Kép
Hírek:
- Négy videó Cobra XT témában: https://www.youtube.com/@Feri69/videos
- Néha átmenetileg fel kell függeszteni az automatikus azonnali regisztrálást, mivel a fórumot és a honlapot többször érte már támadás, pl. kamu nickek sorozatos regisztrálásával. Ilyenkor is működik a regiszráció, de meg kell várni az admin jóváhagyást.
- A fórum levelezőrendszere újra működik. Újra lehet a továbbiakban e-mailt küldeni egymásnak. Ehhez az illető nickjére kell kattintani, majd a megjelenő listában az e-mail küldésére. A levelezőrendszer elküldi az e-mailt, amihez válaszcímként a küldőnek az itt megadott e-mail címét is mellékeli.
-A fórum és honlap adatátvitele titkosított, ezért a teljes webcím ezentúl nem http-vel, hanem https-sel kezdődik. Ezért a fórum még biztonságosabb lett.
-Az új regisztrációk a továbbiakban azonnal aktívak és azonnal be is lehet lépni a fórumba a megadott nicknévvel és jelszóval.

XP DEUS Magyar használati utasítást keresek

Thomas17
Lengető
Lengető
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2020. április 19., vasárnap 12:09
Status: Offline

XP DEUS Magyar használati utasítást keresek

Hozzászólás Szerző: Thomas17 » 2020. április 21., kedd 15:30

Üdv a tagoknak!
Régóta foglalkoztat a fémkeresőzés.
A napokban sikerült hozzájutnom egy XP DEUS-hoz 3.2 verzió van rajta, most fogom frissíteni 5.2-re ha sikerűl.
A gond az hogy nincs hozzá Magyar nyelvű használati utasítás. Valaki tud segítséget adni hol tudnám beszerezni.?Vagy akinek meg van pl PDF formátumba át tudná nekem küldeni e-mailben. o.tomika@totalcar.hu az emailem.
Előre is köszönöm a segítséget infót!