hozzászólással, azért vettem a fáradságot hogy idézzem. Árpi 15 cm élével is kivesz, szemetes helyen is, száraz talajon ez jó marad, legjobb szelektáló, stimmt. Ez a kézi. Depót a Brutussal két méterről is vett ki. Szóval nem meglepő h pont ezt próbálják utánozni.
- Feri
- Adminisztrátor
- Status: Offline
Ezzel kár ennyit foglalkozni. De annak azért örülök, hogy ilyen jók a vélemények a MAGNUM-ról. Bár kisebbség, de egy komoly hazai réteg a magyar gyártmányú fémkeresőket részesíti előnyben, vagy legalábbis a tudás alapján ítélnek és kevésbé sznobizmusból. Általában jellemző, hogy a MAGNUM-ot és a Cobrát egymásnak ajánlják az emberek, nem pedig reklámozás, marketing alapján keresik, ami ezekhez gyakorlatilag nincs is. A képen olvasható beszkennelt vélemény közel se egyedi, inkább jellegzetesnek mondható. A hétvégén is két ember dicsérte meg a MAGNUM-ot írásban, ma egyvalaki szóban.
A felhasználók többnyire igen jó véleménnyel vannak a MAGNUM fémkeresőről, akik pedig külföldi műszereket árulnak, azok gyakran (nem mindenki) konkurrenciát látnak benne és lejáratni igyekeznek. Kezdettől ez van - amikor még csak néhány MAGNUM volt forgalomban, már ment a hangulatkeltés ellene úgy, hogy akik csinálták, még csak nem is láttak ilyen műszert. Ui. azt mertem állítani, hogy az első három legjobb fémkereső között van, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, mivel magyar gyártmányú és akkor az nem lehet... Mások szerint meg pont azért jobb. Tulajdonképpen jelenleg is ez a helyzet, az első háromban benne van, sokak szerint az első egyben A MAGNUM elterjedését ezek nem akadályozták meg, köszöni, jól van.
Az a helyzet, hogy aki kereskedik, annak rengeteg a konkurrenciája, hiszen rengeteg nagy szériában gyártott fémkereső típus létezik, ugyanazt vagy hasonlót sokan árulnak és ugyanúgy megrendelhetők akár külföldről is. Így érthető a fokozott nyomulás és erős marketing, ami akár ilyen negatív formát is ölthet. MAGNUM-ot és Cobrát viszont csak nálam lehet kapni. Úgyhogy én már csak ezért se szoktam más gyártmányokat lejáratni.
A felhasználók többnyire igen jó véleménnyel vannak a MAGNUM fémkeresőről, akik pedig külföldi műszereket árulnak, azok gyakran (nem mindenki) konkurrenciát látnak benne és lejáratni igyekeznek. Kezdettől ez van - amikor még csak néhány MAGNUM volt forgalomban, már ment a hangulatkeltés ellene úgy, hogy akik csinálták, még csak nem is láttak ilyen műszert. Ui. azt mertem állítani, hogy az első három legjobb fémkereső között van, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, mivel magyar gyártmányú és akkor az nem lehet... Mások szerint meg pont azért jobb. Tulajdonképpen jelenleg is ez a helyzet, az első háromban benne van, sokak szerint az első egyben A MAGNUM elterjedését ezek nem akadályozták meg, köszöni, jól van.
Az a helyzet, hogy aki kereskedik, annak rengeteg a konkurrenciája, hiszen rengeteg nagy szériában gyártott fémkereső típus létezik, ugyanazt vagy hasonlót sokan árulnak és ugyanúgy megrendelhetők akár külföldről is. Így érthető a fokozott nyomulás és erős marketing, ami akár ilyen negatív formát is ölthet. MAGNUM-ot és Cobrát viszont csak nálam lehet kapni. Úgyhogy én már csak ezért se szoktam más gyártmányokat lejáratni.
www.metaldetector.hu
Univerzális összecsukható állvány fémdetektorokhoz
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produ ... ktory-kovu
ODAFIGYELJ
Volt ilyenem csak vastagabb volt a detektorom szára mint 22mm. Kellett spekulálni.
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produ ... mpakt-1770
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produ ... ktory-kovu
ODAFIGYELJ
Volt ilyenem csak vastagabb volt a detektorom szára mint 22mm. Kellett spekulálni.
https://www.lovecpokladu.cz/eshop/produ ... mpakt-1770
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára toni 2024. március 14., csütörtök 16:59-kor.
"A Brutus után kő kövön nem marad" - mondja Toni. "Piacon nincs jobb." "Csak a Magnum." Az előző két hét végi plusz egy nap nagyon pozitív kimenetelű gépezés közben eszemben voltak ezek a szavak.
Volt mélykeresés, érmézés, roncsozás, de még elveszett slusszkulcsot (slyusszkulycs ) is kerestünk (meglett). Ez az univerzális gép mindenre IS jó és mindenre az egyik legjobb, ha nem A legjobb. Akár a pinpointerrel se vagy nehezen kimutatható kis pénztöredékektől több tízkilós elásott depó és hadi dolgokig mindenre kitűnően alkalmas és a legtöbb lelettípusból szépen találtunk is. Jó kör volt!
Közép fej, nagy fej, mini fej, Brutus. Minden be lett vetve.
Megint kiemelném azt, ami megint nagyon jól jött, mert kis létszámú a csapat, hogy a Brutussal a jel helye az elején való pontos érzékelés miatt és a mélysége is a negatív hang miatt sokkal gyorsabban és pontosabban határozható meg mint a hagyományos keretesekkel. A mélység is jobb. Korábban alaposabban kifejtettem. Ezek az előnyök megint nagyon kijöttek mert volt keretessel is valaki. Így nekem nem igazán volt szükség másik emberre aki kézi géppel ránéz, csak egyszer hívtam oda.
Tartalék akkupakk is ment most már a Brutuson amit külön vettem és Aldis akksikkal töltöttem fel. Gazdaságos is, mert 2x1999 Ft-ból megvolt a 8 akkuelem, aminél csak az elemózsia (főleg sör ) sokkal többe van amit egy-egy alkalommal elfogyasztunk, üzemanyagot nem is említve. Nem is gondoltam korábban rá, de még egy jó pont a gépnek, mert más típusoknál tízezrekre is rúghat csak az akkucsere, pl. egyik társnak 30 ezer felett volt az eTrac gépbe.
Volt mélykeresés, érmézés, roncsozás, de még elveszett slusszkulcsot (slyusszkulycs ) is kerestünk (meglett). Ez az univerzális gép mindenre IS jó és mindenre az egyik legjobb, ha nem A legjobb. Akár a pinpointerrel se vagy nehezen kimutatható kis pénztöredékektől több tízkilós elásott depó és hadi dolgokig mindenre kitűnően alkalmas és a legtöbb lelettípusból szépen találtunk is. Jó kör volt!
Közép fej, nagy fej, mini fej, Brutus. Minden be lett vetve.
Megint kiemelném azt, ami megint nagyon jól jött, mert kis létszámú a csapat, hogy a Brutussal a jel helye az elején való pontos érzékelés miatt és a mélysége is a negatív hang miatt sokkal gyorsabban és pontosabban határozható meg mint a hagyományos keretesekkel. A mélység is jobb. Korábban alaposabban kifejtettem. Ezek az előnyök megint nagyon kijöttek mert volt keretessel is valaki. Így nekem nem igazán volt szükség másik emberre aki kézi géppel ránéz, csak egyszer hívtam oda.
Tartalék akkupakk is ment most már a Brutuson amit külön vettem és Aldis akksikkal töltöttem fel. Gazdaságos is, mert 2x1999 Ft-ból megvolt a 8 akkuelem, aminél csak az elemózsia (főleg sör ) sokkal többe van amit egy-egy alkalommal elfogyasztunk, üzemanyagot nem is említve. Nem is gondoltam korábban rá, de még egy jó pont a gépnek, mert más típusoknál tízezrekre is rúghat csak az akkucsere, pl. egyik társnak 30 ezer felett volt az eTrac gépbe.
-
- Tizedes
Igen. Írtam előzőkben, hogy amikor rákérdeztem, melyik gépet válasszam, akinek volt eladó gépe, azt mondta jónak, a többiek pedig alapból a Magnumot, de úgy hogy hogyhogy nem tudom, hogy az a legjobb? Errefelé sokaknak van, de senki nem adta el, vettem újat. Nem csalódtam.
Persze, hogya Facebookon is ezt mondja, aki ismeri. A dílernek pedig mindig van eladó gépe, azért azt mindig azt mondja jobbnak. A fikázása, lehúzása egy másik gépnek nem korrekt szerintem, de ez van, a jót van honnan lehúzni.
A másolás magáért beszél, de lerágott csont.
Persze, hogya Facebookon is ezt mondja, aki ismeri. A dílernek pedig mindig van eladó gépe, azért azt mindig azt mondja jobbnak. A fikázása, lehúzása egy másik gépnek nem korrekt szerintem, de ez van, a jót van honnan lehúzni.
- Swiss Army Knife
- Tizedes
Nekem gyanúperre adott okot, hogy az dicsérte akitől vettem és kicsit meg is sértődtem hogy levetett régit sózta rám. De nem csapott be. Az a variáció amit akkor vettem a régi fém szár és kerek fej már 12 éves a papírja szerint és valóban azzal is tud mindent. Kényelmileg nem volt az igazi, nehéz volt. A 36-os ovál fej és főleg 28-as ovál és és karbonszár kombó már könnyű.Minas Tirith írta: ↑2024. március 17., vasárnap 13:23Igen. Írtam előzőkben, hogy amikor rákérdeztem, melyik gépet válasszam, akinek volt eladó gépe, azt mondta jónak, a többiek pedig alapból a Magnumot, de úgy hogy hogyhogy nem tudom, hogy az a legjobb? Errefelé sokaknak van, de senki nem adta el, vettem újat. Nem csalódtam.
Tegnap vettem egy használt készüléket. 28 cm tekercs, 3.60 szoftver. Megmutattak kutyafuttában egy-két alap dolgot, de leírást, papírt nem kaptam. Valaki tudna használatit küldeni kinyomtatható formában? A súgót tudom használni rajta, de rendes leírás kéne. Egy jó bolondbiztos kezdő beállítást tud valaki mondani? Érme, fibula etc. Munka után már mennék is vele a mezőre.
Fent a Magnum szoftververziók cím alatt van használati.94m3r írta: ↑2024. április 26., péntek 9:15Tegnap vettem egy használt készüléket. 28 cm tekercs, 3.60 szoftver. Megmutattak kutyafuttában egy-két alap dolgot, de leírást, papírt nem kaptam. Valaki tudna használatit küldeni kinyomtatható formában? A súgót tudom használni rajta, de rendes leírás kéne. Egy jó bolondbiztos kezdő beállítást tud valaki mondani? Érme, fibula etc. Munka után már mennék is vele a mezőre.
- Feri
- Adminisztrátor
Igen, a régebbi, 3.60-as és az új, 4.xx verzió is ott van. Érdemes frissíteni a 3.xx verziókat az újabbra, mert utóbbival nagyobb mélységet tud.Dexter írta: ↑2024. április 26., péntek 9:50Fent a Magnum szoftververziók cím alatt van használati.94m3r írta: ↑2024. április 26., péntek 9:15Tegnap vettem egy használt készüléket. 28 cm tekercs, 3.60 szoftver. Megmutattak kutyafuttában egy-két alap dolgot, de leírást, papírt nem kaptam. Valaki tudna használatit küldeni kinyomtatható formában? A súgót tudom használni rajta, de rendes leírás kéne. Egy jó bolondbiztos kezdő beállítást tud valaki mondani? Érme, fibula etc. Munka után már mennék is vele a mezőre.
Az alapbeállìtáshoz háromszor kell benyomni az "enter" gombot, vagyis a bal oldaliak közül a felülről a másodikat, ami az "érmézés szántó" beállítást hozza elő. Ez az alap érméző, 40-es érzékenységgel. Plusz érdemes lehet a zajkiejtést és a talajbeállítást is elvégezni.
www.metaldetector.hu
Köszönöm! Már találtam is vele egypár érdekes dolgot.Feri írta: ↑2024. április 26., péntek 15:41Igen, a régebbi, 3.60-as és az új, 4.xx verzió is ott van. Érdemes frissíteni a 3.xx verziókat az újabbra, mert utóbbival nagyobb mélységet tud.Dexter írta: ↑2024. április 26., péntek 9:50Fent a Magnum szoftververziók cím alatt van használati.94m3r írta: ↑2024. április 26., péntek 9:15Tegnap vettem egy használt készüléket. 28 cm tekercs, 3.60 szoftver. Megmutattak kutyafuttában egy-két alap dolgot, de leírást, papírt nem kaptam. Valaki tudna használatit küldeni kinyomtatható formában? A súgót tudom használni rajta, de rendes leírás kéne. Egy jó bolondbiztos kezdő beállítást tud valaki mondani? Érme, fibula etc. Munka után már mennék is vele a mezőre.
Az alapbeállìtáshoz háromszor kell benyomni az "enter" gombot, vagyis a bal oldaliak közül a felülről a másodikat, ami az "érmézés szántó" beállítást hozza elő. Ez az alap érméző, 40-es érzékenységgel. Plusz érdemes lehet a zajkiejtést és a talajbeállítást is elvégezni.
Még egyszer köszönöm! Nagyon jól szórakoztunk a hétvégén, többszáz forint és egyéb pénz pl pengő pfenning, lej, fém gombok, kettő patkó, kiváló dolgozó kitüntetés, hajcsatok, láncszemek, számos bizsu darab. Alumínium, kutya biléta, réz, bronz darabok, viharkapocs, kupakok,fogkém tubus, krémes doboz stb. Teljesség igénye nélkül sorolva. Ami egy udvarban volt, kertben, részben a réten is. Gyerekek is nagyon élvezték. Komoly lelet is volt, egy komplett arany ékszert is találtunk, aminek nincs gazdája. Az már komolyabb érték. Majdnem teljes vörösréz permetezőt is találtunk alig betemetve. Egyelőre maradtunk a tanács szerinti legegyszerűbb használati módban. Ha így megy tovább, kiskocsival mehetünk a hulladékátvevőbe.
Szűz kéz szerencsét hoz! Magam is gondolkodom Magnumon, mert a barátaimnak az van és nagyon ajánlják.94m3r írta: ↑2024. április 28., vasárnap 23:15Még egyszer köszönöm! Nagyon jól szórakoztunk a hétvégén, többszáz forint és egyéb pénz pl pengő pfenning, lej, fém gombok, kettő patkó, kiváló dolgozó kitüntetés, hajcsatok, láncszemek, számos bizsu darab. Alumínium, kutya biléta, réz, bronz darabok, viharkapocs, kupakok,fogkém tubus, krémes doboz stb. Teljesség igénye nélkül sorolva. Ami egy udvarban volt, kertben, részben a réten is. Gyerekek is nagyon élvezték. Komoly lelet is volt, egy komplett arany ékszert is találtunk, aminek nincs gazdája. Az már komolyabb érték. Majdnem teljes vörösréz permetezőt is találtunk alig betemetve. Egyelőre maradtunk a tanács szerinti legegyszerűbb használati módban. Ha így megy tovább, kiskocsival mehetünk a hulladékátvevőbe.
Igaz. De az a szűz kéz az egyik gyereké volt, ő csipogta az ékszert. Kiderült, hogy egyik nagymamámé lehetett.Dexter írta: ↑2024. május 4., szombat 15:44Szűz kéz szerencsét hoz! Magam is gondolkodom Magnumon, mert a barátaimnak az van és nagyon ajánlják.94m3r írta: ↑2024. április 28., vasárnap 23:15Még egyszer köszönöm! Nagyon jól szórakoztunk a hétvégén, többszáz forint és egyéb pénz pl pengő pfenning, lej, fém gombok, kettő patkó, kiváló dolgozó kitüntetés, hajcsatok, láncszemek, számos bizsu darab. Alumínium, kutya biléta, réz, bronz darabok, viharkapocs, kupakok,fogkém tubus, krémes doboz stb. Teljesség igénye nélkül sorolva. Ami egy udvarban volt, kertben, részben a réten is. Gyerekek is nagyon élvezték. Komoly lelet is volt, egy komplett arany ékszert is találtunk, aminek nincs gazdája. Az már komolyabb érték. Majdnem teljes vörösréz permetezőt is találtunk alig betemetve. Egyelőre maradtunk a tanács szerinti legegyszerűbb használati módban. Ha így megy tovább, kiskocsival mehetünk a hulladékátvevőbe.
A hosszú hétvégén a szerkezettel voltunk "kincskeresni", nem is keveset és ezúttal élesben. Nagyon meg vagyok elégedve. Olyan kicsiket is kimutat amiket a pinpointer nem is érzékel. Sok érdekeset találtam vele. Az emlegetett porszívó hatás működik!
Hm. Már többen felvetették. Mi értelme van ekkora érzékenységnek? Ha minden kis bizbaszt megásat akkor jó lehet egy nap 1000 lyukat ásni. Majd keresgélni egy tűhegynyi valamit. Persze ha valakinek még jó a dereka.
Semmi értelme. Semmi értelme az éleslátásnak, mert túl sok dolgot látsz meg, minek az? És a horgásznak se jó, ha jó a cájg és a kapás, mert akkor sok halat kell pucolni és megfájdul a háta a cipelésben.
Csak felvetettem.94m3r írta: ↑2024. május 22., szerda 9:15Semmi értelme. Semmi értelme az éleslátásnak, mert túl sok dolgot látsz meg, minek az? És a horgásznak se jó, ha jó a cájg és a kapás, mert akkor sok halat kell pucolni és megfájdul a háta a cipelésben.
Valóban nincs jobb mint úgy horgászni hogy jön 100 sneci jó kapással. Majd egy ponty. Aztán megint snecik.
Méreten aluliak visszadobandók? Dénárt otthagyjuk, mert jövőre tallér lesz.norman írta: ↑2024. május 22., szerda 10:26Csak felvetettem.94m3r írta: ↑2024. május 22., szerda 9:15Semmi értelme. Semmi értelme az éleslátásnak, mert túl sok dolgot látsz meg, minek az? És a horgásznak se jó, ha jó a cájg és a kapás, mert akkor sok halat kell pucolni és megfájdul a háta a cipelésben.
Valóban nincs jobb mint úgy horgászni hogy jön 100 sneci jó kapással. Majd egy ponty. Aztán megint snecik.
Dénárt?94m3r írta: ↑2024. május 22., szerda 18:49Méreten aluliak visszadobandók? Dénárt otthagyjuk, mert jövőre tallér lesz.norman írta: ↑2024. május 22., szerda 10:26Csak felvetettem.94m3r írta: ↑2024. május 22., szerda 9:15Semmi értelme. Semmi értelme az éleslátásnak, mert túl sok dolgot látsz meg, minek az? És a horgásznak se jó, ha jó a cájg és a kapás, mert akkor sok halat kell pucolni és megfájdul a háta a cipelésben.
Olyan apró jó jelekről volt szó amiket a pointer nem lát.
A dénárt látja.
Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
HA téged is zavarna hogy milyen aprót is meglát, a bal oldali nagy számot lehet lejjebb pörgetni. Spectrum.
HA téged is zavarna hogy milyen aprót is meglát, a bal oldali nagy számot lehet lejjebb pörgetni. Spectrum.
Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
Vettem a lapot, már az előző hozzászólásomba is igyekeztem kis iróniát csempészni. Átnéztem az elejétől a sok hozzászólást a Cobra és más gépeknél is és nem kerülte el a figyelmem ez a habitus.
-
- Lengető
Én is ezt a gépet választottam ki elsősorban. Még nem döntöttem végleg, de szezon ide vagy oda, valszeg jövő hónapban már én is a klub tagja leszek. A nagyobb keresőtekercs a jobb kezdetnek? Gondolom, jobb mélységű. Vagy maradjak a 28-nál?
- Swiss Army Knife
- Tizedes
Jó kis dilemma amit nem igazán tudok feloldani, csak szempontokat tudok mondani. Mert ugyanolyan jók, de attól függ, mire. A nagyobb mélyebb, haladósabb is, de ha szemetesebbek a helyek, jobb a 28-as.KincskeresőKisködmön írta: ↑2024. május 26., vasárnap 12:42Én is ezt a gépet választottam ki elsősorban. Még nem döntöttem végleg, de szezon ide vagy oda, valszeg jövő hónapban már én is a klub tagja leszek. A nagyobb keresőtekercs a jobb kezdetnek? Gondolom, jobb mélységű. Vagy maradjak a 28-nál?
- Swiss Army Knife
- Tizedes
Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
Vettem a lapot, már az előző hozzászólásomba is igyekeztem kis iróniát csempészni. Átnéztem az elejétől a sok hozzászólást a Cobra és más gépeknél is és nem kerülte el a figyelmem ez a habitus.
- Arch Stanton
- Őrmester
Korábbi írásom:Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:27Jó kis dilemma amit nem igazán tudok feloldani, csak szempontokat tudok mondani. Mert ugyanolyan jók, de attól függ, mire. A nagyobb mélyebb, haladósabb is, de ha szemetesebbek a helyek, jobb a 28-as.KincskeresőKisködmön írta: ↑2024. május 26., vasárnap 12:42Én is ezt a gépet választottam ki elsősorban. Még nem döntöttem végleg, de szezon ide vagy oda, valszeg jövő hónapban már én is a klub tagja leszek. A nagyobb keresőtekercs a jobb kezdetnek? Gondolom, jobb mélységű. Vagy maradjak a 28-nál?
Elég könnyű és gyorsan haladós a nagysága miatt amellett hogy mélyebb. Mélyebb mint a 28-as, érmére 5, akár 10 centit is rátesz. Szerintem akár alap fejnek is megfelel. 50 százalékban azzal megyek. Ha nem nagyon szemetes a hely. Nagyfesz jobban bezavar neki. Sűrűbben szemetes vagy zavart helyre helyre felteszem a 28-as vagy 19-es fejet.
Ha nem nagyfesz alatt kell keresni és jól van beállítva, igen szép mélységet tud 4-5 vonalon, de 3-mon is elég jó. Tulajdonképpen ha jól van beállítva szerintem minden normál kézi gépnél mélyebb.
Kijött pár éve egy új Garrett ATX gép, vagy legalább nekem új. Ami olyan nagyon katonai kinézetű és egy barátom vette volna meg. Feltettem ezt a fejet és jót nevettünk, mert hát a 13 colos fejjel, ami majdnem akkora mint ez, az a gép nevetséges volt a Magnumhoz képest.
- Arch Stanton
- Őrmester
Szerintem is jó, hogy porszívóz, de ha nagyon jó, az a nem jó egyeseknek, de ezt hagyjuk miért. Ha nem tetszik, az oldalsó szám valóban levehető mondjuk 5-re. Ha olyan a hely, keresztbe is érdemes átjárni, akkor teljes a porszívózás. Mert a gép majdnem ugyanúgy kivesz akár élén álló érméket is, de azon belül se mindegy, hogyan áll élével, ezért érdemes ahol már volt jó lelet, megint átmenni keresztbe. Ha nem bújkálsz van rajt "fényszóró", ha bújkálsz "lehalkítható" a képernyő fénye is és csak akkor villan amikor csippan.Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:44Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
Az ellenkező véglet se hanyagolandó hogy akár mélykereső is ugyanez a kereső ami pici negyed dénárt is simán kikapja.
Ha nincs töltött pisztolyod vagy puskád, ásol. Nekem sincs, én is ások.
Köszönöm! A legkisebb felismerhető darab egy sörét volt amit ezzel a szerekezettel kicsipogtattunk. A legnagyobb amit meg is ástunk egy komplett Verhovina volt. Hogy került oda, rejtély. Egyiket se mutatta a pointer. Dárius kincsét még nem ástuk ki, de ami késik, az nem múlik!Arch Stanton írta: ↑2024. május 30., csütörtök 12:20Szerintem is jó, hogy porszívóz, de ha nagyon jó, az a nem jó egyeseknek, de ezt hagyjuk miért. Ha nem tetszik, az oldalsó szám valóban levehető mondjuk 5-re. Ha olyan a hely, keresztbe is érdemes átjárni, akkor teljes a porszívózás. Mert a gép majdnem ugyanúgy kivesz akár élén álló érméket is, de azon belül se mindegy, hogyan áll élével, ezért érdemes ahol már volt jó lelet, megint átmenni keresztbe. Ha nem bújkálsz van rajt "fényszóró", ha bújkálsz "lehalkítható" a képernyő fénye is és csak akkor villan amikor csippan.Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:44Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
Az ellenkező véglet se hanyagolandó hogy akár mélykereső is ugyanez a kereső ami pici negyed dénárt is simán kikapja.
94m3r írta: ↑2024. május 31., péntek 16:12Köszönöm! A legkisebb felismerhető darab egy sörét volt amit ezzel a szerekezettel kicsipogtattunk. A legnagyobb amit meg is ástunk egy komplett Verhovina volt. Hogy került oda, rejtély. Egyiket se mutatta a pointer. Dárius kincsét még nem ástuk ki, de ami késik, az nem múlik!Arch Stanton írta: ↑2024. május 30., csütörtök 12:20Szerintem is jó, hogy porszívóz, de ha nagyon jó, az a nem jó egyeseknek, de ezt hagyjuk miért. Ha nem tetszik, az oldalsó szám valóban levehető mondjuk 5-re. Ha olyan a hely, keresztbe is érdemes átjárni, akkor teljes a porszívózás. Mert a gép majdnem ugyanúgy kivesz akár élén álló érméket is, de azon belül se mindegy, hogyan áll élével, ezért érdemes ahol már volt jó lelet, megint átmenni keresztbe. Ha nem bújkálsz van rajt "fényszóró", ha bújkálsz "lehalkítható" a képernyő fénye is és csak akkor villan amikor csippan.Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:44Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
akkor villan a képernyő ha van jel?
nekem nem ... neked hogy?
- Korben Dallas
- Őrmester
Valaki mondta már, de mostanában nekem is aktuális lett az akkucsere a Magnumban. Érezni lehetett a gyengülést, de tartaléknak még még mindig jó lesz a régi. 3 598 Ft (!) volt a nyolc Tronic tölthető elem avagy akku (Lidl). Nem vágott földhöz. Azért jutott eszembe, mert valaki 30 000-ért cserélt Equinox akkut.
- Korben Dallas
- Őrmester
A bekapcsoló gombot kell 4x gyorsan nyomni.vivid12 írta: ↑2024. június 3., hétfő 9:2594m3r írta: ↑2024. május 31., péntek 16:12Köszönöm! A legkisebb felismerhető darab egy sörét volt amit ezzel a szerekezettel kicsipogtattunk. A legnagyobb amit meg is ástunk egy komplett Verhovina volt. Hogy került oda, rejtély. Egyiket se mutatta a pointer. Dárius kincsét még nem ástuk ki, de ami késik, az nem múlik!Arch Stanton írta: ↑2024. május 30., csütörtök 12:20Szerintem is jó, hogy porszívóz, de ha nagyon jó, az a nem jó egyeseknek, de ezt hagyjuk miért. Ha nem tetszik, az oldalsó szám valóban levehető mondjuk 5-re. Ha olyan a hely, keresztbe is érdemes átjárni, akkor teljes a porszívózás. Mert a gép majdnem ugyanúgy kivesz akár élén álló érméket is, de azon belül se mindegy, hogyan áll élével, ezért érdemes ahol már volt jó lelet, megint átmenni keresztbe. Ha nem bújkálsz van rajt "fényszóró", ha bújkálsz "lehalkítható" a képernyő fénye is és csak akkor villan amikor csippan.Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:44Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
- Arch Stanton
- Őrmester
Pontosan, 4x bekapcsoló. 3x a világítás erőssége. Amit alegnagyobbnál egyel kisebbre szoktam beállítani. Gombok nyomására is bevillan, nagyon praktikus mert azt is látod mit nyomtál.Korben Dallas írta: ↑2024. június 3., hétfő 18:21A bekapcsoló gombot kell 4x gyorsan nyomni.vivid12 írta: ↑2024. június 3., hétfő 9:2594m3r írta: ↑2024. május 31., péntek 16:12Köszönöm! A legkisebb felismerhető darab egy sörét volt amit ezzel a szerekezettel kicsipogtattunk. A legnagyobb amit meg is ástunk egy komplett Verhovina volt. Hogy került oda, rejtély. Egyiket se mutatta a pointer. Dárius kincsét még nem ástuk ki, de ami késik, az nem múlik!Arch Stanton írta: ↑2024. május 30., csütörtök 12:20Szerintem is jó, hogy porszívóz, de ha nagyon jó, az a nem jó egyeseknek, de ezt hagyjuk miért. Ha nem tetszik, az oldalsó szám valóban levehető mondjuk 5-re. Ha olyan a hely, keresztbe is érdemes átjárni, akkor teljes a porszívózás. Mert a gép majdnem ugyanúgy kivesz akár élén álló érméket is, de azon belül se mindegy, hogyan áll élével, ezért érdemes ahol már volt jó lelet, megint átmenni keresztbe. Ha nem bújkálsz van rajt "fényszóró", ha bújkálsz "lehalkítható" a képernyő fénye is és csak akkor villan amikor csippan.Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:44Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
Apró, de hasznos kiegészítő ez a villanás. És hungarikum. Máshol simán lengetik amin fel van kapcsolva egy erős a világítás.Arch Stanton írta: ↑2024. június 4., kedd 11:10Pontosan, 4x bekapcsoló. 3x a világítás erőssége. Amit alegnagyobbnál egyel kisebbre szoktam beállítani. Gombok nyomására is bevillan, nagyon praktikus mert azt is látod mit nyomtál.Korben Dallas írta: ↑2024. június 3., hétfő 18:21A bekapcsoló gombot kell 4x gyorsan nyomni.vivid12 írta: ↑2024. június 3., hétfő 9:2594m3r írta: ↑2024. május 31., péntek 16:12Köszönöm! A legkisebb felismerhető darab egy sörét volt amit ezzel a szerekezettel kicsipogtattunk. A legnagyobb amit meg is ástunk egy komplett Verhovina volt. Hogy került oda, rejtély. Egyiket se mutatta a pointer. Dárius kincsét még nem ástuk ki, de ami késik, az nem múlik!Arch Stanton írta: ↑2024. május 30., csütörtök 12:20Szerintem is jó, hogy porszívóz, de ha nagyon jó, az a nem jó egyeseknek, de ezt hagyjuk miért. Ha nem tetszik, az oldalsó szám valóban levehető mondjuk 5-re. Ha olyan a hely, keresztbe is érdemes átjárni, akkor teljes a porszívózás. Mert a gép majdnem ugyanúgy kivesz akár élén álló érméket is, de azon belül se mindegy, hogyan áll élével, ezért érdemes ahol már volt jó lelet, megint átmenni keresztbe. Ha nem bújkálsz van rajt "fényszóró", ha bújkálsz "lehalkítható" a képernyő fénye is és csak akkor villan amikor csippan.Swiss Army Knife írta: ↑2024. május 27., hétfő 10:44Jó a magas spektrum, nagyon kis, töredék ezüst darabokat is kimutat, sörétet is. De az azt is jelenti, hogy egész dénárt nem hagy ott. Sötétben zavaróbb, hogy keresni kell a kis töredéket, könnyebben eltűnik a jel, pointer nem mutatja, akkor valóban le lehet butítani. De ezt csak úgy hallottam. Másoktól. Mert ki bujkál a sötétben?94m3r írta: ↑2024. május 25., szombat 22:26Köszi! Mondom a srácoknak ezt a beállítást, mert kilencven százalékban ők csipogtatják a szerkenytűt. De örülnek a kicsinek is. Már beosztották egymás közt, hogy mikor melyik gépezik. Én nem sokat jutok hozzá.Kisvakond írta: ↑2024. május 23., csütörtök 8:48Rá kell hagyni. Úgyis mindig igaza van. Láttad a Harcosok klubját? A jelentkező mindig vagy túl fiatal, vagy túl öreg, vagy túl sovány, vagy túl kövér, túl magas, túl alacsony vagy csak túl szőke. Ha nagyon kicsit is kimutat az a baj, túl sokszor kell lehajolni. Ha mélyen szedsz ki, az a baj hogy túl sokat kell ásni. Vki kivett élén álló pénzt 25 centiméterről, de ő jobban tudja, hogy azt nem lehet!
Delta, Cobra, Magnum és lelkesedés
Tegnap Aldiban volt ilyen akku. Akinek kell most lehet venni.Korben Dallas írta: ↑2024. június 3., hétfő 18:15Valaki mondta már, de mostanában nekem is aktuális lett az akkucsere a Magnumban. Érezni lehetett a gyengülést, de tartaléknak még még mindig jó lesz a régi. 3 598 Ft (!) volt a nyolc Tronic tölthető elem avagy akku (Lidl). Nem vágott földhöz. Azért jutott eszembe, mert valaki 30 000-ért cserélt Equinox akkut.
- Highlander
- Őrmester
Olvasgatva egy vélemény: idestova 7 éve van meg, sokat ment, ütött-kopott és szerintem akár 2-3x annyiba kerülő gépeknél és akár több milliósoknál is jobb. Garrett, XP, Minelab legújabbnál is. Anyagilag beleférne egy drágább is, de csak akkor veszek ha még ennél is jobb. Elvittem 2x, frissítés, meg minden. Sokat javult mélység és késletetés ügyben. Nagyon sokat, közben a "porszívó" is maradt. 3 kereső tekercsem van hozzá. Mélykereső keret is van hozzá. Az nagyon nagy plusz +++ pont neki. Spéci egy gép. Seusot még mindig nem talátuk meg de haladunk! Más dolgokat viszont nagyon is erdeményesen.
Akksi tippet köszönöm, már nekem is aktuális lesz hamarosan, veszek, ha nem tévedek, 8 kell bele. 2x8 mert a mélykeresőnek is van.
Látom, hogy másolják, enyém eredeti, papírokkal.
Akksi tippet köszönöm, már nekem is aktuális lesz hamarosan, veszek, ha nem tévedek, 8 kell bele. 2x8 mert a mélykeresőnek is van.
Mi nem hasonlítottuk össze mással, de az az egy veterán detektoros akit ismerek nagyon jó véleménnyel volt róla. Illetve itt sok hely a "csutkára lejárt" névvel illethető és azokon is jól szedtünk.Highlander írta: ↑2024. június 12., szerda 23:05Olvasgatva egy vélemény: idestova 7 éve van meg, sokat ment, ütött-kopott és szerintem akár 2-3x annyiba kerülő gépeknél és akár több milliósoknál is jobb. Garrett, XP, Minelab legújabbnál is. Anyagilag beleférne egy drágább is, de csak akkor veszek ha még ennél is jobb. Elvittem 2x, frissítés, meg minden. Sokat javult mélység és késletetés ügyben. Nagyon sokat, közben a "porszívó" is maradt. 3 kereső tekercsem van hozzá. Mélykereső keret is van hozzá. Az nagyon nagy plusz +++ pont neki. Spéci egy gép. Seusot még mindig nem talátuk meg de haladunk! Más dolgokat viszont nagyon is erdeményesen.
Ha már szóba került, akksit mennyi időnként kell cserélni? Honnan tudjuk hogy esedékes?
Itt sokat örömködtek az Equinox teszten és hozzászólásokon h a Magnum mennyivel jobb. Jelentem, az utódja se bírja lenyomni a Magnumot. Árát meg se mertem kérdezni, de az akksicserét annál se ússzák meg 30 alatt.94m3r írta: ↑2024. június 13., csütörtök 12:06Mi nem hasonlítottuk össze mással, de az az egy veterán detektoros akit ismerek nagyon jó véleménnyel volt róla. Illetve itt sok hely a "csutkára lejárt" névvel illethető és azokon is jól szedtünk.Highlander írta: ↑2024. június 12., szerda 23:05Olvasgatva egy vélemény: idestova 7 éve van meg, sokat ment, ütött-kopott és szerintem akár 2-3x annyiba kerülő gépeknél és akár több milliósoknál is jobb. Garrett, XP, Minelab legújabbnál is. Anyagilag beleférne egy drágább is, de csak akkor veszek ha még ennél is jobb. Elvittem 2x, frissítés, meg minden. Sokat javult mélység és késletetés ügyben. Nagyon sokat, közben a "porszívó" is maradt. 3 kereső tekercsem van hozzá. Mélykereső keret is van hozzá. Az nagyon nagy plusz +++ pont neki. Spéci egy gép. Seusot még mindig nem talátuk meg de haladunk! Más dolgokat viszont nagyon is erdeményesen.
Ha már szóba került, akksit mennyi időnként kell cserélni? Honnan tudjuk hogy esedékes?
Ha feltöltöd és előbb lemerül mint végeztél, akkor esedékes a csere. Évekig bírja, de ha használtat vettél nem tudhatod hány év van még benne. Egy ismerős olyat vett tavasszal használtat amiben összevissza kevert tölthető elemek és egy duracell nem tölthető is volt. Az előző tulaj csak összedobta, hogy működjön amíg kipróbálják, de az nem bírta sokáig. Konkrétan egy napig se. Abba én vettem neki személyesen Ikeás akksikat mert pont bútort néztünk másnap. Azok is jók, de nem az 1900-as, hanem a 2450-es a jó. Drágább mint a Lidl vagy Aldis, de minőségi.