Hírek:
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
-A fórum levelezőrendszere újra működik.
Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele a továbbiakban titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Megváltozott a fórumba való regisztráció módja.
A továbbiakban már nem kell a regisztrációs e-mail, mivel kiderült, hogy ezt sokszor nem küldte el a fórum motorja. Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
-A fórum levelezőrendszere újra működik.

-A fórum és honlap adatátvitele a továbbiakban titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Megváltozott a fórumba való regisztráció módja.
A továbbiakban már nem kell a regisztrációs e-mail, mivel kiderült, hogy ezt sokszor nem küldte el a fórum motorja. Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.
XP
Re: XP
Xp Gmaxx ll-ről tapasztalatok vélemények?
Szelektálás,mélység? 22cm fejjel.
Valami gyenge pont esetleg?
Nem tudom mi a különbség az 1 és a 2 között. Nekem a 22 fej kicsi. lecseréltem 27 reZoli1987 írta:Xp Gmaxx ll-ről tapasztalatok vélemények?
The ship is safe in a harbour, but this is not why ships built for...
jó gép... kb fél év volt míg összeszoktunk (mondjuk nem tudok minden nap menni, heti 2-3 óra). Érmékre nagyon ki van hegyezve, csak akkor ásol vasat ha akarsz. Három hangon dolgozik, a mély zizegő a vas (kicsi), de a nagyobb vasat is hallod, hogy vas (csak azt én mindig megásom).Zoli1987 írta:Én sem tudom de nem baj írnál akkor a tiédről pár szót?
Ami hibája: az alufóliára ugyan azt a jelet adja, mint a bronzra, ezüstre. Tökéletes közép jelet. És ásol... aztán anyázol. Stabil gép, nem idegesítik az ütődések, elektromos vezetékek.
Nem bántam meg. DE még egyszer, én is úgy vettem használtan, egy 22 es meg egy kb 40-es mélykereső fejjel, de inkább a két fejet elcseréltem egy 27-es fejre.
Nem. Alapból nem cicereg - én sem szeretem. Ha úgy van beállítva, hogy nagyon érzékeny legyen akkor sok használhatatlan - mármint kis vas jelet hallasz, az lehet cicergés. De ezt le lehet venni gyakorlatilag nullára.Zoli1987 írta:Köszönöm.Nem cicereg amúgy?Mert több viseóban is láttam,hogy cicereg.
Inglisül van, amennyiben GMP-hez kell. Google: Gold maxx Power user manual...Zoli1987 írta:Valaki tudna küldeni nekem xp gmaxx 2-höz használati útmútatót?
Nagyon megköszönném.
-
- Lengető
- Status: Offline
Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy Xp Deus-sal,Dunaparton csak fülhallgatóval milyen programmal érdemes kutakodni?
Xp gmaxx-hoz szeretnék fülest venni,vezeték nélkülit.Az lenne a kérdésem,hogy bármelyik vezetéknélküli jó hozzá vagy csak a gyáriak?
-
- Lengető
Főleg kavicsos. Érme, ékszerlafaty írta:Az attól függ ...Xp. István írta:Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy Xp Deus-sal,Dunaparton csak fülhallgatóval milyen programmal érdemes kutakodni?
Homokos vagy kavicsos? Mire keresnél? Stb...
xp deus,eladó, 28cm fej, távirányitó,gyári nyél,töltöszett,magyar
garanciás,2015,03,17,vásárolt, 300 e tel,,06-30-793-8404
garanciás,2015,03,17,vásárolt, 300 e tel,,06-30-793-8404
-
- Lengető
- Együgyű Károly
- Százados
Üdv!
Szerintetek az ebayes az kompatibilis a másikkal??
http://www.detector.hu/kiegeszitok-alka ... -napelemes
http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-SOLA ... fresh=true
Szerintetek az ebayes az kompatibilis a másikkal??
http://www.detector.hu/kiegeszitok-alka ... -napelemes
http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-SOLA ... fresh=true
Ezen nincs mit dumálni, USB bemenet, kimenet, 5Volt, csak a terhelés és a kapacitás más, de ez nem nagyon számít, maximum tovább tart a töltés....
Eladó, xp deus ,távirányitó,
sw4 füles/vezetéknélküli/
28cm fej,,gyári nyél magyar garanciás 6 hónapos,
// 1 éves 22,5cm fej --nem gyári nyél //
,töltöszett ,öszes papir,dobozában,,börtok,adatkábel,,
macro pinpointer,
,,410e,,
Tel,06-20-322-86-90
sw4 füles/vezetéknélküli/
28cm fej,,gyári nyél magyar garanciás 6 hónapos,
// 1 éves 22,5cm fej --nem gyári nyél //
,töltöszett ,öszes papir,dobozában,,börtok,adatkábel,,
macro pinpointer,
,,410e,,
Tel,06-20-322-86-90
Hali.
Szerintetek Gold Maxx Power-nél a 27cm es fejhez képest hogy dolgozik a 45x38 as?Különösen pici érméknél.
Szerintetek Gold Maxx Power-nél a 27cm es fejhez képest hogy dolgozik a 45x38 as?Különösen pici érméknél.

Hali.
Ezekről a beállítási lehetőségekről kinek mi a véleménye?Az érdekes hogy az érzékenységet max 12 óráig állítja.Közelében sincs a piros tartománynak.
http://www.metaldetectingforum.co.uk/vi ... 42&t=32664
Ezekről a beállítási lehetőségekről kinek mi a véleménye?Az érdekes hogy az érzékenységet max 12 óráig állítja.Közelében sincs a piros tartománynak.

Én még nem vagyok régi XP-s,de én is 12 óránál használom. Kíváncsi lennék én is beállításokra. Nem titkolom,h még nem értek annyira hozzá,hogy pöpecre belőjem.norman írta:Hali.
Hali!
A régi fórumon is a régi XP-sek a pirosba húzták. Max érzékenységre.
Én is így használom és teljesen jól mükszik.
A régi fórumon is a régi XP-sek a pirosba húzták. Max érzékenységre.

Félre értettél. Én is pirosba húzom az érzékenységet,a Groundra értettem az előző írásomat.norman írta:Hali!
A régi fórumon is a régi XP-sek a pirosba húzták. Max érzékenységre.![]()
Semmi gond.Érdemes átnézni a beállítási lehetőségeket.Több is van de nem sok az eltérés.Ami a lényeg hogy az érzékenységet 12 ig húzza csak.Nowy írta:Félre értettél. Én is pirosba húzom az érzékenységet,a Groundra értettem az előző írásomat.norman írta:Hali!

Igen több videón is láttam,hogy valamiért csak 12 re tekerik az érzékenységet és nem értem,h miért.norman írta:Semmi gond.Érdemes átnézni a beállítási lehetőségeket.Több is van de nem sok az eltérés.Ami a lényeg hogy az érzékenységet 12 ig húzza csak.Nowy írta:Félre értettél. Én is pirosba húzom az érzékenységet,a Groundra értettem az előző írásomat.norman írta:Hali!
Elvileg leírások szerint ha nagyon gerjed a gép vissza kell venni a senst,viszont ezzel a mélység nem csökken.Nowy írta:Igen több videón is láttam,hogy valamiért csak 12 re tekerik az érzékenységet és nem értem,h miért.norman írta:Semmi gond.Érdemes átnézni a beállítási lehetőségeket.Több is van de nem sok az eltérés.Ami a lényeg hogy az érzékenységet 12 ig húzza csak.Nowy írta:Félre értettél. Én is pirosba húzom az érzékenységet,a Groundra értettem az előző írásomat.norman írta:Hali!

Hát nekem még nem nagyon gerjedt pirosban sem,ezért pislogok h 12 óránál van minden videóban.norman írta:Elvileg leírások szerint ha nagyon gerjed a gép vissza kell venni a senst,viszont ezzel a mélység nem csökken.Nowy írta:Igen több videón is láttam,hogy valamiért csak 12 re tekerik az érzékenységet és nem értem,h miért.norman írta:Semmi gond.Érdemes átnézni a beállítási lehetőségeket.Több is van de nem sok az eltérés.Ami a lényeg hogy az érzékenységet 12 ig húzza csak.Nowy írta:Félre értettél. Én is pirosba húzom az érzékenységet,a Groundra értettem az előző írásomat.norman írta:Hali!
Nem szeretnék it valami vitát kezdeni, de a külföldi fórumok szerint van elég eltérés az XP keresők közt...nem valami nagy, de érzékelhető....
Ez megvan a hazai gépek között is.A videókat nézve nem is kicsit.tibike írta:Nem szeretnék it valami vitát kezdeni, de a külföldi fórumok szerint van elég eltérés az XP keresők közt...nem valami nagy, de érzékelhető....

Annyit észrevettem ezeken a videókon,hogy nem kell nagy ásó kiásni a fémet,igazából homokozós lapáttal is elindulhatnak.tibike írta:Nem szeretnék it valami vitát kezdeni, de a külföldi fórumok szerint van elég eltérés az XP keresők közt...nem valami nagy, de érzékelhető....
Hát ha az XP sorozatra gondolsz, akkor becsúszot egy kis tévedés, mert ezek tudnak jól megásatni....külömben a sok Youtube videó nagyon tévedős, főleg az amcsik tudnak nagymenők lenni, dicsekvők mind mindenben.....
eljátszadoztam már elég keresővel, és töbször sikerült jobb beállítást találni mind ezeken a videókon, csak nem kel félni, tekergetni és méricskézni kel.....de ez elléggé idő igényes....

Igen,abszolút XP-re gondolok. Dobnál egy olyan beállítást priviben amit te használsz vagy használtál XP Poweren,ha jó idő lesz kipróbálom földben mennyiben tér el a hatékonyság a mostani beállításhoz képest.tibike írta:Hát ha az XP sorozatra gondolsz, akkor becsúszot egy kis tévedés, mert ezek tudnak jól megásatni....külömben a sok Youtube videó nagyon tévedős, főleg az amcsik tudnak nagymenők lenni, dicsekvők mind mindenben.....eljátszadoztam már elég keresővel, és töbször sikerült jobb beállítást találni mind ezeken a videókon, csak nem kel félni, tekergetni és méricskézni kel.....de ez elléggé idő igényes....
A Tibikének szerintem nem volt XP-je.Nowy írta:Igen,abszolút XP-re gondolok. Dobnál egy olyan beállítást priviben amit te használsz vagy használtál XP Poweren,ha jó idő lesz kipróbálom földben mennyiben tér el a hatékonyság a mostani beállításhoz képest.tibike írta:Hát ha az XP sorozatra gondolsz, akkor becsúszot egy kis tévedés, mert ezek tudnak jól megásatni....külömben a sok Youtube videó nagyon tévedős, főleg az amcsik tudnak nagymenők lenni, dicsekvők mind mindenben.....eljátszadoztam már elég keresővel, és töbször sikerült jobb beállítást találni mind ezeken a videókon, csak nem kel félni, tekergetni és méricskézni kel.....de ez elléggé idő igényes....
Az amcsi videóknál meg azért mennek kis ásóval mert a történelmükből adódóan semmi sincs mélyen.Ha megnézel egy két műsort akkor kiderűl hogy egy 1800 as évekbeli érmének örülnek,mint majom a farkának.
Én nem szoktam méricskélni.Minek is?Adott helyen adott földben méregetsz,aztán kimész terepre és más talajon teljesen másként viselkedik a gép.

Nem csak amcsi videókra gondolok,Angol,Német videókban is mutatja a beállításait és aki az érzékenységet 12 órára teszi annál értettem,h nem nagy gödröket ás.norman írta:A Tibikének szerintem nem volt XP-je.Nowy írta:Igen,abszolút XP-re gondolok. Dobnál egy olyan beállítást priviben amit te használsz vagy használtál XP Poweren,ha jó idő lesz kipróbálom földben mennyiben tér el a hatékonyság a mostani beállításhoz képest.tibike írta:Hát ha az XP sorozatra gondolsz, akkor becsúszot egy kis tévedés, mert ezek tudnak jól megásatni....külömben a sok Youtube videó nagyon tévedős, főleg az amcsik tudnak nagymenők lenni, dicsekvők mind mindenben.....eljátszadoztam már elég keresővel, és töbször sikerült jobb beállítást találni mind ezeken a videókon, csak nem kel félni, tekergetni és méricskézni kel.....de ez elléggé idő igényes....
Az amcsi videóknál meg azért mennek kis ásóval mert a történelmükből adódóan semmi sincs mélyen.Ha megnézel egy két műsort akkor kiderűl hogy egy 1800 as évekbeli érmének örülnek,mint majom a farkának.
Én nem szoktam méricskélni.Minek is?Adott helyen adott földben méregetsz,aztán kimész terepre és más talajon teljesen másként viselkedik a gép.