"enni merünk a honért!"Kaszáló írta: ↑2022. december 29., csütörtök 9:51Viszonylag kezdő vagyok, sokat olvastam ezt a fórumot is és tátott szájjal nézem, hogy milyen gazdag fémkeresős élet volt korábban 10-15-20 éve lelkes amatőr vagy félamatőr keresős emberek jóvoltából, saját honlapok, fórumok, stb. Pl. a Sümegh portál nagyon komoly lehetett és ma is látható, de elhagyatott, 2007-es a legújabb bejegyzés amit találtam. Ennek a fórumnak korábbi változata is nagyon jó lehetett! A profitra koncentráló kereskedések, webáruházak marketing célú oldalai mellett azért valami élet van még, pl. ez a fórum, roncskutatók, stb. Fémkeresős találkozók izgalmasak lehettek és látom, voltak több helyen is de az is átment, ha jól látom marketingbe. A Facebookon sok ilyen van, de a hobbi jellege miatt fontos anonimitás ott kevésbé biztosítható, sok a megfelelési kényszer és mellébeszélés ha jól látom.
Ez a kedvenc, biztos lekopott a kezdő T az idők folyamán. Sok más is. Elsősorban a képek hiányoznak, és a linkek nagy többsége halott.
Jó lehetett eredetileg, habár a csóka erősen elfogult. Mi lehet vele, vajon miért lett gazdátlan ez a weblap? Szinte kedvet kaptam ilyen portál csinálására mert érdekes a téma és sokban egyet értek. A facebook pedig nem anonim ami a mai időkben nagyon nem mindegy.
195824 a számláló állása 2005 04 22 óta és 21,7 látogató van ott napi átlagban, ma 24 volt velem együtt. Ezek szerint az egyik legrégibb magyar fémkereső honlap lehet, de alighanem csak botok nézik már. Ez a fórum pedig 2015 óta van és van olyan téma amit 588000 látogató nézett meg.