Arról a gépről van szó,amit kb.1.5 éve árultá l és meg akartam venni tőled?! Aztán megbeszéltük a találkozót,de a telefont sunyi módon fel sem vetted ?!
quote=Utazó post_id=22147 time=1591372265 user_id=772]
Üdv mindenkinek,
Hoszabb kihagyás után, ma ujra bekapcsoltam 2016-os Magnumomat.
Pöccre elkezdte tölteni, semmi gond, be is kapcsoltam, minden oké, volt.
Viszont elkezdtem nyomkodni a beállitásokat és most odáig jutottam, hogy eltüntettem az ikonokat a bal oldalról a kijelzőn..
Amikor bekapcsolom, kírja a verziót plusz hogy alacsony frekvencia és nem a szokásos képernyő fogad, az ekvalizer ott van, de semmiféle ikon, beállitás és egyéb nem látszik.
Amikor a menube probálok menni akkor is csak pár opciót látok : kiegyenlítés, Kiegy kikapcs, Negativ hang, Fej ellenőrzések, Alapbeállitások.
Ezen kivul nem látok semmit. csak a felős sorban a pici ikonokat, töltöttség, érzékenység stb.
A gombok reagálnak és amikor bekapcsoltam először akkor minden jól nézett ki, teszteltem kis vassal meg ezüsttel minden jó volt, de szerintem annyira elnyomkodtam, hogy most csak csikorog a gép, meg megy a statikus zörej, de nem találok vissza a menübe sem.
Esetleg lehet hogy véletlenül elmentettem magamnak egy profilt és most azt hozza be, de vajon hogyan tudok visszajutni a sime szántóföldi érmezés beállitásra és vajon hova tűnt a menüm?
Ha háromszor nyomom a menu gombot, akkor sem dob vissza, sőt a főmenüt valahogy elő sem tudo most hozni, csak a fenti pár opcióval.
Esetleg van valamiféle gombkombináció ami kihozza ebből az állapotból?
Ha tud valaki segíteni, előre is megköszönöm, én már gondoltam arra is hogy nincs rendesen feltöltve és amiatt játszik, de félek én nyomkodtam el valamit.
Köszi és Üdv!
[/quote]