Hűha! Nem ismerem a gépet, de ezzel a névvel biztos nagyon menő lehet!Kola1999 írta: ↑2023. május 29., hétfő 19:49Üdv mindenkinek!
Megválnék fél évet használt gépemtől, ami egy
Pirate Black Devil 2in1
automata és manuális talajkövetést is van benne.
helyileg Bács-Kiskun vármegye Kecel
irány ár 70ezer de ez alkuképes, ha esetleg érdekel a gép keress bátran. 06705683943
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Re: Eladó fémkereső,
Re: Eladó fémkereső, tartozék, kellék
Na igen. Csak a Cobra és Magnum lehet jó. Minden más szar......Volt mindkettő. Erdőben fele annyit nem tudott egyik sem, mint amiket itt zengenek néhányan.
Kinek mi.
Nem ironikusan értettem. Éppen hogy felĥivtam rá a figyelmét valakinek.
Egy barátomat lehet hogy érdekelné érmére. Egy Euró ACE-hez képest kb hol van a tudása? 8 vagy 14 khzes?
8khz -es 28cm-es fejjel az egészen apró árpád házi érméket is megtalálja
Köszi továbbítottam. Próbálom meggyőzni, mert a nagy márkáknál alapból a nevet kell megfizetni egy kevéssé ismert valami használhatób lehet ugyan annyiért.
Jaj barátom ne feszítsd túl a húrt, csak éppen addig amíg engedi, különben a magnum/cobra tulajok kaszával-kapával mennek neked...Timber írta: ↑2023. május 31., szerda 11:23Nem ironikusan értettem. Éppen hogy felĥivtam rá a figyelmét valakinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norman 2023. augusztus 4., péntek 8:53-kor.
Eladó XP DEUS LITE 22,5 HF fejjel+WS4 fülessel, plusz a képen látható tartozékokkal.
2020.májusi vásárlás
Tökéletes állapotban van.
Irányár 150.000Ft
Érdeklődni kizárólag ezen a telefonszámon lehet:
303420773
2020.májusi vásárlás
Tökéletes állapotban van.
Irányár 150.000Ft
Érdeklődni kizárólag ezen a telefonszámon lehet:
303420773
-
- Lengető
- Status: Offline
-
- Őrmester
Üdv.
Eladó XP. Fémdetektor 30x36cm tekercsel, régi típusú három részes szárral, Ws3 fejhallgatóval.
Ára. 110000
Egyben eladó.Érdeklődni privátban.
Eladó XP. Fémdetektor 30x36cm tekercsel, régi típusú három részes szárral, Ws3 fejhallgatóval.
Ára. 110000
Egyben eladó.Érdeklődni privátban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gestike 2023. augusztus 25., péntek 15:51-kor.
Honi soit qui mal y pense
-
- Őrmester
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gestike 2023. augusztus 25., péntek 15:48-kor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norman 2023. augusztus 4., péntek 8:52-kor.
Üdv mindenkinek.
Megvételre keresek XP GMaxx2 keresőt..
Ha valakinek lenne eladó, ne tartsa magában.
Megvételre keresek XP GMaxx2 keresőt..
Ha valakinek lenne eladó, ne tartsa magában.
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Van egy garett acél 250-esem. Eladó! Deluxe sport pack! Annyi, hogy a hátizsák lyukas, a fejhallgató szivacs, picit hiányos. Keveset használt gèp, pár karcolás a nagyobb fején, alól. Tehát 2 fej, èrmèzős, nagyobb fej, esővédő, fejhallgató, hátizsák. Az lenne a kérdésem, mennyit mérjék kèrni èrte?! Hogy èn is jól járjak. De a vevő is!!! Válaszotokat, előre is köszönöm!!
-
- Lengető
Sziasztok
Van egy Whites Tm 808 asom 3 potis alig hasznàlt szèp nem ütött kopott gèpem eladò. 150e Pm ès küldök kèpet
Van egy Whites Tm 808 asom 3 potis alig hasznàlt szèp nem ütött kopott gèpem eladò. 150e Pm ès küldök kèpet
-
- Őrmester
..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csakmester 2023. szeptember 10., vasárnap 17:38-kor.
Búvár femkeresö Fémdetektor eladó. Minden fémet érzékel az aranyat is. Ajándék 9 voltos elemmel. Rezgő üzemmód.
21000 Ft
21000 Ft
-
- Őrmester
Üdv!
Megállapodtunk abban hogy el rakod nekem a gépet .
Erre szól a haver hogy hirdeted …
Délután beszeltunk hogy akkor számíthatok a gépre ?
Döntsd el mit akarsz … megbeszéljük hogy enyém , közben meg fel rakod ide …
Foglalot nem akarod hogy utaljak …
????????!?!
-
- Őrmester
Szia.
Nem értelek.Tegnap délután beszéltünk, és mindent lezsíroztunk.Azt is elmondtam neked hogy levettem a hirdetést a jófogásról.Miért hirdettem meg a fórumon? Mert azt mondtad hogy nem tudsz érte eljönni, és adjam fel postán.Azt mondtam rendben, de közben meggondoltam magam mert útközben megsérülhet, és kellemetlen helyzetbe kerülök.Ezt meg is írtam neked tegnap délután, és megbeszéltük hogy eljössz érte személyesen. Én addig nem fogadok el pénzt amíg nem próbálod ki a gépet.Ne hozz kellemetlen helyzetbe a fórumon.Üdv.
Nem értelek.Tegnap délután beszéltünk, és mindent lezsíroztunk.Azt is elmondtam neked hogy levettem a hirdetést a jófogásról.Miért hirdettem meg a fórumon? Mert azt mondtad hogy nem tudsz érte eljönni, és adjam fel postán.Azt mondtam rendben, de közben meggondoltam magam mert útközben megsérülhet, és kellemetlen helyzetbe kerülök.Ezt meg is írtam neked tegnap délután, és megbeszéltük hogy eljössz érte személyesen. Én addig nem fogadok el pénzt amíg nem próbálod ki a gépet.Ne hozz kellemetlen helyzetbe a fórumon.Üdv.
Igen , közben tegnap reggel írtál SMS-t hogy a személyes átvétel jó csak neked, én elküldtem a postai címem kedden és vártam a szamla számot . A tegnapi SMS Ben azt írtad hétfőn mindent megbeszelunk válaszoltam hogx ok !gestike írta: ↑2023. augusztus 26., szombat 10:09Szia.
Erre délután szólnak hogx a gépet meghirdetted . Feri az itt a gond hogx ha tegnap valaki jelentkezik a gépert akkor valószínűleg azt el is adod úgy hogy megvan beszélve hogy tartod nekem !
Én amikor mondtam hogy nem tudok elmenni most érte és add fel postán azt mondtad rendben … ez kb kedden volt , vártam hogy küld a szamla számot … erre pénteken jött az SMS hogy mégsem játszik a posta .hivtalak de állandóan foglalt volt , és csak a feleségem telefonja rol tudtakak elérni az viszont bőven délután 4 után volt , és te a hirdetést ide fél négy korul raktad ki !
Ha felhívtal volna hogy figyu nem játszik a posta eljossz érte vagy sem mert akkor felrakom hirdetésbe megint másképp nézett volna ki!
-
- Őrmester
Biztos hogy nem adtam volna el senki másnak csak ha te szólsz hogy nem kell személyes átvétellel.A hirdetést kicsit elkapkodtam,kíváncsi voltam hogy mi fog történni ugyanis a jófogáson óránként kerestek a gép miatt.Valaki jól szórakozott a több mint 280 érdeklődőből.
-
- Őrmester
Továbbra is eladó az xp.Joci75 visszalépett a vételtől,bevallom örülök hogy vége van ennek a komédiának.
Az ára 110000ft.
-
- Százados
Eladó egy Detech Utimate DD 13” tekercs XP 18
Teljesen új , ára 40,000ft.
06307481267
Teljesen új , ára 40,000ft.
06307481267
Üdv. Eladó egy Teknetics Eurótek fémkereső gyári plussz Mars Tiger fejjel papirjaival dobozában jó állapotban.Garancia már lejárt.Ár.60.000 Ft. 06305070071
-
- Lengető
-
- Őrmester
..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csakmester 2023. szeptember 10., vasárnap 17:37-kor.
-
- Őrmester
..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csakmester 2023. szeptember 10., vasárnap 17:36-kor.
.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára toni 2023. október 30., hétfő 20:18-kor.
Sziasztok teszek egy próbat lenne egy simplex+ és egy 70ccm is robogó teljesen felújított motorral mindene működik ezeket cserélném másik detektorra xp lite ,xp orx ,minelab stb...
Elnézést, hogy csak most írok, de már elkelt.
Hamarosan eladó lesz egy hasonló de távval és egy első generációs nagy fejjel.
Részletek, fotók később.